Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Faaaake AF!!! 

Oh wait. Για το iPhone μιλάει η displaymate; ΕΓΚΥΡΗ!!!

Ontopic

Μπράβο στο iPhone για την καλύτερη οθόνη αλλά κλαιν. Άμα είναι να δώσεις τριπλάσια λεφτά για κάτι που είναι καλύτερο στα benchmarks...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Είσαι κ άσχετος αλλά θες να το αποδείξεις κιόλας . Soc έχουν το ίδιο ( note 9   s9 κλπ ) . Κάμερες παίρνουν όλοι από την sony ,  η φοβερή κ τρορή ποιότητα κατασκευής στο iphone δεν το βοήθησε στο durability test  που απλά τα σκατωσε ... Στο δε note 9 έφυγαν τα κουμπιά  volume control😂😂😂  .. πλήρωσε εσύ ποιότητα κατασκευής ..

Εσύ μάλλον τα σκάτωσες στο φροντιστήριο αγγλικών, πλήρωνε πατέρα! Εκτός και αν το αποτυχημένο τρολάρισμα στα φόρα σου προκαλεί έκκριση ντοπαμίνης, οπότε δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης.

YXdZlKN.png

V2OsUTQ.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει να γίνει ψηφοφορία για το καλύτερο παρατσούκλι του pocophone. 

Μιλάμε το έχετε ξαναβαφτίσει εδώ μέσα, τι pocochoco, τι pocopops, τι popcorn phone 😂

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, panosveto12 said:

Και εγώ το αγόρασα το iPhone Xmas και επιβεβαιώνω ότι η οθόνη του γίνετε μπλε και χάνει το σήμα . 

Τον πληρωσες το λογαριασμό του τηλεφωνου? :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kirileman είπε

Εσύ μάλλον τα σκάτωσες στο φροντιστήριο αγγλικών, πλήρωνε πατέρα! Εκτός και αν το αποτυχημένο τρολάρισμα στα φόρα σου προκαλεί έκκριση ντοπαμίνης, οπότε δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης.

YXdZlKN.png

V2OsUTQ.png

Tι ωραίο παιχνιδάκι που παίζεις σε θαυμάζω ...το να χαραχτεί το τζαμί στο ίδιο τεστ είναι αγορίνα ...πηγές στο bend test για να θιχτεί ο εγωισμός σου ότι δεν τα κατάφερες να πάρεις το καλύτερο 😂😂😂 Τα  αγγλικουλια  σου μάλλον εσένα θέλουν φρεσκαρισμα γτ δεν είπα ποτέ εγώ ότι σπάει ναι αγορίνα ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vargas είπε

Tι ωραίο παιχνιδάκι που παίζεις σε θαυμάζω ...το να χαραχτεί το τζαμί στο ίδιο τεστ είναι αγορίνα ...πηγές στο bend test για να θιχτεί ο εγωισμός σου ότι δεν τα κατάφερες να πάρεις το καλύτερο 😂😂😂 Τα  αγγλικουλια  σου μάλλον εσένα θέλουν φρεσκαρισμα γτ δεν είπα ποτέ εγώ ότι σπάει ναι αγορίνα ;;

Είπες ότι τα σκάτωσε στο durability test και σου δείχνω screenshot που λέε ξεκάθαρα ότι πέρασε το durability test (και χαρακτηριστικά αναφέρει ότι για μια ακόμα φορά η Apple δημιούργησε μια πολύ στιβαρή-συμπαγή και γερή συσκευή) . Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Είπες ότι τα σκάτωσε στο durability test και σου δείχνω screenshot που λέε ξεκάθαρα ότι πέρασε το durability test (και χαρακτηριστικά αναφέρει ότι για μια ακόμα φορά η Apple δημιούργησε μια πολύ στιβαρή και γερή συσκευή) . Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Durability test είναι όλο το τεστ και τα σκατωσε ...μίλησε για το ισχυρότερο γυαλί μπρος πίσω sapphire glass ενώ είπε απλά ψέμματα γτ ήταν απλό τζαμι που χαράσσεται από το επίπεδο 6 και όχι 9 που είναι το ζαφείρι ... Κλειδιά όχι μαζι με το iphone  τόσο απλά ... Κ αυτό έλειπε να σπάει και ένα σύγχρονο επώνυμο κινητό δεν σπαει πλέον 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Και εγώ το αγόρασα το iPhone Xmas και επιβεβαιώνω ότι η οθόνη του γίνετε μπλε και χάνει το σήμα . 

Πάνο, άλλαξε αντιβίωση γιατί αυτή που παίρνεις δε σε πιάνει. Η θεραπεία σου δεν πάει καλά και δεν βλέπω να συνέρχεσαι.😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, vargas είπε

Durability test είναι όλο το τεστ και τα σκατωσε ...μίλησε για το ισχυρότερο γυαλί μπρος πίσω sapphire glass ενώ είπε απλά ψέμματα γτ ήταν απλό τζαμι που χαράσσεται από το επίπεδο 6 και όχι 9 που είναι το ζαφείρι ... Κλειδιά όχι μαζι με το iphone  τόσο απλά ... Κ αυτό έλειπε να σπάει και ένα σύγχρονο επώνυμο κινητό δεν σπαει πλέον 

Πάλι χαράσσεται το "ζαφείρι" της Apple?  :lol:

Και κάπου αλλού δεν γινόταν αυτό; Ρολόι νομίζω

Έλα τώρα μην ξαναποσταρω σανό.. οι τύποι ανακαλύπτουν από την αρχή γνωστά υλικά με νέες ιδιότητες, πρωτοπορία 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Όταν σεταρεις για πρώτη φορά ένα νεο τηλέφωνο ή αναβαθμιζεις το λειτουργικό και φερνεις πίσω backups κλπ, η συσκευή μετά το πρώτο boot μπορεί να χρειαστεί εως και μερικές ώρες μεχρι να εκτελέσει όλες τις εργασίες (ανάλογα και τη σύνδεση με το internet). Οσο τα κάνει ολα αυτά ο επεξεργαστής λειτουργεί full και είναι λογικό η συσκευή να ζεσταίνεται. Ενα χρόνο τωρα με το Χ δεν παρατήρησα ποτε ασυνήθιστες θερμοκρασίες σε φυσιολογική χρήση κλπ. 

και στο ανδροιδ τα ιδια, και κανει και 3-4 μερες μαλιστα. αν και δεν εχω παρατηρησει υπερθερμανση, αρα το κανει οταν δε το χρησιμοποιεις (?)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

και στο ανδροιδ τα ιδια, και κανει και 3-4 μερες μαλιστα. αν και δεν εχω παρατηρησει υπερθερμανση, αρα το κανει οταν δε το χρησιμοποιηεις (?)

Τι σου κάνει 3-4 μέρες;

Δημοσ.

Δε πάνε καλα μερικοι. Τι κομπλεξ είναι αυτο ρε παιδια; Τόσο πολύ τους πειράζει κάποιους οτι το Χs εχει την καλυτερη overall οθονη αυτη τη δεδομένη στιγμη; Πιο πριν ηταν το Note 9 πιο πριν το S9 πιο πριν το X πιο πριν Note8 κοκ. Εννοείται οτι ολες οσες ανεφερα δεν έχουν σημαντικες διαφορές μεταξύ τους και οτι όλες δίνουν τέλεια εικόνα. Αλλα και οι εξειδικευμένες μετρησεις καλο ειναι να υπαρχουν για να παιρνουμε καλυτερη εικόνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...