jimis98 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται καποιον hdd μαζι με ανταπτορα για να τον συνδεσω σε usb,χωρητηκοτητας 1 με 2 tb για αποθηκευση ταινιων και games για να τον μετατρεψω σε εξωτερικο,το καταστημα που ενδιαφερομαι ειναι απο το eshop.gr επειδη ειχα εξωτερικο και μου χαλασε δεν θελω να ξαναπαρω και λεω να προτιμησω καποιο εσωτερικο
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ποιος ηταν αυτος που ειχες μηπως και μπαινει στην θηκη του ο καινουργιος ωστε να γλυτωσεις τα χρηματα της θηκης.. Επισης οταν λες οτι χαλασε, ξερεις σιγουρα οτι χαλασε ο δισκος η΄μηπως σου χαλασε ο κοντρολερ της θηκης και ο δισκος μεσα ειναι μια χαρα?
jimis98 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 wd elements 500gb,ενω φαινεται συνδεδεμενος και κανω αποσυνδεση δεν μου τον εμφανιζει στο ''ο υπολογιστης μου΄΄
donblunts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 11:20 ΠΜ, jimis98 είπε γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται καποιον hdd μαζι με ανταπτορα για να τον συνδεσω σε usb,χωρητηκοτητας 1 με 2 tb για αποθηκευση ταινιων και games για να τον μετατρεψω σε εξωτερικο,το καταστημα που ενδιαφερομαι ειναι απο το eshop.gr επειδη ειχα εξωτερικο και μου χαλασε δεν θελω να ξαναπαρω και λεω να προτιμησω καποιο εσωτερικο Προτιμάς δλδ να πας σε εσωτερικό και να τον μετατρέψεις σε εξωτερικό; Θα τον έχεις χύμα στον αντάπτορα; Δεν θα το πρότεινα. Καλύτερα να πάρεις εναν εξωτερικό heavy duty, για πτώσεις κτλπ. Αλλα αν επιμένεις σε εσω(εξω)τερικό, πάρε ενα Dock κ αυτόν.
jimis98 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 λεω να δοκιμασω για εσω(εξω)τερικό,εχω και το καλωδιο,σαν τη θα παθει αν δεν του βαλω θηκη? λιγο φαρμακειο το dock
donblunts Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, jimis98 είπε λεω να δοκιμασω για εσω(εξω)τερικό,εχω και το καλωδιο,σαν τη θα παθει αν δεν του βαλω θηκη? λιγο φαρμακειο το dock Τι θα πάθει; Πρώτα απ'όλα να σου πέσει
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιταξες στην διαχειρηση δισκων μηπως απλα θελει γράμμα για να εμφανιστει? Κατεβασε και το easeus partition manager και δες αν τον βλεπει εκει..
jimis98 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στην διαχειριση μου τον εμφανιζει σαν αγνωστο και γραφει χωρις προετοιμασια το κατεβασα το easeus partition manager αλλα δεν τον βρισκω Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από jimis98
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Να τον βγαλεις απο την θηκη του και να τον συνδεσεις στο pc σαν εσωτερικο γιατι μπορει και να χαλασε ο κοντρολλερ της θηκης και ο δισκος να ειναι οκ.. Σε αλλο pc τον συνδεσες?
jimis98 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Να τον βγαλεις απο την θηκη του και να τον συνδεσεις στο pc σαν εσωτερικο γιατι μπορει και να χαλασε ο κοντρολλερ της θηκης και ο δισκος να ειναι οκ.. Σε αλλο pc τον συνδεσες? και πως να το βγαλω απο την θηκη να το σπασω? οχι δεν βρισκω αλλα pc
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ειτε καπου θα εχει βιδουλες ειτε να τον ανοιξεις με κανα κοπιδι-χαρτοκοπτη κ.ο.κ.... Ετσι κι αλλιως εννοειται οτι δεν σε απασχολει αφου μαλλον χαλασε... Μεχρι να το σιγουρεψεις ομως, κοιτα να κανεις αυτο...Δεν χανεις κατι... Μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις..
jimis98 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 το εχω ψαξει δεν εχει βιδες προτεινε μου καποιον δισκο και καποιο μετατροπεα
jimis98 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 https://www.e-shop.gr/natec-nkz-0457-rhino-35-usb20-sata-ide-enclosure-external-p-PER.572198 https://www.e-shop.gr/gembird-ausi01-usb-to-ide-sata-adapter-25-or-35--p-PER.583405 μαζι με https://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st1000lm048-barracuda-25-1tb-sata3-p-PER.302222 https://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st2000dm006-barracuda-2tb-sata3-p-PER.302198
jimis98 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 29/9/2018 στις 12:02 ΠΜ, ZELOMOTH είπε Ειτε καπου θα εχει βιδουλες ειτε να τον ανοιξεις με κανα κοπιδι-χαρτοκοπτη κ.ο.κ.... Ετσι κι αλλιως εννοειται οτι δεν σε απασχολει αφου μαλλον χαλασε... Μεχρι να το σιγουρεψεις ομως, κοιτα να κανεις αυτο...Δεν χανεις κατι... Μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις.. τελικα τον ανοιξα τι κανω τωρα?την θυρα την εχει ενσωματωμενη στην πλακετα και εχει μονο κατι χρυσες ακιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα