Προς το περιεχόμενο

Το Pocophone F1 της Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα με τιμή από €359

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, GrigM είπε

Cloud συνforumιτες. Γρηγορο κ ασφαλες. Επαφες, ρυθμισεις, αρχεια κλπ και μολις αλλαξεις κινητο, ενα απλο login και σε 5-10-15 λεπτα εισαι ετοιμος.

Από πότε;

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αμα χαλασει η το πουλησω και βαλω την καρτα σε ενα παλιο νοκια που εχω πως θα δω τις επαφες βρε αδερφε;

Μπαίνεις στον Google λογαριασμό σου από ένα pc και τα βλέπεις 

• Like 2

Θες να κάνεις δώρο στο αίσθημα και αποφασίζεις να της πάρεις κινητό...

Μωρό μου σου πήρα κινητό δώρο...ένα pocophone!

Κλαίω όταν σκέφτομαι τα μούτρα της κάθε μίας που δεν θα ξέρει αν την τρολάρεις η όχι!

να σκεφτει καποιος οτι αν το παρουμε απο κινα θα το παρουμε 310-320 € χωρις εγγυηση και καμια ελπιδα σερβις. απο εδω παιζει να το παρουμε και ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (με τιμολογιο δηλαδη) οποτε παει στα 289€ .... Στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει αλλο ....

2 λεπτά πριν, mylo είπε

Μπαίνεις στον Google λογαριασμό σου από ένα pc και τα βλέπεις 

Που θα το βρω ρε αδερφε τον υπολογιστη στον δρομο;

Και αν δεν εχω τις επαφες στο κινητο πως θα ξερω οτι ο αριθμος που με καλει ειναι γνωστος μου για να απαντησω η αγνωστος για να τον γραψω αν θελω κανονικα εκει που δεν πιανει η μελανη;

4 minutes ago, kilias said:

Θες να κάνεις δώρο στο αίσθημα και αποφασίζεις να της πάρεις κινητό...

Μωρό μου σου πήρα κινητό δώρο...ένα pocophone!

Κλαίω όταν σκέφτομαι τα μούτρα της κάθε μίας που δεν θα ξέρει αν την τρολάρεις η όχι!

ο αντρας ο σωστος δεν κανει δωρα ποκο,εχει ψησει ηδη αυτος τη δικια του να του παρει ποκο.

• Like 1

4 λεπτά πριν, tolis29 είπε

να σκεφτει καποιος οτι αν το παρουμε απο κινα θα το παρουμε 310-320 € χωρις εγγυηση και καμια ελπιδα σερβις. απο εδω παιζει να το παρουμε και ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (με τιμολογιο δηλαδη) οποτε παει στα 289€ .... Στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει αλλο ....

το χωρις φπα ρε συ που το ειδες? ακομα και επιχειρηση να εχεις στο τελος 3μηνου εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις το φπα. μη γραφεται πραγματα που δεν υπαρχουν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2

37 λεπτά πριν, dancer είπε

καλυτερα να το παρω απο την επισημη αντιπροσωπεια παρα να περιμενω 1 μηνα αμα παθει κατι και να πληρωνω εξτρα για μεταφορικα κτλ

Απο σκρουτζάδικο τι πηρα. Αξιόπιστο καταστημα με καλες κριτικες και ήρθε σπίτι σε 3 μέρες. 

• Thanks 1

22 λεπτά πριν, vargas είπε

Δούλεψε το πρώτα ..ως τότε  άστο ...

Δεν χρειάζεται να το δουλέψω προσωπικά για να μάθω αν αξίζει η κάμερα του.

Δεν είπα ότι το τηλ. δεν αξίζει σε γενικές γραμμές,αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...

35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εδώ ο δυτικός κόσμος είναι πειραματόζωο της κάθε Apple και αρμεγει ασύστολα με την αισχροκερδεια με την τίμια xiaomi τα βάζεις? 

Τίμια;!.

18 μήνες μέσο όρο και πέταμα...

Έχω iphone 5s  του 2013 και ακόμη πετάει...

4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Που θα το βρω ρε αδερφε τον υπολογιστη στον δρομο;

Και αν δεν εχω τις επαφες στο κινητο πως θα ξερω οτι ο αριθμος που με καλει ειναι γνωστος μου για να απαντησω η αγνωστος για να τον γραψω αν θελω κανονικα εκει που δεν πιανει η μελανη;

Μήπως μας κάνεις πλάκα με το Nokia κινητό σου και τις επαφές στην sim τόση ώρα; Αν οχι δεν μπορώ να γράψω κάτι που να μην το διαγράψουν μετά.

• Like 5
  • Confused 1

1 ώρα πριν, yokki είπε

Είναι λίγο μεγάλη αγορά. Εύκολα το έβλεπες άμα googlαρες πριν να ρωτήσεις.

Googlare τον όρο "ρητορική ερώτηση" πριν κανείς σαρκασμό άλλη φορά...

1 λεπτό πριν, aeljim είπε

Μήπως μας κάνεις πλάκα με το Nokia κινητό σου και τις επαφές στην sim τόση ώρα; Αν οχι δεν μπορώ να γράψω κάτι που να μην το διαγράψουν μετά.

Εχω δεν σου κανω καμια πλακα εχω το RD4 και ειναι να το δωσω σε μια κοπελα σε λιγες μερες και με τα λεφτα που θα μου δωσει συν αυτα που θα βαλω θα παρω απο εξω το mi max 3 επειδη θελω μεγαλη οθονη.

Αυτες τις μερες που δεν θα εχω κινητο θα βαλω την καρτα μου σε ενα παλιο νοκια δεν πρεπει καπως να εχω προσβαση στις επαφες μου;

Εσυ μπορει να εχεις την δυνατοτητα να εχει 2-3 κινητα Android στο συρταρι και απλα να βαζεις τον λογαριασμο σου Google εγω με τρια παιδια δεν εχω αυτη την δυνατοτητα αν την ειχα θα ειχα παρει ηδη το κινητο δεν θα περιμενα να δωσω αυτο που εχω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...