AntiCambeR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Για να υπάρχει διετής εγγύηση θα πρέπει να αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα η απο My Gad η απο You.gr;Δηλαδή οι τελευταίοι 2 φέρνουν συσκευές που έχει εισάγει η infoguest; Αν χρειαστεί επισκευή γίνεται Ελλάδα η το στέλνουν έξω; Τι διαφορά έχουν τα 18:9 με 18.5:9 με το 18.7:9 (Pocophone);Ποιό είναι μικρότερο σε πλάτος,το Pocophone; Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο φυσιολογικό και πρακτικό το 16:9; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Η κορυφαία όπως το είπες. Απλά το όλο touchwiz με το bloatware καταστρέφει την όλη εμπειρία. Το poco σαφώς πιο σπιρτοζικο το miui ποτέ δεν κάνει κιχ μαζί με oxygen του one plus. Η Samsung βάζει τόσα πολλά που κάποια σκαλωματα πάντα θα έχει στις επίσημες rom. Πάλι η καραμέλα με το bloatware. Πολλά από αυτά είναι χρήσιμα και αναπόσπαστα κομμάτια της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει η συγκεκριμένη "ιδιαίτερη" συσκευή. Ακόμα και τα διπλά ημερολόγια που λένε μερικοί, είναι χρήσιμα γιατί πχ εκεί τουλάχιστον έχει πρόσβαση το universal search της Samsung, κάτι που δεν ισχύει για τις αντίστοιχες google εφαρμογές (δυστυχώς). Ακόμα και το κακό Bixby, έχει δυνατότητες που σε συνδυασμό με το spen ή την κάμερα, προσφέρει έξτρα λειτουργίες που δεν τις βρίσκεις αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Για να υπάρχει διετής εγγύηση θα πρέπει να αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα η απο My Gad η απο You.gr;Δηλαδή οι τελευταίοι 2 φέρνουν συσκευές που έχει εισάγει η infoguest; Αν χρειαστεί επισκευή γίνεται Ελλάδα η το στέλνουν έξω; Τι διαφορά έχουν τα 18:9 με 18.5:9 με το 18.7:9 (Pocophone);Ποιό είναι μικρότερο σε πλάτος,το Pocophone; Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο φυσιολογικό και πρακτικό το 16:9; Εγώ το 16:9 δεν το μπορώ καθόλου . Αυτές οι οικοπεδαρες πάνω κάτω μου φαίνονται καπως . Είχα το mi 6 και δεν τ αντεχα από κάποιο σημείο κ μετά. Διετής εγγύηση παρέχεται μόνο από τα επίσημα καταστήματα της infqst . Το mygad έχει δικό του service καμία σχέση με infqst. Για το you δεν γνωρίζω Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από vargas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, kirileman είπε Πάλι η καραμέλα με το bloatware. Πολλά από αυτά είναι χρήσιμα και αναπόσπαστα κομμάτια της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει η συγκεκριμένη "ιδιαίτερη" συσκευή. Ακόμα και τα διπλά ημερολόγια που λένε μερικοί, είναι χρήσιμα γιατί πχ εκεί τουλάχιστον έχει πρόσβαση το universal search της Samsung, κάτι που δεν ισχύει για τις αντίστοιχες google εφαρμογές (δυστυχώς). Ακόμα και το κακό Bixby, έχει δυνατότητες που σε συνδυασμό με το spen ή την κάμερα, προσφέρει έξτρα λειτουργίες που δεν τις βρίσκεις αλλού. Να τις δώσει αλλά να βάζει ο χρήστης στην αρχή όποιες θέλει. Δεν συμφωνείς με αυτό? Γιατί να τρώω στη μάπα τη bixby ενώ δεν τη θέλω? Θα μπορούσε στο πρώτο άνοιγμα τηλεφώνου να σε ρωτάει ποιες εφαρμογές θέλεις και να έβαζε αυτές μόνο. 18 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Για να υπάρχει διετής εγγύηση θα πρέπει να αγοραστεί απο μεγάλη αλυσίδα η απο My Gad η απο You.gr;Δηλαδή οι τελευταίοι 2 φέρνουν συσκευές που έχει εισάγει η infoguest; Αν χρειαστεί επισκευή γίνεται Ελλάδα η το στέλνουν έξω; Τι διαφορά έχουν τα 18:9 με 18.5:9 με το 18.7:9 (Pocophone);Ποιό είναι μικρότερο σε πλάτος,το Pocophone; Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο φυσιολογικό και πρακτικό το 16:9; Και εγώ λάτρεις του 16:9 είμαι αλλά ελάχιστα κινητά βγαίνουν έτσι. Τα μακρόστενα και εγώ δεν τα μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Να τις δώσει αλλά να βάζει ο χρήστης στην αρχή όποιες θέλει. Δεν συμφωνείς με αυτό? Γιατί να τρώω στη μάπα τη bixby ενώ δεν τη θέλω? Θα μπορούσε στο πρώτο άνοιγμα τηλεφώνου να σε ρωτάει ποιες εφαρμογές θέλεις και να έβαζε αυτές μόνο. Σε ρωτάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Σε ρωτάει. Οχι για τα πάντα αυτό είναι το μόνο θέμα. Σε custom μπορώ στην κυριολεξία να προσθέσω ότι θέλω. Αφήνει δηλαδή σκέτο το touchwiz και όλα τα υπόλοιπα τα έχει σαν πρόσθετα στο aroma. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Βγαίνει κ το port του pixel 3 το οποίο θα λειτουργεί με android 9 . μπράβο xiaomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 12:40 ΜΜ, Tokyo είπε Πρέπει να το μετονομασουν "Ο Μπαμπάς των iPhone" με τετοια ομοιοτητα μαλλον το παιδακι του iphone θα πρεπει να το πουνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μόλις εγκατέστησα OTA που βελτιώνει την κάμερα και κάποια security bug fixes για το android, πριν 2 ώρες ήρθε το notification. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από Redmi 3S 3/32 σε Pocophone F1 6/128 Σαν να πηγαίνεις τη δεκαετία του 60 στο Αμέρικα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από cacofonix-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/10/2018 στις 12:16 ΜΜ, cacofonix-3 είπε Από Redmi 3S 3/32 σε Pocophone F1 6/128 Σαν να πηγαίνεις τη δεκαετία του 60 στο Αμέρικα Btw ο αδελφός μου έχει το 3s και γι'αυτό που το θέλει τηλεφωνο και social media κανά email ,μια χαρά είναι ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, vargas είπε Btw ο αδελφός μου έχει το 3s και γι'αυτό που το θέλει τηλεφωνο και social media κανά email ,μια χαρά είναι ακομα Και εγώ το είχα μέχρι πριν 2-3 μέρες. Δεν με καλύπτει εδώ και καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέχρι το τέλος του έτους λύνεται κ το σημαντικό...θέμα του netflix με update. Και πάλι μπράβο στο mi.support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Έλα μωρέ τώρα Πόκο ρουλζ, εξ αρ κινητό με σπεκς 5ετίας ουγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα