The King Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις δύο Rewrites να κάνουν το ίδιο πράγμα. Για να μην μπερδεύεσαι, σβήσε το 1ο (δες παρακάτω) ώστε να μείνει μόνο ό,τι υπάρχει μέσα στο #BEGIN Wordpress ... #END Wordpress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> Επίσης διόρθωσε το .htaccess permission σου σε 644 -rw-r--r-- Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από The King
thessalonik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 εισαι σιγουρος μηπως δημιουργηθει καμια ζημια/ελλειψη αν σβηστει? Μολςι το εκανα παλι το ιδιο κατεβαζει εκεινη την μλκ... το σκατα γμτ.... Πως ξεφυτρωσε αυτο το χαζο?
mader Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 μια χαζη ερωτηση να κανω; εχεις τσεκαρει το wp-config.php πρεπει να ειναι κάπως ετσι: define('DB_NAME', 'database-name'); define('DB_USER', 'your_username'); define('DB_PASSWORD', 'your_password'); define('DB_HOST', 'IP_address:8889'); απλα το λεω γτ εμενα μου εμφανιζει DB connection error
The King Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mader είπε μια χαζη ερωτηση να κανω; εχεις τσεκαρει το wp-config.php πρεπει να ειναι κάπως ετσι: define('DB_NAME', 'database-name'); define('DB_USER', 'your_username'); define('DB_PASSWORD', 'your_password'); define('DB_HOST', 'IP_address:8889'); Δεν έχει σημασία γιατί τα αρχεία φαίνονται πως περιμένουν να τρέξουν το αρχικό setup, αν είδες πιο κάτω. 12 λεπτά πριν, thessalonik είπε εισαι σιγουρος μηπως δημιουργηθει καμια ζημια/ελλειψη αν σβηστει? Μολςι το εκανα παλι το ιδιο κατεβαζει εκεινη την μλκ... το σκατα γμτ.... Πως ξεφυτρωσε αυτο το χαζο? Διόρθωσες το permission στο .htaccess σου όπως σου ανέφερα κατόπιν; 1
thessalonik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 παιδια αυτο δνε ειναι προβλημα, απλα δεν ειχαν σβησει τα αρχεια εγκαταστασης. Το θεμα ειναι γιατι οτνα κανεις κλικ στο 2 πρωτα λινκς κατεβαζει αυτο το αρχειο wordpress ενω στο 3ο δεν το κανει,
The King Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, thessalonik είπε παιδια αυτο δνε ειναι προβλημα, απλα δεν ειχαν σβησει τα αρχεια εγκαταστασης. Το θεμα ειναι γιατι οτνα κανεις κλικ στο 2 πρωτα λινκς κατεβαζει αυτο το αρχειο wordpress ενω στο 3ο δεν το κανει, Σε ποιο website αντιστοιχεί το /akis ?
thessalonik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, The King είπε Σε ποιο website αντιστοιχεί το /akis ? στο varsa.gr
The King Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, thessalonik είπε στο varsa.gr Μετά τις διορθώσεις στο .htaccess παίζει μια χαρά, δε προσπαθεί να κατεβάσει το αρχείο βλέπω τώρα όπως πριν. Σου μένει να το συνδέσεις με τη βάση δεδομένων όπως σου αναφέρει τώρα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από The King
thessalonik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 αληθεια? εγω το ειχα ξαναδοκιμασει κειε επειδη παλι κατεβαζε οταν χτυπουσα varsa.gr το εκανα απαναφροα απο το backup? Εσιαι σιγουρος?
The King Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thessalonik είπε αληθεια? εγω το ειχα ξαναδοκιμασει κειε επειδη παλι κατεβαζε οταν χτυπουσα varsa.gr το εκανα απαναφροα απο το backup? Εσιαι σιγουρος? . Λιγάκι, εσύ είσαι σίγουρος ότι μπορείς να παρέχεις Web Hosting όπως αναφέρεις στο www.superhost.gr ; . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από The King
thessalonik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 To ξαναεκανα οπως μου το ειπες, αλλα κανεις λαθος, δεν εχει διορθωιει παλι κατεβαζει εκεινο το χαζοαρχειο. Μα καλα εσενα πως φτανει στο σημειο και το εμφανιζει αυτο?
The King Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνοντας κλικ από το super site superhost.gr αφού έφτιαξες το .htaccess όπως γράψαμε. Δε μπορώ να σε βοηθήσω άλλο, με ξεπερνάει ότι κι αν είναι αυτό που νομίζεις o,τι κάνεις. . Απλά ελπίζω να μην προσπαθείς να κάνεις τον Γουεμπ Χόστερ για να ζήσεις και να είναι κάτι που κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου για να γελάσεις. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από The King
donblunts Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Πληροφοριακά κ μόνο, εμένα μου βγάζει αυτό Error: 500 Internal Server Error Sorry, the requested URL 'http://superhost.gr/' caused an error: Internal Server Error Exception: herror(1, 'Unknown host') Traceback: Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/python3.6/site-packages/bottle.py", line 862, in _handle return route.call(**args) File "/usr/lib/python3.6/site-packages/bottle.py", line 1740, in wrapper rv = callback(*a, **ka) File "/home/nikos/public_html/www.py", line 247, in index counters.database( page ) File "/home/nikos/public_html/counters.py", line 44, in database host = socket.gethostbyaddr( ip )[0] socket.herror: [Errno 1] Unknown host
thessalonik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, The King είπε Κάνοντας κλικ από το super site superhost.gr αφού έφτιαξες το .htaccess όπως γράψαμε. Δε μπορώ να σε βοηθήσω άλλο, με ξεπερνάει ότι κι αν είναι αυτό που νομίζεις o,τι κάνεις. . Απλά ελπίζω να μην προσπαθείς να κάνεις τον Γουεμπ Χόστερ για να ζήσεις και να είναι κάτι που κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου για να γελάσεις. Εκανα οτι διορτθωσει μου ειπες και διορθωσα και την συνδεση με τις βασεις. Δες σε παρακαλω ολα τ αλινκς αν φορτωνουν, σε εμενα οχι αλλα σε εσενα ισως δειξει κατι αλλο. 13 λεπτά πριν, donblunts είπε Πληροφοριακά κ μόνο, εμένα μου βγάζει αυτό Error: 500 Internal Server Error Sorry, the requested URL 'http://superhost.gr/' caused an error: Internal Server Error Exception: herror(1, 'Unknown host') Traceback: Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/python3.6/site-packages/bottle.py", line 862, in _handle return route.call(**args) File "/usr/lib/python3.6/site-packages/bottle.py", line 1740, in wrapper rv = callback(*a, **ka) File "/home/nikos/public_html/www.py", line 247, in index counters.database( page ) File "/home/nikos/public_html/counters.py", line 44, in database host = socket.gethostbyaddr( ip )[0] socket.herror: [Errno 1] Unknown host Την εγραψα με το χερι σε Python 3.6. Αυτο το σφαλαμα εμφανιζεται οταν η συναρτηση gethostbyaddr(ip) δεν μπορει μπορει βαση της ip σου να κανει reverse dns resolve σε hostname. Αν δεν μπορει να τραβηξει το hostname δεν προχωρει. Με αλλη ip address θα μπορεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα