kklhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω ένα παιχνίδι πόκερ (Android/ios/pc) και θέλω να με βοηθήσετε ( να με κατευθύνεται για να ψαχτω η ακομα καλυτερα με καποιον οδηγό) για το πώς θα μπορούσα να κάνω το online κομμάτι του Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από kklhs
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Θες βοήθεια για τον αλγόριθμο ή για το τεχνικό κομμάτι;
genious1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από genious1
kklhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το εζω κανει να δουλευει offline μοιράζει-ελέγχει συνδυασμούς κλπ, ειμαι στο σημείο που θέλω να δημιουργεί 'τραπέζια' που θα συνδέονται οι παίκτες ( αν και όπως φαντάζομαι και η 'μοιρασια' θα πρεπει να γίνεται στον σέρβερ ) Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από kklhs
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πρέπει όμως να εστιάσεις σε μια πλατφόρμα ώστε να σου απαντήσουν κι οι κατάλληλοι. Android, iOS ή desktop;
marios28 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kklhs είπε Το εζω κανει να δουλευει offline μοιράζει-ελέγχει συνδυασμούς κλπ, ειμαι στο σημείο που θέλω να δημιουργεί 'τραπέζια' που θα συνδέονται οι παίκτες ( αν και όπως φαντάζομαι και η 'μοιρασια' θα πρεπει να γίνεται στον σέρβερ ) Ξεκίνα από κάποιο βιβλίο σχετικό με κατανεμημένα συστήματα, π.χ. https://www.amazon.com/Distributed-Systems-Concepts-Design-5th/dp/0132143011/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1538049086&sr=1-1&keywords=distributed+systems+concepts+and+design Κατόπιν επικεντρώσου στα προβλήματα που πρέπει να λυθούν και αφορούν το συγκεκριμένο παιχνίδι. π.χ. https://www.datamation.com/entdev/article.php/616221/How-We-Learned-to-Cheat-at-Online-Poker-A-Study-in-Software-Security.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα