thkassanis1988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά και εγώ μια από τα ίδια. Με αγγλικό csc το samsung pay δεν δέχεται την curve. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
hotcarver1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Για ενα μηνα τωρα κανω συναλλαγες με την curve,μεσω του samsung pay του galaxy watch 3,ολα καλα. Λογω βλαβης αναγκαστηκα να στειλω το κινητο αντιπροσωπεια και χρησιμοποιησα ενα παλιο xiaomi redmi note 5,οπου συνδεσα ρολοι και samsung pay .Συναλλαγες με curve ανεπαφα κανονικα μεσω samsung pay. Σημερα πηρα το καινουριο κινητο,συνεδεσα στο ρολοι αλλα το samsung pay ,δεν παιρνει την curve.Δεν συνεργαζεται λεει με την τραπεζα. Μπορει να εχει γινει επειδη την εβαλα σε 2-3 κινητα?Καμμια ιδεα?
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Για ενα μηνα τωρα κανω συναλλαγες με την curve,μεσω του samsung pay του galaxy watch 3,ολα καλα. Λογω βλαβης αναγκαστηκα να στειλω το κινητο αντιπροσωπεια και χρησιμοποιησα ενα παλιο xiaomi redmi note 5,οπου συνδεσα ρολοι και samsung pay .Συναλλαγες με curve ανεπαφα κανονικα μεσω samsung pay. Σημερα πηρα το καινουριο κινητο,συνεδεσα στο ρολοι αλλα το samsung pay ,δεν παιρνει την curve.Δεν συνεργαζεται λεει με την τραπεζα. Μπορει να εχει γινει επειδη την εβαλα σε 2-3 κινητα?Καμμια ιδεα? Βάλε αγγλική διεύθυνση , τ.κ κλπ και ίσως δουλέψει . Αλλιώς περνάς την curve στο Google pay και καθάρισες μια και καλή ! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από dimitrisdim14
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, dimitrisdim14 είπε Βάλε αγγλική διεύθυνση , τ.κ κλπ και ίσως δουλέψει . Αλλιώς περνάς την curve στο Google pay και καθάρισες μια και καλή ! Δεν με βολευει μιας και το watch εχει μονο samsung pay.Το θεμα ειναι οτιο μεχρι το μεσημερι πληρωνα κανονικα με το ρολοι..
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, hotcarver1 είπε Δεν με βολευει μιας και το watch εχει μονο samsung pay.Το θεμα ειναι οτιο μεχρι το μεσημερι πληρωνα κανονικα με το ρολοι.. Κ Εμένα μου πήρε αναβαθμηση το Samsung pay plug in , και τα αποσύνδεσε όλα . Αναγκάστηκα να ξανασυβδεσω την curve όπως σου είπα .
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, dimitrisdim14 είπε Κ Εμένα μου πήρε αναβαθμηση το Samsung pay plug in , και τα αποσύνδεσε όλα . Αναγκάστηκα να ξανασυβδεσω την curve όπως σου είπα . Α οποτε λες να φταει πιθανη αναβαθμιση του pay plugin?Βρηκες λυση για πληρωμη με ρολοι?Με εχει βολεψει αφανταστα. Δεν φταει η ενημερωση..Εκανα ρεσετ το ρολοι .Παλι δεν την παιρνει..
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, hotcarver1 είπε Α οποτε λες να φταει πιθανη αναβαθμιση του pay plugin?Βρηκες λυση για πληρωμη με ρολοι?Με εχει βολεψει αφανταστα. Δεν φταει η ενημερωση..Εκανα ρεσετ το ρολοι .Παλι δεν την παιρνει.. Τι να πω... Εμένα δούλεψε κανονικά. Ίσως φταίει και άλλο δεν ξέρω. Έβγαλε αγγλική διεύθυνση?
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Τι να πω... Εμένα δούλεψε κανονικά. Ίσως φταίει και άλλο δεν ξέρω. Έβγαλε αγγλική διεύθυνση? Που αλλαξες διευθυνση?
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Που αλλαξες διευθυνση? Όταν πας να βάλεις την curve στο samsung pay ζητάει στοιχεία διεύθυνση κλπ. Εκεί έβαλα αγγλική διεύθυνση . Με ελληνική δεν την έπαιρνε .
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Όταν πας να βάλεις την curve στο samsung pay ζητάει στοιχεία διεύθυνση κλπ. Εκεί έβαλα αγγλική διεύθυνση . Με ελληνική δεν την έπαιρνε . Εμενα δεν ζηταει ρε συ..Μονο αριθμο καρτας ,ονομα ημερομηνια,ccv
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Εμενα δεν ζηταει ρε συ..Μονο αριθμο καρτας ,ονομα ημερομηνια,ccv Δεν ξέρω τι παίζει . Πριν 2 βδομαδες που μου αποσυνδέθηκε λόγο update μου ζήτησε κανονικά . Εσύ έχεις βάλει ξένο csv στο ρολόι κανονικά ? Η το έχεις αγοράσει από εξωτερικό ?
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Του εχω βαλει χωρα Ισπανια και με αφησε να κατεβασω το pay και να προσθεσω την Curve. Τωρα δεν την παιρνει με τιποτα. Csv δεν εβαλα.Μου δουλεψε με χωρα Ισπανια.
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικα εκανα αλλαγη csc. Εβαλα Aγγλια BTU ,εδωσα διευθυνση Αγγλιας,αλλα και παλι δεν περναει η curve. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από hotcarver1
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, hotcarver1 είπε Τελικα εκανα αλλαγη csc. Εβαλα Aγγλια BTU ,εδωσα διευθυνση Αγγλιας,αλλα και παλι δεν περναει η curve. Μήπως είναι πρόβλημα της curve εν τέλη ?
hotcarver1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Μήπως είναι πρόβλημα της curve εν τέλη ? Τι να πω ρε συ.Δεν απαντανε και στα εμαιλ.Μηπως μου κανουμνε ρεσετ την καρτα η μου δωσουν αλλη virtual. Την φυσικη ακομη την περιμενω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα