LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, NickTG είπε To 9 ετών Nokia που έχω συγχρονίζει με Gmail. Θα ελέγξω και το 12 ετών Μ600 αν και δύσκολο εκεί να υπάρχει. Λες να το κανει και το Nokia 6600 slide που εχω στο συρταρι και το τιμω καθε φορα που ειναι να αλλαξω κινητο; Τι κολλημα εχετε φαει επειδη καποιος θελει να εχει τις επαφες και στην sim ? Ξερω πολλους ανθρωπους που εχουν καλο κινητο αλλα η δουλεια τους δεν ειναι με γραβατα και καθε μερα βαζουν την καρτα τους σε κινητο που ισως αν το βρισκατε στον δρομο δεν θα σκυβατε να το παρετε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω δεν σου κανω καμια πλακα εχω το RD4 και ειναι να το δωσω σε μια κοπελα σε λιγες μερες και με τα λεφτα που θα μου δωσει συν αυτα που θα βαλω θα παρω απο εξω το mi max 3 επειδη θελω μεγαλη οθονη. Αυτες τις μερες που δεν θα εχω κινητο θα βαλω την καρτα μου σε ενα παλιο νοκια δεν πρεπει καπως να εχω προσβαση στις επαφες μου; Εσυ μπορει να εχεις την δυνατοτητα να εχει 2-3 κινητα Android στο συρταρι και απλα να βαζεις τον λογαριασμο σου Google εγω με τρια παιδια δεν εχω αυτη την δυνατοτητα αν την ειχα θα ειχα παρει ηδη το κινητο δεν θα περιμενα να δωσω αυτο που εχω. https://www.quora.com/How-do-I-transfer-contacts-from-Android-to-Nokia-basic-phone-like-Nokia-222 Τα πάντα γίνονται με το Android 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Υπάρχει και άλλη λύση αν και υποστηρίζεται το κινητό.Back up στο στο PC. Χμ οχι παντα ακομα και εγω που προσπαθω να εχω τις επαφες και στην sim εκτος απο Google μου εχει τυχει να βαλω την καρτα στο παλιο κινητο επειδη πουλησα αυτο που ειχα αλλα ειχα ξεχασει να περασω 4 επαφες και στην Κορινθο που ειχα παει δεν ειχα ουτε pc ουτε ιντερνετ. Δεν ειναι λαθος να αποθηκευει καποιος τις επαφες ΚΑΙ στην sim λαθος ειναι που δεν εχουν βγαλει εδω και τοσα χρονια καλυτερες sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, LLLEFTERIS said: Λες να το κανει και το Nokia 6600 slide που εχω στο συρταρι και το τιμω καθε φορα που ειναι να αλλαξω κινητο; Τι κολλημα εχετε φαει επειδη καποιος θελει να εχει τις επαφες και στην sim ? Ξερω πολλους ανθρωπους που εχουν καλο κινητο αλλα η δουλεια τους δεν ειναι με γραβατα και καθε μερα βαζουν την καρτα τους σε κινητο που ισως αν το βρισκατε στον δρομο δεν θα σκυβατε να το παρετε. Που είδες το κόλλημα? Αδιάφορο που αποθηκεύεις τις επαφές. Απλά να δείξω πως δεν είναι θέμα ηλικίας του κινητού ήταν ο σκοπός. Ούτε είναι λεφτάς κάποιος που έχει στην άκρη ένα Android που μπορεί πλέον να μην έχει καν αξία αλλά συγχρονίζει μια χαρά με Gmail. Κατά τα άλλα καλά κάνεις και κρατάς τις επαφές σου όπου σε βολεύει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Χμ οχι παντα ακομα και εγω που προσπαθω να εχω τις επαφες και στην sim εκτος απο Google μου εχει τυχει να βαλω την καρτα στο παλιο κινητο επειδη πουλησα αυτο που ειχα αλλα ειχα ξεχασει να περασω 4 επαφες και στην Κορινθο που ειχα παει δεν ειχα ουτε pc ουτε ιντερνετ. Δεν ειναι λαθος να αποθηκευει καποιος τις επαφες ΚΑΙ στην sim λαθος ειναι που δεν εχουν βγαλει εδω και τοσα χρονια καλυτερες sim https://www.phonecopy.com/en/phones/ Το Internet είναι πιο σημαντικό από τις επαφές σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μην ασχολειστε ρε παιδια τρολ ειναι ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, akatsim είπε Δεν το λενε pocophone, το σωστο ειναι poco και το μοντελο f1=f one, δηλ poco+f+one=pocophone Oταν βγει το F2 υποθετω δεν θα το πουν ποκοφτου Δηλ.μικρη+φόρμουλα+1 δεν είναι τυχαίο το video που είχαμε δει με το συγκεκριμένο.Χαλια το όνομα αλλά έξυπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, margaritagr είπε Κατά τ άλλα σε τίποτα δε πληρώνεις μόνο specs ούτε σε κινητά ούτε σε τηλεοράσεις ούτε σε κλιματιστικά ούτε σε αμάξια. Η μάρκα, το brand name κι ο,τι αυτό περιλαμβάνει προφανώς συμμετέχουν στη διαμόρφωση της τιμής. Δηλαδή πόσο κοστολογείς το brand name? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Πολυ σωστο και ευστοχο σχολιο . Αρα επιβεβαιωνομαι πως για την πλειοψηφια που παρουσιαζει την γνωστη γραφικη συμπεριφορα στα θεματα της αpple (flame -rage για τις καταναλωτικες προτιμησεις των αλλων ) η κυρια αιτια ειναι η οικονομικη αδυναμια και ο ευσεβης ποθος . Κατω απο αυτο το πρισμα ευτυχως βγηκε μια συσκευη που καλυπτει τα δικα τους standards εστω και με αυτο το γελοιο ονομα ,που επιτελους μπορουν να αποκτησουν μηπως ηρεμησουν λιγο γιατι εχουν καταντησει κουραστικοι . Όποιος έχει λεφτά παίρνει iphone(700 δόσεις) Όποιος δεν έχει παίρνει pocophone.Λογικη καταναλωτή της apple.Η αλλιώς βάλε δόσεις να πάρεις iphone να το παίζεις φραγκατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απορια το εχω εδω και χρονια. Για ποιον λογο η Xiaomi δεν εχει καταγραφη video 1080 60 fps? Εχουν καποιο διανοητικο προβλημα που τους εμποδιζει? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, papp0us είπε Ντάξει, οι προτιμήσεις είναι ανθρώπινες. Τον παραλογισμό δεν καταλαβαίνω Πιες κάτι να σε βοηθήσει... ρώτα αυτούς που λένε τα διάφορα να σου πουν τι πίνουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, aeljim είπε Άσε μας ρε φίλε. Κουράσατε. Γιατί αν εσύ δεν δεις Netflix FullHD στις 6' inches δεν γίνεται. Ανέκδοτο έχετε καταντήσει μερικοί. Εγώ το θεωρώ σημαντικό! Και δε νομίζω να κόστιζε και κάτι να το έχουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Το θέμα είναι αν τα airpods του "φτωχού" συνδυάζονται με notch του "φτωχού", να έχουν έτσι ένα πλήρες Apple like πακέτο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ κομπλεξικοί. Οι φτωχοί δεν είναι κόμπλεξικοι,ούτε οι πλούσιοι.Κομπλεξικοι ειναι οι φτωχοί που το παίζουν πλουσιοι Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Απλά θα έπρεπε να έχει διαφορετικό όνομα για να τάπωνε κάποιους και να διαβάζαμε λιγότερα post. Η τιμή για αυτά τα specs είναι καλή. ΥΓ: Γ@@ώ τα λεφτά σας που με κόπο αποκτήσατε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πολυ κουβεντα για το τπτ αυτη την στιγμη το poco ειναι το πιο vfm smartphone στην αγορα με διαφορα, end of story flagship η πολυ κοντα σε flagship αποδοση σε ολους του τομεις στο 1/2 η 1/3 η 1/4 η κ 1/5 της τιμης ο λογικος ανθρωπος που θελει τα χρηματα του να πιανουν τοπο κ δεν ειναι ερμαιο του μαρκετινγκ για ηλιθιους θα το τιμησει ,ο πραγματικα απαιτητικος που πραγματικα χρειαζεται κ χρησιμοποιει χαρακτηριστικα θα ψαξει κατι αλλο ,οι υπολοιποι που ειναι κ το μεγαλυτερο ποσοστο θα ψαξουν να κανουν την τριχα τριχια για να δικαιολογησουν την βλακεια που κουβαλανε παρολα αυτα το poco ειναι σημαντικοτατο τηλεφωνο γιατι ωθει μια αγορα που ειχε ξεφυγει αδικαιολογητα ψηλα σε τιμες να εξορθολογιστει well done xiaomi bonus tip πριν μπειτε να βγαλετε τα απωθημενα σας δειτε οποιο review θελετε κ μετα αναλογιστειτε ποσο πληρωσατε την γκιμικια που κουβαλατε Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από what_if 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα