SirD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Exw P4 sta 2.2, motherboard:Asus p4s533Fsb, Karta: Asus radeon 9600xt kai mnhmh 512Mb ddr....enw den exw problhma kanena apolytws me fifa2004, nfs underground, colin mcrae 3....den mporw na paiksw to Max Payne..to 1o....kanw thn egatastash...fortwnei kanonika to paixnidi...ki otan ftasw sthn othonh pou prepei na epileksw an tha ksekinhsw kainourio paixnidi 'h tha dw to tutorial...epilegw as poume new game...kai ekei pou paei na fortwsei...kobetai kai blepw thn epifaneia ergasias mou....Kserei kaneis ti mporei na ftaiei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SirD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Den yparxei kamia idea?....Euxaristw ek twn proterwn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinsky Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δες αν υπάρχει κανένα set με καινούργιους drivers η μπες στο site και κοίτα μηπως υπάρχει κανένα FAQ section που ίσως να σου λύσει το πρόβλημα.Δοκίμασε εν τω μεταξύ να βάλεις τους drivers απ το cd της κάρτας σου Καλή τύχη :idea: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knightmare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Loipon fusika kai uparxei lush giati eixa to idio problhma bazontas to patch tou max payne v1.05 den doulepse kai meta to periergo ebala to patch max payne v1.02 kai doulepse mia xara!!! Yg:Kalh tuxh!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinsky Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 To ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ.Το παιχνίδι δεν το έχω γνήσιο και ίσως πιστεύω ότι αυτό φταίει.Βέβαια το έχω τελειώσει προ καιρού αλλά το tutorial δεν έχω καταφέρει καν να το ξεκινήσω. Μια συμβουλή.Ξεκίνα αμέσως δράση και άσε τα tutorials.Πίστεψέ με.Δεν θα χάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.