Diinekis21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, KilliK είπε η πλακα ειναι οτι η ταινια γυριστηκε και γραφτηκε απο τον ιδιο τυπο που ειχε γραψει το σεναριο για το X-MEN 3 που ηταν βασισμενο παλι στο Dark Phoenix saga. πρεπει ναναι απο τις σπανιες περιπτωσεις που καποιος αποτυγχανει να προσαρμοσει την ιδια πρωτοτυπη ιστορια δυο φορες. Τον Kinberg λες; Eίναι δυνατόν να κάνει κάποιος σκηνοθετικό ντεμπούτο (info από imdb) σε τέτοια ταινία;..
jokerakias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι σε σύγχυση προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα αν αυτή είναι η χειρότερη ταινία που είδα το καλοκαίρι ή το Hellboy...🤔 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από jokerakias 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, jokerakias είπε Είμαι σε σύγχυση προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα αν αυτή είναι η χειρότερη ταινία που είδα το καλοκαίρι ή το Hellboy...🤔 Κακός γιατί πια η σημασία άμα ήδη βρίσκεσαι στον πάτο?! 1
jokerakias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κακός γιατί πια η σημασία άμα ήδη βρίσκεσαι στον πάτο?! Σωστός η πλάκα είναι ότι έχω στα σκαριά να δω και το MIB International και εκεί δεν διαβάζω και τα καλύτερα.Νομιζω ότι θ' αργήσω να βγω από τον πάτο..🙄
antbyron Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 To dark phoenix άντεξα να το δω μέχρι τέλους, το spiderman far from home που έβαλα να δω εχθές το έκλεισα στο 15λεπτο. 1 4
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, jokerakias είπε Σωστός η πλάκα είναι ότι έχω στα σκαριά να δω και το MIB International και εκεί δεν διαβάζω και τα καλύτερα.Νομιζω ότι θ' αργήσω να βγω από τον πάτο..🙄 Oh boy θα εκπλαγείς αφου νομιζεις πως επιασες πατο χωρις να εχεις δει το MIB 😂
VonLoutsos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, stormrain said: Oh boy θα εκπλαγείς αφου νομιζεις πως επιασες πατο χωρις να εχεις δει το MIB 😂 Ελπίζω σήμερα να το τελειώσω το MIB. Δύο φορές το έχω διακόψει.
Otter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, jokerakias είπε Σωστός η πλάκα είναι ότι έχω στα σκαριά να δω και το MIB International και εκεί δεν διαβάζω και τα καλύτερα.Νομιζω ότι θ' αργήσω να βγω από τον πάτο..🙄 Αν καταφέρεις να το δεις ολόκληρο αυτό να μας το γράψεις σε comment σαν achievement Νομίζω το MIB Ιnternational είναι με διαφορά το πιο βαρετό που έχω δει για φέτος, α και φυσικά δεν θα λείψουν τα politically correct lines. Στο λεω να προετοιμαστείς ψυχολογικά μετά το X-Women
spyroskonst Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, jokerakias είπε Είμαι σε σύγχυση προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα αν αυτή είναι η χειρότερη ταινία που είδα το καλοκαίρι ή το Hellboy...🤔 10 ώρες πριν, antbyron είπε To dark phoenix άντεξα να το δω μέχρι τέλους, το spiderman far from home που έβαλα να δω εχθές το έκλεισα στο 15λεπτο. Μια χαρά ήταν το Hellboy & το Dark Phoenix για αυτό που ήταν. Δεν γίνεται να είναι όλες οι ταινίες αριστουργήματα, όχι όμως και πάτος. Υπάρχει και το ενδιάμεσο που λέγεται μέτριο. Πραγματικά υπάρχει κανείς που να πήγε να δει ταινία χωρίς να έχει προηγηθεί μια πρόχειρη έρευνα αν είναι καλές ή όχι? Και δεν μιλάω για σποιλερ, αλλά για απλές γνώμες & απόψεις. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, spyroskonst είπε Μια χαρά ήταν το Hellboy & το Dark Phoenix για αυτό που ήταν. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
snake_plissken2112 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Αν αυτο που ηταν ηταν σκατα, ναι καλες ηταν για αυτο που ηταν 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, spyroskonst είπε Μια χαρά μέτριο. Μια χαρα και μετριο δεν πανε μαζι. Ειδικα αν πας και cinema που πληρωνεις κιολας. Τωρα ναι αν την βαλει πχ το Star του χρονου και την δει καποιος στην τηλεοραση,μια χαρα θα την βρει σιγουρα.
rudigarcia222 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Dark phoenix vs men in black vs shaft vs hellboy Εδώ σε θέλω μάγκα μου.
jokerakias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είδα και το MIB δεν πάει πιο κάτω πιάσαμε πάτο όπως λέει και το άσμα... Πάντως με παραδέχομαι 3/3 μπαρουφες δεν θυμάμαι να είχα κάνει ποτέ. Women In Black και X-Women.. seriously...????? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από jokerakias
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, jokerakias είπε Είδα και το MIB δεν πάει πιο κάτω πιάσαμε πάτο όπως λέει και το άσμα... Πάντως με παραδέχομαι 3/3 μπαρουφες δεν θυμάμαι να είχα κάνει ποτέ. Women In Black και X-Women.. seriously...?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα