stel106 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα αγορασα μια gigabyte 1080ti η οποια εχει εξοδους HDMI KAI DISPLAY PORT το μονιτορ μου ειναι 2560Χ1440P και αφου εκανα την συνδεση κλπ κατεβασα τελευταιους drivers στην αναλυση οθονης το max που μου δινει ειναι 1920χ1080P τι κανω λαθος?
TheBus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 θα βοηθούσε να αναφέρεις πεις ακριβώς ποιο μοντέλο κάρτας γραφικών και ποιο μοντέλο οθόνης έχεις
stelnanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 η καρτα ειναι gigabyte 1080ti και το μονιτορ dell 2713 hm απο τι φανταζομαι εχω παλιο HDMI και δεν πρεπει να υποστηριζει 2κ-4κ να προτιμήσω display port η ΗDMI? το μονιτορ εχει και τις 2 εξοδους οπως και η καρτα και αν εχει καποιος να προτειενι καποιο απο Eshop πχ που δεν θα εχω μεταφορικα με βοηθαει
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stelnanos είπε η καρτα ειναι gigabyte 1080ti και το μονιτορ dell 2713 hm απο τι φανταζομαι εχω παλιο HDMI και δεν πρεπει να υποστηριζει 2κ-4κ να προτιμήσω display port η ΗDMI? το μονιτορ εχει και τις 2 εξοδους οπως και η καρτα και αν εχει καποιος να προτειενι καποιο απο Eshop πχ που δεν θα εχω μεταφορικα με βοηθαει Το μονιτορ δεν ειχε μεσα display port καλωδιο? Νομιζω πως πρεπει να εχει. Συνδεσε το με display port. It has a DVI (HDCP supported), DisplayPort, VGA and HDMI inputs. But bear in mind that only the Displayport and the Dual link DVI connectors supports it’s full resolution because of bandwidth limitation. It is however an added advantage to have HDMI and VGA come with it. In case you want to connect your other devices and peripherals. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos
stel106 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το μονιτορ δεν ειχε μεσα display port καλωδιο? Νομιζω πως πρεπει να εχει. Συνδεσε το με display port. It has a DVI (HDCP supported), DisplayPort, VGA and HDMI inputs. But bear in mind that only the Displayport and the Dual link DVI connectors supports it’s full resolution because of bandwidth limitation. It is however an added advantage to have HDMI and VGA come with it. In case you want to connect your other devices and peripherals. Ναι εχει κανονικα παρηγγειλα ηδη καλωδιο displayport λογικα αυτο θα ειναι γιατι ενα hdmi που ειχα ηταν απλο Πιο καλη εικονα θα εχει hdmi 2.0 η το displayport?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ψηφιακό σήμα both, τα ίδια. Απλά η συγκεκριμένη πρέπει να έχει παλιό version HDMI που να μην υποστηρίζει την ανάλυσή της την πλήρη, γι' αυτό και το note. Βάλε DP. 1
stel106 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ψηφιακό σήμα both, τα ίδια. Απλά η συγκεκριμένη πρέπει να έχει παλιό version HDMI που να μην υποστηρίζει την ανάλυσή της την πλήρη, γι' αυτό και το note. Βάλε DP. Αα οκκ thankss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα