Socratis_g Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 The Announcement Trailer Ανακοινώθηκε χθες! Κυκλοφορεί 02/2019 Τρελά καψίματα για τους λάτρεις! Επίσημο site: http://www.dirtrally2.com Ανακοίνωση Τύπου: http://www.codemasters.com/codemasters-announces-dirt-rally-2-0/ 1
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, υπάρχει ελληνικό review. https://busted.gr/dirt-rally-2-review/
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Έλλειψη WRC οχημάτων (και προσθήκη ως DLC επί πληρωμή) Αφαίρεση προηγούμενων χωρών (και προσθήκη ως DLC επί πληρωμή)
martin27 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 το παρακανανε λιγο με το ρεαλισμο σε αυτο το παιχνιδι?Ωραιο χειρισμο αλλα οτι ποιο δυσκολο εχω δει
pantelikas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ο κύριος λόγος που είμαι λάτρης της σειράς είναι ο ρεαλισμός.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) To ''soulsborne'' των racing games. To Λατρεψα το πρωτο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
martin27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Εχω ενα θεμα με την τιμονιερα G920 στο συγκεκριμενο παιχνιδι,ανα 2-3 ειδικες στο career οπου παιζω χανει τις ρυθμισεις η τιμονιερα(εχει μεγαλα κενα στο τιμονι) ή δεν μπορει να ξεκινησει με τιποτα το οχημα και κανει κατι χαζα και μονο με restart της ειδικης επανερχετε,εχει κανενας αλλος το προβλημα αυτο?Κατα τα αλλα οταν λειτουργει σωστα ειναι σκετη απολαυση.
Pr3D@t0R Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2019 στις 11:24 ΜΜ, martin27 είπε Εχω ενα θεμα με την τιμονιερα G920 στο συγκεκριμενο παιχνιδι,ανα 2-3 ειδικες στο career οπου παιζω χανει τις ρυθμισεις η τιμονιερα(εχει μεγαλα κενα στο τιμονι) ή δεν μπορει να ξεκινησει με τιποτα το οχημα και κανει κατι χαζα και μονο με restart της ειδικης επανερχετε,εχει κανενας αλλος το προβλημα αυτο?Κατα τα αλλα οταν λειτουργει σωστα ειναι σκετη απολαυση. Έχω το ίδιο παιχνίδι στο x box one s , με την ίδια τιμονιέρα και δεν έχω κανένα θέμα! Παρεμπιπτόντως, παιχνιδάρα.... Αλλά προτιμώ το προηγούμενο dirt rally Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από Pr3D@t0R
martin27 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 11:10 ΜΜ, Pr3D@t0R είπε Έχω το ίδιο παιχνίδι στο x box one s , με την ίδια τιμονιέρα και δεν έχω κανένα θέμα! Παρεμπιπτόντως, παιχνιδάρα.... Αλλά προτιμώ το προηγούμενο dirt rally Πιθανον να ηταν bug του παιχνιδιου και με update εφτιαξε.
1988panos2171 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μιας που είναι στο game pass το έπαιξα πρώτη φορά σήμερα στο XBOX One S. Σίγουρα πολύ ωραίο και κάνανε πολύ ωραία δουλειά με την in car camera. Δε θυμάμαι πότε έπαιξα έτσι με controller και όχι τιμονιέρα. Ωστόσο τα γραφικά δε με ενθουσίασαν, έχει αρκετή θολούρα και κάποιες φορές τα frame drops είναι πολύ αισθητά. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε με το dirt 4 που όπως φαίνεται τα γραφικά δεν απέχουν και πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα