Koukoz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Η συσκευή είναι "γκολ από τα αποδυτήρια" η τιμή (ακόμη και αυτή στην Ελλάδα η επίσημη) για αυτά που προσφέρει είναι κλεψιμο!!! Η μεγάλη μου η ανησυχία είναι στην αξιοπιστία του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥ τηλεφώνου. Φοβάμαι πολύ διότι πραγματικά είναι πολύ πολύ καλό για να είναι αληθινό. Για όσους δεν γνωρίζουν θυμούνται, όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο oneplus παρουσίασε πολλά προβλήματα αξιοπιστίας, βέβαια αυτά είναι παρελθόν πλέον. Όπως και να έχει θα ήθελα να "περπατήσει" πρώτα και μετά να το παραδεχτώ 100%. Τώρα σε αυτούς που μπαίνουν στην διαδικασία σύγκρισης με τηλέφωνα 1000 + ευρώ, έχω να πω περί ορέξεως. Αγαπάω την τεχνολογία κι έχω την οικονομική δυνατότητα για ακριβό κινητό, όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχει τηλέφωνο που να αξίζει 1000. 5 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΡΕ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΕΜΕ! Υ.Γ. Εγώ τουλάχιστον το εχω στα χέρια μου και εχω πιάσει και άλλα και τα βαράει στα ίσα! Δεν κάθομαι να λεω ΑΝ και ΑΝ το εχω στην κατοχή μου. Έλεος ένα topic για το Pocophone και όλοι να το φάτε, στα διαλα ρε! σιχάθηκα τα βρομώ fanboys και το forum δε πα να με κανουν ban. Δε θα βλέπω $%^&##ιες. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από SeXBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, rofl είπε κι εσυ λαθος το κανεις. το android δεν χρειαζεται τιποτα https://contacts.google.com/ πανε να σε ξεστραβωσουν και πουλας και υφακι.... αμα γουσταρεις να παιδευεσαι και να εχεις τις επαφες σ ενα επισφαλες μεσο, πασο. αλλα μλκ κανεις/θα κανεις. Το κάνω από επιλογή μου βασικά. Δινω όσες λιγότερες πληροφορίες μπορω στη Google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazdakias2413 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 τιμη ινδιας 258ε τιμη ελλαδας 359ε......well done Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vempire_G4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 8Ghz βλέπω, έχει και υγρό άζωτο δώρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, kirileman said: Βάζεις gcam και η κάμερα από 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF γίνεται 12 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, OIS, dual pixel PDA. Πραγματικα οτι νανε διαβαζουμε 😅 Αλλη μια τυπικη μερα στις ειδησεις του Insomnia 😅 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, kirileman είπε Βάζεις gcam και η κάμερα από 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF γίνεται 12 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, OIS, dual pixel PDA. Καλώς τα 326 ppi των 750 ευρώ..😂😂😂😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Tokyo είπε Γενικότερα η συγκεκριμένη τύπισσα είναι apple lover οπότε δε περιμένεις να πει κάτι άλλο. Προτιμάει να δώσει 1000 αν γράφει ΜΗΛΟ η συσκευή παρά 300 αν δε γράφει ΜΗΛΟ Το λες σαν να είναι αρρώστια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vargas είπε Καλώς τα 326 ppi των 750 ευρώ..😂😂😂😂 Ά κυ ρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, LongTom είπε Αυτοί που έχετε xiaomi, σας δίνουν updates ή μπα; | Κοντεύει τα 3 χρόνια το Xiaomi μου και παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις και το low budget των 120 και το mid range Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από Tokyo 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 NFC θα υποστηρίζει; Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, angmar είπε Με τα netflix & amazon prime τι γίνεται; 480p για πάντα το πόκο-πόκο; 350€ για 480p; σκασε 1000 για να βλεπεις 720p στο iphone 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, VChris είπε έχει liquid retsina Υπάρχει και solid retsina; Νόμιζα ότι μόνο liquid έχει! Πάντως με coca cola είναι special. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε Θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε επαφές στη SIM ή θα πρέπει να ειμαστε hackers ? Τέλος, διαθεσιμα τζαμια θα υπαρχουν ή να παραγγειλουμε κανενα φορτηγο για ολες τις φορες που θα μας πεσει ? Στη sim αποθηκεύεις αλλά είναι περιορισμένος ο χώρος καλύτερα συγχρονισμό με google account γιατί σε λίγο θα έχουμε e-sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Εμφύλιος λεμεεεε Έτσι να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα της xiaomi 😂 🤘 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα