papars Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στα χρήματά του τι άλλο αξίζει; (Για αγορά από κατάστημα και όχι μεταχειρισμένο). Νομίζω ότι η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Κάποιος απλός χρήστης που δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πόσο θα ωφεληθεί από το poco σε σχέση π.χ. με ένα MI A2 που είναι φτηνότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotfelk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ούτε τσάμπα να μου το δίνανε. Μετά από αυτό που πέρασα με το Redmi Note 3 Pro για ένα χρόνο δεν ξαναγυρίζω σε αυτά τα εκτρώματα. Apple και μόνο Apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Δεν ξερω αν τοποθετεις κι εμενα μεσα στους φαν αλλα μάλλον δεν καταλαβες καλα.... για τον bildano πήγαινε αυτή δεν ξέρω πώς έφτασε σε σένα η αδέσποτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, gotfelk είπε Ούτε τσάμπα να μου το δίνανε. Μετά από αυτό που πέρασα με το Redmi Note 3 Pro για ένα χρόνο δεν ξαναγυρίζω σε αυτά τα εκτρώματα. Apple και μόνο Apple. Αυτό τώρα τι σχέση έχει με το θέμα; Δηλαδή και εγώ που έχω από Orange San Francisco (ZTE blade) - που παίζει ακόμα - μέχρι 1+1 5Τ και είμαι κάργα ευχαριστημένος, να πηγαίνω και να γράφω σε κάθε θέμα για την apple ότι είναι άχρηστα / υπερτιμημένα τα προϊόντα της; Για την ερώτησή μου πιο πάνω, που με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα τηλέφωνο στα χρήματα με αυτό του θέματος έχεις να δώσεις κάποια συμβουλή; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από papars 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, papars είπε Στα χρήματά του τι άλλο αξίζει; (Για αγορά από κατάστημα και όχι μεταχειρισμένο). Νομίζω ότι η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Κάποιος απλός χρήστης που δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πόσο θα ωφεληθεί από το poco σε σχέση π.χ. με ένα MI A2 που είναι φτηνότερο; https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9140&idPhone2=9293 Εκτός από επεξεργαστή,-gpu, μεγαλύτερη μπαταρία,ραδιο,microsd,jack 3,5mm.εαν δεν τα χρειάζεσαι όλα τα παραπάνω και θες κάτι πιο οικονομικό τότε mia2.Εσυ πρέπει δεις τις αναγκές σου. Ο @vargas ίσως μπορεί να σε βοηθήσει που το έχει αγορασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 48 minutes ago, papars said: Στα χρήματά του τι άλλο αξίζει; (Για αγορά από κατάστημα και όχι μεταχειρισμένο). Νομίζω ότι η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Κάποιος απλός χρήστης που δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πόσο θα ωφεληθεί από το poco σε σχέση π.χ. με ένα MI A2 που είναι φτηνότερο; Εγώ δεν θα πλησίαζα το poco μιας και θεωρώ πιο αξιόπιστα τα υπόλοιπα Xiaomi σε αυτή την κατηγορία τιμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, απλά μπήκα να δω αν ζείτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Καλησπέρα, απλά μπήκα να δω αν ζείτε... Καλως το παλικάρι μας! Βάλτε ωρε στον άνθρωπο να φαει και να πιεί!😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Istros είπε Τελικά με μας είσαι η με τους άλλους? Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Καλως το παλικάρι μας! Βάλτε ωρε στον άνθρωπο να φαει και να πιεί!😋 Τι καλό έχετε να τρατάρετε? 29 σελίδες μενού έχω μπερδευτεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Εγώ δεν θα πλησίαζα το poco μιας και θεωρώ πιο αξιόπιστα τα υπόλοιπα Xiaomi σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχω το MI A1 και είναι super που αντικατέστησε ένα Redmi 3 (μια χαρά και αυτό αλλά έσπασε). Θέλω να αλλάξω της γυναίκας μου που έχει ένα ZTE Axon Elite με SD810 το οποίο γέρασε. Με ενδιαφέρει η θύρα των ακουστικών (που λύνεται και με αντάπτορα), η κάμερα, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να μην είναι πιο αργό από το ZTE. Για αυτό κοιτάω το poco λόγω SD845 και λίγο μεγαλύτερης οθόνης. Ιδανικά θα κοίταγα το Mix 2S αλλά βγαίνει ακριβά. Το MI A2 με τον SD660 πως θα είναι σε σχέση με τον SD810; Υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχει B20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας!!! Μην αφησετε κανενανε ορθιο ωρε! Πάρτε τους την ανάσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Να βοηθήσω να πάμε στις 30; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού γίναμε μια παρέα τι να παραγγείλω να φάμε 😂😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας!!! Πλάκα έκανε μη του πάρουμε και το scalp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα