Προς το περιεχόμενο

Dark Phoenix (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η Sophie Turner φαίνεται πολύ πιο cool και ενδιαφέρων στο ρόλο της από την εντελώς ξύλινη Brie Larson στο Captain Marvel...

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που το ξαναβλέπω το trailer θυμίζει και λίγο Shyamalan :lol:

Σε γενικές γραμμές ο σκοτεινός φοίνικας είναι από τα κλασικά μαρβελ κομικ και πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον. Εχει και 2-3 καλούς ηθοποιούς, οπότε και αυτό είναι καλό σημάδι.

Καμία σχέση με παπαριές τύπου captain marvel, black panther και άλλες δ' διαλογής ιστορίες.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.

Οι αναμνήσεις μου από Uncanny X-men (εκδόσεις Καμπανάς), ξυπνούν :)

Στο κόμικ ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή. Κρατώ μικρό καλάθι για την
ταινία καθώς η ηθοποιός είναι παντελώς αδιάφορη.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν πατε να δειτε την ταινια με γνωμωνα τα κομιξ, θα απογοητευτειτε. Αν πατε να την δειτε σαν μια συμπαθητικη ταινια δρασης, τοτε δεν θα χασετε τον χρονο σας. Ειμαι hardcore φαν της Jean Grey/ Phoenix-Dark Phoenix Saga και παρολαυτα παω προετοιμασμενος για το τι περιμενω να δω.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, omega είπε

Αν πατε να δειτε την ταινια με γνωμωνα τα κομιξ, θα απογοητευτειτε. Αν πατε να την δειτε σαν μια συμπαθητικη ταινια δρασης, τοτε δεν θα χασετε τον χρονο σας.

Την είδες;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, omega είπε

Αν πατε να δειτε την ταινια με γνωμωνα τα κομιξ, θα απογοητευτειτε. Αν πατε να την δειτε σαν μια συμπαθητικη ταινια δρασης, τοτε δεν θα χασετε τον χρονο σας. Ειμαι hardcore φαν της Jean Grey/ Phoenix-Dark Phoenix Saga και παρολαυτα παω προετοιμασμενος για το τι περιμενω να δω.

Ενώ τα μαρβελ κομικ δεν έχουν δράση;  Δεν νομίζω ότι πάει κανείς για να δει ταινία Αγγελόπουλου.

Τα περισσότερα xmen/wolverine για μένα έγιναν αρκετά αξιόλογες ταινίες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ενώ τα μαρβελ κομικ δεν έχουν δράση;  Δεν νομίζω ότι πάει κανείς για να δει ταινία Αγγελόπουλου.

Τα περισσότερα xmen/wolverine για μένα έγιναν αρκετά αξιόλογες ταινίες.

Δεν καταλαβες τι εννοω. Αυτο που λεω ειναι οτι επειδη ειναι σε ελευθερη μεταφραση σε σχεση με το στορυ/arc των comics, μην χαλαστειτε αν δειτε οτι δεν ειναι πιστη ακολουθια της Dark Phoenix Saga

1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Η τελευταία ταινία xmen της Fox; Μετά που πάνε τα δικαιώματα στην marvel, οι ηθοποιοί θα αλλάξουν; 

Κατι ακουγεται οτι θα γινουν reboot οι Xmen και θα προστεθουν στο MCU, περιμενουμε να δουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, omega είπε

Κατι ακουγεται οτι θα γινουν reboot οι Xmen και θα προστεθουν στο MCU, περιμενουμε να δουμε.

Λόγω της εμφάνισης του Γούλβεριν στην end credit scene του Endgame;

Δημοσ.

Και για αυτο αλλα κυριως επειδη πλεον ολα εχουν περασει στην Disney και θελουν να το αρμεξουν το χρημα. Ειδαν ποσο καλα πηγαν οι Avengers , τωρα θελουν το ιδιο με μια rebooted version των Xmen .

• Moderators
Δημοσ.

Αν μπουν οι X-Men στο MCU, ελπίζω να κρατήσουν το "βαρύ" κλίμα που έχουν, γιατί πάντα είχαν πιο "σκοτεινές" ιστορίες, με το μέλλον που θα πεθάνουν όλοι οι μεταλλαγμένοι και γενικά που προσπαθούν να βοηθήσουν έναν κόσμο που τους φοβάται και να μην γίνει φάση α λα Ragnarok.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...