djpumb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν κανεί για Mac Pro 2010 η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από djpumb
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, djpumb είπε Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν κανεί για Mac Pro 2010 η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm σε mac υπολογιστες δεν γινονται αναβαθμισεις.
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, jerry banana είπε σε mac υπολογιστες δεν γινονται αναβαθμισεις. Γιατί όχι; "Κανονικός" πύργος ήταν ο συγκεκριμένος. 1
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Γιατί όχι; "Κανονικός" πύργος ήταν ο συγκεκριμένος. Ok Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από jerry banana
djpumb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Πύργος είναι και κανείς αναβάθμιση κανονικά
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, djpumb είπε Πύργος είναι και κανείς αναβάθμιση κανονικά Τώρα συγκεκριμένη η κάρτα είναι πανάκριβη από το πλαίσιο, και κατά δεύτερον μπορεί να κουμπώνει αλλά αν συνεργάζεται δεν γνωρίζω. Δες ονλινε αν το έχει κάνει κανένας.
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, djpumb είπε Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν κανεί για Mac Pro 2010 η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm Εγω πισρτευω δεν σεε συμφερει και απο θεματα θερμοκρασιας ειδα το κουτι στο google ,Προσωπικα θα σου ελεγα μιας και για να επιλεγεις αυτη τη καρτα λογικα το θες γαia gaming να φτιαξεις συστημα απο την αρχη.Επειδη ο επεξεργαστης σου και η μητρικη θα εχουν ηδη παλιωσει.
djpumb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Είδα στο YouTube ότι την βάζει ένας γιαυτο ρώτησα αν μπαίνει και την αναγνωρίζει Δεν το θέλω για gaming.θελω απλά καλύτερα γραφικά γτ έχω παλιά κάρτα
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, djpumb είπε Είδα στο YouTube ότι την βάζει ένας γιαυτο ρώτησα αν μπαίνει και την αναγνωρίζει Δεν το θέλω για gaming.θελω απλά καλύτερα γραφικά γτ έχω παλιά κάρτα Μπορεις να πας σε κατι ποιο οικονομικο,αλλα επειδη εχεις παλιο συστημα καλυτερα να κανεις ολικη αναβαθμιση οταν εχεις πιο πολλα χρηματα να ξοδεψεις,ή ξεκινας λιγο λιγο με μητρικη,επεξεργαστη,ραμ κλπ.
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, djpumb είπε Είδα στο YouTube ότι την βάζει ένας γιαυτο ρώτησα αν μπαίνει και την αναγνωρίζει Δεν το θέλω για gaming.θελω απλά καλύτερα γραφικά γτ έχω παλιά κάρτα Την ίδια ποιότητα εικόνας έχεις εκτός παιχνιδιών. Δεν θα γίνει πιο όμορφο συνολικά. Αν θες κάτι τέτοιο άλλαξε οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα