papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω πρόβλημα με το dvd του υπολογιστή το οποίο σπάνια και όχι όταν το θέλω ανοίγει για τοποθέτηση dvd ή cd. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο φτηνιάρικο εξωτερικό μέσω θύρας usb;;;; Περισσότερο το θέλω για καμιά εγγραφή mp3 τραγουδιών για το αυτοκίνητο το οποίο δεν διαθέτει θύρα usb για στικάκι.
kormos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, papoys1 είπε Έχω πρόβλημα με το dvd του υπολογιστή το οποίο σπάνια και όχι όταν το θέλω ανοίγει για τοποθέτηση dvd ή cd. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο φτηνιάρικο εξωτερικό μέσω θύρας usb;;;; Περισσότερο το θέλω για καμιά εγγραφή mp3 τραγουδιών για το αυτοκίνητο το οποίο δεν διαθέτει θύρα usb για στικάκι. Καλημέρα, https://www.public.gr/product/pioneer-dvr-xu01t-dvd±rw-slim-usb-20-mayro/prod8953621pp/?source=recommendations_viewed_2 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ φίλε μου κάτι τέτοιο έψαχνα.☺️
kormos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Ευχαριστώ φίλε μου κάτι τέτοιο έψαχνα.☺️ Παλαιότερα είχαν και ένα Samsung ~25€ Το οποίο πολύ πιθανό να το έχουν αποσύρει... Στο ράφι έχω και εγώ και κάθεται μέσα στο κουτί του για ώρα ανάγκης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα