Προς το περιεχόμενο

Το Pocophone F1 της Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα με τιμή από €359

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, dancer είπε

3,87 θα πληρωσει εφοσον αγορασει με 24% , οταν αγορασει με 0% φπα θα πληρωσει 243,87. το κρατος σε καμια περιπτωση δε χανει ΦΠΑ

Κάνεις πάλι λάθος. Λόγω της επιχειρηματικής του ιδιότητας αγοράζει με 0%. Άρα γλυτώνει τον ΦΠΑ, ενώ δε θα έπρεπε. Άρα στο παράδειγμά σου σε κάθε περίπτωση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληρώνει μόνο 3,87€. Είτε του αφαιρεθούν στην περιοδική δηλώση ΦΠΑ, είτε δεν πληρώσει αρχικά. Κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να αγοράσει με 0% υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το κράτος δεν χάνει τον ΦΠΑ, απλά στην περίπτωση των κινητών ο ιδιώτης τον πληρώνει και ο επιχειρήματίας τον απαλάσσεται.

Μόλις τώρα, JcD είπε

Θα μας τα πρήζεται πολύ ώρα με το φπα? 

Είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς εδώ μέσα που έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα και ταυτόχρονα αφορά και τα κινητά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, johncorfas είπε

Κάνεις πάλι λάθος. Λόγω της επιχειρηματικής του ιδιότητας αγοράζει με 0%. Άρα γλυτώνει τον ΦΠΑ, ενώ δε θα έπρεπε. Άρα στο παράδειγμά σου σε κάθε περίπτωση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληρώνει μόνο 3,87€. Είτε του αφαιρεθούν στην περιοδική δηλώση ΦΠΑ, είτε δεν πληρώσει αρχικά. Κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να αγοράσει με 0% υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το κράτος δεν χάνει τον ΦΠΑ, απλά στην περίπτωση των κινητών ο ιδιώτης τον πληρώνει και ο επιχειρήματίας τον απαλάσσεται.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς εδώ μέσα που έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα και ταυτόχρονα αφορά και τα κινητά.

Να πάτε στο φόρουμ να ανοίξετε θέμα, εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο κινητό! 

• Like 1
  • Thanks 2

1 λεπτό πριν, Federer είπε

Είμαι ανάμεσα σε Pocophone F1 128gb και iPhone XS Max 512gb. Τι προτείνετε; Οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει, πληρώνει η εταιρεία.

οποιοδηποτε μπορει να παρει windows xp \m/

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, JcD είπε

Να πάτε στο φόρουμ να ανοίξετε θέμα, εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο κινητό! 

Μα αφορά το συγκεκριμένο κινητό. Στο κάτω κάτω μην τα διαβάζεις. Διάβασε τα σχόλια που σε ενδιαφέρουν φίλε μου. Κάποιους τους ενδιαφέρει το πως μπορούν να γλυτώσουν 121€ (διαφορά ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος επιχειρηματιών)... 😀

Παρόλα αυτά τη συζήτηση αυτή θα την είχα σταματήσει πριν από αρκετά μηνύματα, απλά ήθελα να βοηθήσω τον συμφορουμήτη στο να καταλάβει το τρόπο που λειτουργεί ο ΦΠΑ στα κινητά. Ένα μήνυμα είχε την ουσία, τα άλλα ήταν επεξηγηματικά.

Ζητώ συγνωμη από όσους τους κούρασα άθελά μου.

Επεξ/σία από johncorfas
  • Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω δεν σου κανω καμια πλακα εχω το RD4 και ειναι να το δωσω σε μια κοπελα σε λιγες μερες και με τα λεφτα που θα μου δωσει συν αυτα που θα βαλω θα παρω απο εξω το mi max 3 επειδη θελω μεγαλη οθονη.

Αυτες τις μερες που δεν θα εχω κινητο θα βαλω την καρτα μου σε ενα παλιο νοκια δεν πρεπει καπως να εχω προσβαση στις επαφες μου;

Εσυ μπορει να εχεις την δυνατοτητα να εχει 2-3 κινητα Android στο συρταρι και απλα να βαζεις τον λογαριασμο σου Google εγω με τρια παιδια δεν εχω αυτη την δυνατοτητα αν την ειχα θα ειχα παρει ηδη το κινητο δεν θα περιμενα να δωσω αυτο που εχω.

Γραψτες σε ενα χαρτι η ατζεντα και εχε το μαζι σου παντα. Ετσι ειχαμε παλια και μια χαρα δουλευαμε. Λογικα αφου δεν εχεις λεφτα δεν θα κανεις και πολλα τηλεφωνα οποτε μικρο το κακο.

• Confused 1

14 λεπτά πριν, Federer είπε

Είμαι ανάμεσα σε Pocophone F1 128gb και iPhone XS Max 512gb. Τι προτείνετε; Οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει, πληρώνει η εταιρεία.

Τότε πάρε 3 iPhone XS Max να έχεις και καβάτζα...😉

6 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

πολλα πολλα...οταν στην κιντα ο μισθος ειναι 200 ευρω ετησιος 

Ποια είναι η Κιντα; Γιατί αν εννοείς την Κίνα, πρέπει να αναθεωρήσεις αρκετά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Ποια είναι η Κιντα; Γιατί αν εννοείς την Κίνα, πρέπει να αναθεωρήσεις αρκετά

Δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις, απλά θέλω να ρωτήσω:

τί έγιναν οι cacofonix-1 και 2;🤣🤣

Επεξ/σία από johncorfas

1 ώρα πριν, yansta είπε

Μεγάλο fail να μην υποστηρίζει NETFLIX HD! Απαράδεκτο, 

Είναι σε διαδικασία για το διορθώσουν https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/se-diadikasia-epilysis-simantikon-bugs-sta-mi-8-kai-poco-f1-vrisketai-i-xiaomi

• Thanks 1

6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Και αμα τυχει να χαλασει το κινητο τι κανεις εχεις παντα ενα Android εσυ για δευτερο;

Αν εχεις δεν ειναι ολοι λεφταδες για να εχουν, οι περισσοτεροι εχουν κανα αρχαιο και εκει καλο ειναι να εχεις τις επαφες σου στην sim

Επαφές στο Gmail account καθώς και στον mi account.... Τι διαβάζω πάλι... 

5 ώρες πριν, kirileman είπε

Βάζεις gcam και η κάμερα από 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF γίνεται 12 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, OIS, dual pixel PDA.

Δηλαδή ο αλγόριθμος που έχει η κάθε εφαρμογή δεν παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα; πχ Πώς γίνεται το Pixel 2 με imx362 να βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από κινητά με τον ίδιο σενσορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...