Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 sort story: o Apple fanboy χαίρεται που η οθόνη του κινητού των 900€ είναι καλύτερη από αυτήν ενός που κοστίζει 350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, VChris είπε sort story: o Apple fanboy χαίρεται που η οθόνη του κινητού των 900€ είναι καλύτερη από αυτήν ενός που κοστίζει 350 Εχει διπλη αναγνωση αυτο : Ο apple hater χαιρεται που νομιζει πως με 350 πηρε ισαξιο η΄και καλυτερο οπως ελεγαν μερικοι , κινητο απο ενα iphone . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Ο apple hater χαιρεται που νομιζει πως με 350 πηρε ισαξιο η΄και καλυτερο οπως ελεγαν μερικοι , κινητο απο ενα iphone . Καλά, αυτό κι αν είναι αστείο... Σε λίγο κάποιοι θα συγκρίνουν Apple με MLS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Είναι που δεν ασχολείστε με το poco f1 . Κ φέτος λοιπόν http://www.gizmodo.co.uk/2018/11/apple-just-cant-stop-throttling-iphones/ https://thenextweb.com/apple/2018/11/02/apple-still-throttling-iphone-8-x-batteries/ η συνήθεια που έγινε λατρεία . Το χιλιάρικο σου σκουπίδια 😂😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 minutes ago, vargas said: Είναι που δεν ασχολείστε με το poco f1 . Κ φέτος λοιπόν http://www.gizmodo.co.uk/2018/11/apple-just-cant-stop-throttling-iphones/ https://thenextweb.com/apple/2018/11/02/apple-still-throttling-iphone-8-x-batteries/ η συνήθεια που έγινε λατρεία . Το χιλιάρικο σου σκουπίδια 😂😂😂 Να καταλάβαινες κιόλας τι διαβάζεις... 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ευτυχώς που μπορώ και κρύβω τέτοια σκουπιδοπόστς. Λίγο τα quotes να φτιάξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Φυσικά ...η μπάλα στην εξέδρα όπως μόνο εσείς ξέρετε . 39 λεπτά πριν, kirileman είπε Ευτυχώς που μπορώ και κρύβω τέτοια σκουπιδοπόστς. Λίγο τα quotes να φτιάξουμε. Κανονικά επειδή είσαι προσβλητικός χωρίς λόγο θα έπρεπε να έχεις κ τις ανάλογες συνέπειες αλλά τι ψάχνω να βρω Όλοι ξέρουμε τι παίζει . Επίσης εχεις πει δεν θα ασχολεισαι μαζί μου εγώ λοιπόν το απαιτώ να μην ασχολείσαι μαζί μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 44 minutes ago, vargas said: Φυσικά ...η μπάλα στην εξέδρα όπως μόνο εσείς ξέρετε . Κανονικά επειδή είσαι προσβλητικός χωρίς λόγο θα έπρεπε να έχεις κ τις ανάλογες συνέπειες αλλά τι ψάχνω να βρω Όλοι ξέρουμε τι παίζει . Επίσης εχεις πει δεν θα ασχολεισαι μαζί μου εγώ λοιπόν το απαιτώ να μην ασχολείσαι μαζί μου. Επειδή εγώ δεν μπορώ να σε κάνω ignore, θα ήθελα να μας εξηγήσεις από αυτό που πόσταρες, τι ακριβώς κατάλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, billdanos είπε Επειδή εγώ δεν μπορώ να σε κάνω ignore, θα ήθελα να μας εξηγήσεις από αυτό που πόσταρες, τι ακριβώς κατάλαβες. Αν με είχε κάνει ignore όπως εδώ κ ένα μήνα λέει δεν θα απαντούσε . Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Εσείς πάλι ήρθατε εδώ να συζητήσετε για το πιο vfm κινητό της αγοράς κ εννοείται να τρολαρετε . Πάρτε λοιπόν τα νέα φρέσκα κιόλας για να δείτε ότι εσείς αυτομειωνεστε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 50 minutes ago, vargas said: Αν με είχε κάνει ignore όπως εδώ κ ένα μήνα λέει δεν θα απαντούσε . Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Εσείς πάλι ήρθατε εδώ να συζητήσετε για το πιο vfm κινητό της αγοράς κ εννοείται να τρολαρετε . Πάρτε λοιπόν τα νέα φρέσκα κιόλας για να δείτε ότι εσείς αυτομειωνεστε . Δεν ήταν χρήσιμο εδώ μέσα ένα video που έδειχνε πως σε τυφλή δοκιμή οι χρήστες έβγαζαν καλύτερη μια οθόνη με μικρότερη ανάλυση απο το poco? Αφού ήταν στα πλεονεκτήματα όπως μας λέγατε η καλύτερη ανάλυση που είχε! Και σας δείχναμε επίσης και τα forums υποστήριξης που ήταν γεμάτα με προβληματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες, για οθόνες που είχαν διαρροές φωτός στα άκρα, με προβλήματα με τα 4G ευρωπαϊκά δίκτυα ...κλπ κλπ Και σας λέγαμε πως δεν αρκούν τα νούμερα ή ο επεξεργαστής για να κάνουν μια συσκευή καλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Δεν ήταν χρήσιμο εδώ μέσα ένα video που έδειχνε πως σε τυφλή δοκιμή οι χρήστες έβγαζαν καλύτερη μια οθόνη με μικρότερη ανάλυση απο το poco? Αφού ήταν στα πλεονεκτήματα όπως μας λέγατε η καλύτερη ανάλυση που είχε! Και σας λέγαμε πως δεν αρκούν τα νούμερα ή ο επεξεργαστής για να κάνουν μια συσκευή καλή... Ναι πολύ τυφλή δοκιμή με 10 άτομα που μπορεί απλά να πήραν το πακέτο τους κ καλά έκαναν . Το αποκλείω απλά γτ τα έχω δει δίπλα δίπλα άπειρες φορές . http://en.miui.com/thread-4406006-1-1.html. Εντός θέματος αυτό λέγεται support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 24 minutes ago, vargas said: Ναι πολύ τυφλή δοκιμή με 10 άτομα που μπορεί απλά να πήραν το πακέτο τους κ καλά έκαναν . Το αποκλείω απλά γτ τα έχω δει δίπλα δίπλα άπειρες φορές . http://en.miui.com/thread-4406006-1-1.html. Εντός θέματος αυτό λέγεται support Αααααα σε αυτό το video τα "πήραν" ενώ σε αυτά που ποστάρετε εσείς κατά καιρούς είναι όλοι αδέκαστοι και αντικειμενικοί! Οκ κατάλαβα. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Αααααα σε αυτό το video τα "πήραν" ενώ σε αυτά που ποστάρετε εσείς κατά καιρούς είναι όλοι αδέκαστοι και αντικειμενικοί! Οκ κατάλαβα. 😛 Εγώ προσωπικά δεν έχω ανεβάσει κανένα βίντεο . Η κοινή λογική το λέει .είναι ακριβώς η ίδια οθόνη που έμπαινε ε σε πολύ παλιότερα .μοντέλα . 326 ppi . Τι να κάνουμε έτσι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν ήταν χρήσιμο εδώ μέσα ένα video που έδειχνε πως σε τυφλή δοκιμή οι χρήστες έβγαζαν καλύτερη μια οθόνη με μικρότερη ανάλυση απο το poco? Αφού ήταν στα πλεονεκτήματα όπως μας λέγατε η καλύτερη ανάλυση που είχε! Και σας δείχναμε επίσης και τα forums υποστήριξης που ήταν γεμάτα με προβληματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες, για οθόνες που είχαν διαρροές φωτός στα άκρα, με προβλήματα με τα 4G ευρωπαϊκά δίκτυα ...κλπ κλπ Και σας λέγαμε πως δεν αρκούν τα νούμερα ή ο επεξεργαστής για να κάνουν μια συσκευή καλή... Είναι που Μ έχει κάνει ignore o δικός σου ... γελάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Για το μέσο χρήστη και πολύ κατώτερος επεξεργαστής φτάνει και περισσεύει. Είναι κρίμα να μη γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια στις κάμερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα