loops of fury Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 φτιαχνει και popcorn? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Όταν λέγεσαι Xiaomi και δεν έχεις το brand name της samsung, 360€ είναι πολλά για πόκο φόουν. Ο,τι specs κι αν έχει. Έτσι το βλέπεις εσύ που είσαι ελληνιδα. Στο εξωτερικό βλέπουν απλά μια άλλη μάρκα (την τεταρτη μεγαλύτερη) πόσο πιο πάνω να πάει η εταιρία δλδ για να μην ακούγεται ακριβή η συσκευή στα 300 ευρώ σε μια τριτοκοσμική χώρα σαν την Ελλάδα; 15 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση papp0us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Όταν λέγεσαι Xiaomi και δεν έχεις το brand name της samsung, 360€ είναι πολλά για πόκο φόουν. Ο,τι specs κι αν έχει. Επιδόσεις ναυαρχίδας, καλη κάμερα, τεράστια μπαταρία, μια χαρά οθόνη, ταχεία φόρτιση, θύρα ακουστικών αλλα δεν αξίζει τα 360 επειδή δεν είναι samsung.Μάλιστα 19 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, papp0us είπε Επιδόσεις ναυαρχίδας, καλη κάμερα, τεράστια μπαταρία, μια χαρά οθόνη, ταχεία φόρτιση, θύρα ακουστικών αλλα δεν αξίζει τα 360 επειδή δεν είναι samsung.Μάλιστα Γενικότερα η συγκεκριμένη τύπισσα είναι apple lover οπότε δε περιμένεις να πει κάτι άλλο. Προτιμάει να δώσει 1000 αν γράφει ΜΗΛΟ η συσκευή παρά 300 αν δε γράφει ΜΗΛΟ 11 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, sarisn είπε https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php PLATFORM OS Android 8.1 (Oreo) Chipset Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 CPU Octa-core (4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 385 Silver) GPU Adreno 630 1.8 όχι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Άμα σας το δίνουν τζάμπα μην το πάρετε, προτιμήστε να αγοράσετε Apple, Samsung κλπ. όλοι οι "εξυπνάκηδες" μαζεύτηκαν εδώ... IBTL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, VChris είπε Συμφωνώ, προσωπικά θα έδινα λίγα παραπάνω για S8 πχ. ειναι αργο. εχω το α8 και ειναι πιο αργο και απο ενα απλο 4χ σναπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Tokyo είπε Γενικότερα η συγκεκριμένη τύπισσα είναι apple lover οπότε δε περιμένεις να πει κάτι άλλο. Προτιμάει να δώσει 1000 αν γράφει ΜΗΛΟ η συσκευή παρά 300 αν δε γράφει ΜΗΛΟ Ντάξει, οι προτιμήσεις είναι ανθρώπινες. Τον παραλογισμό δεν καταλαβαίνω 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tokyo είπε Γενικότερα η συγκεκριμένη τύπισσα είναι apple lover οπότε δε περιμένεις να πει κάτι άλλο. Προτιμάει να δώσει 1000 αν γράφει ΜΗΛΟ η συσκευή παρά 300 αν δε γράφει ΜΗΛΟ Βασικά εδώ ίσως έχει δίκιο. Νομίζω πως και εγώ σε s8 θα πήγαινα στη συγκεκριμένη περίπτωση . Νομίζω πως σε οθόνη και κάμερα δεν υπάρχει σύγκριση. Ανώτερη συσκευή το s8 ανεξαρτήτως brand. Και η διάφορα χρημάτων είναι μικρή. 6 λεπτά πριν, papp0us είπε Επιδόσεις ναυαρχίδας, καλη κάμερα, τεράστια μπαταρία, μια χαρά οθόνη, ταχεία φόρτιση, θύρα ακουστικών αλλα δεν αξίζει τα 360 επειδή δεν είναι samsung.Μάλιστα Τα αξίζει αλλά αυτό είναι άσχετο με το αν μπορείς να βρεις με λίγα χρήματα παραπάνω καλύτερο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, margaritagr είπε Όταν λέγεσαι Xiaomi και δεν έχεις το brand name της samsung, 360€ είναι πολλά για πόκο φόουν. Ο,τι specs κι αν έχει. ναι γι αυτο στο skroutz τα μισα κινητα στα δημοφιλη ειναι της xiaomi. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Masma είπε Βασικά εδώ ίσως έχει δίκιο. Νομίζω πως και εγώ σε s8 θα πήγαινα στη συγκεκριμένη περίπτωση . Νομίζω πως σε οθόνη και κάμερα δεν υπάρχει σύγκριση. Ανώτερη συσκευή το s8 ανεξαρτήτως brand. Και η διάφορα χρημάτων είναι μικρή. To S8+ Dual που ειναι η αντίστοιχη έκδοση με το Pocophone σε μέγεθος, μπαταρία, Dual SIM λειτουργία κτλ, πάει 520€. 50% πάνω, δεν το λες μικρή διαφορά. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, akatsim είπε Καλα το 2018 αποθηκευεις επαφες στη σιμ???? Απο την εποχη των 3310 ειχα να το ακουσω αυτο. συγγνωμη που δεν πηρα την αδεια σου.... 4 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Masma είπε Βασικά εδώ ίσως έχει δίκιο. Νομίζω πως και εγώ σε s8 θα πήγαινα στη συγκεκριμένη περίπτωση . Νομίζω πως σε οθόνη και κάμερα δεν υπάρχει σύγκριση. Ανώτερη συσκευή το s8 ανεξαρτήτως brand. Και η διάφορα χρημάτων είναι μικρή. Τα αξίζει αλλά αυτό είναι άσχετο με το αν μπορείς να βρεις με λίγα χρήματα παραπάνω καλύτερο. Δεν ειπα τι είναι πιο ανώτερο σαν συσκευή. Είπα πως η Xiaomi είναι πλέον αναγνωρίσιμη και ποιοτικη. Και ότι η συγκεκριμένη τυπισσα το βλέπει κινεζια και ότι δεν έχει σοβαρό όνομα στο χώρο η Xiaomi, αλλά έχει η αγαπημένη της apple με τη liquid retina. Καλά τους κάνει και του παίρνει τα χιλιάρικα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, papp0us είπε To S8+ Dual που ειναι η αντίστοιχη έκδοση με το Pocophone σε μέγεθος, μπαταρία, Dual SIM λειτουργία κτλ, πάει 520€. 50% πάνω, δεν το λες μικρή διαφορά. Α ναι σωστά δεν σκέφτηκα το dual. Πάντως σε απλό(όχι dual) είτε s8 είτε s8+ νομιζω εγώ θα την έκανα την υπέρβαση αν έψαχνα κινητό σε αυτά τα χρήματα. Το dual ξεφεύγει στο s8+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε συγγνωμη που δεν πηρα την αδεια σου.... Απλά καλύτερα να ψάξεις κάποιον καλύτερο τρόπο για τις επαφες από το να νευριάζεις. Εγώ πχ χρησιμοποιώ το outlook. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα