becoming_I Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά δεν υπάρχει thread για την apple να μη γίνει iOS vs Android. Τόσο προβλέψιμοι πχια;
NotAliki177 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Faaaake AF!!! Oh wait. Για το iPhone μιλάει η displaymate; ΕΓΚΥΡΗ!!! Ontopic Μπράβο στο iPhone για την καλύτερη οθόνη αλλά κλαιν. Άμα είναι να δώσεις τριπλάσια λεφτά για κάτι που είναι καλύτερο στα benchmarks...
panosveto12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ το αγόρασα το iPhone Xmas και επιβεβαιώνω ότι η οθόνη του γίνετε μπλε και χάνει το σήμα .
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vargas είπε Είσαι κ άσχετος αλλά θες να το αποδείξεις κιόλας . Soc έχουν το ίδιο ( note 9 s9 κλπ ) . Κάμερες παίρνουν όλοι από την sony , η φοβερή κ τρορή ποιότητα κατασκευής στο iphone δεν το βοήθησε στο durability test που απλά τα σκατωσε ... Στο δε note 9 έφυγαν τα κουμπιά volume control😂😂😂 .. πλήρωσε εσύ ποιότητα κατασκευής .. Εσύ μάλλον τα σκάτωσες στο φροντιστήριο αγγλικών, πλήρωνε πατέρα! Εκτός και αν το αποτυχημένο τρολάρισμα στα φόρα σου προκαλεί έκκριση ντοπαμίνης, οπότε δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης. 1 1
paris_chav Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει να γίνει ψηφοφορία για το καλύτερο παρατσούκλι του pocophone. Μιλάμε το έχετε ξαναβαφτίσει εδώ μέσα, τι pocochoco, τι pocopops, τι popcorn phone 😂
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 26 minutes ago, panosveto12 said: Και εγώ το αγόρασα το iPhone Xmas και επιβεβαιώνω ότι η οθόνη του γίνετε μπλε και χάνει το σήμα . Τον πληρωσες το λογαριασμό του τηλεφωνου?
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Εσύ μάλλον τα σκάτωσες στο φροντιστήριο αγγλικών, πλήρωνε πατέρα! Εκτός και αν το αποτυχημένο τρολάρισμα στα φόρα σου προκαλεί έκκριση ντοπαμίνης, οπότε δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης. Tι ωραίο παιχνιδάκι που παίζεις σε θαυμάζω ...το να χαραχτεί το τζαμί στο ίδιο τεστ είναι αγορίνα ...πηγές στο bend test για να θιχτεί ο εγωισμός σου ότι δεν τα κατάφερες να πάρεις το καλύτερο 😂😂😂 Τα αγγλικουλια σου μάλλον εσένα θέλουν φρεσκαρισμα γτ δεν είπα ποτέ εγώ ότι σπάει ναι αγορίνα ;;
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vargas είπε Tι ωραίο παιχνιδάκι που παίζεις σε θαυμάζω ...το να χαραχτεί το τζαμί στο ίδιο τεστ είναι αγορίνα ...πηγές στο bend test για να θιχτεί ο εγωισμός σου ότι δεν τα κατάφερες να πάρεις το καλύτερο 😂😂😂 Τα αγγλικουλια σου μάλλον εσένα θέλουν φρεσκαρισμα γτ δεν είπα ποτέ εγώ ότι σπάει ναι αγορίνα ;; Είπες ότι τα σκάτωσε στο durability test και σου δείχνω screenshot που λέε ξεκάθαρα ότι πέρασε το durability test (και χαρακτηριστικά αναφέρει ότι για μια ακόμα φορά η Apple δημιούργησε μια πολύ στιβαρή-συμπαγή και γερή συσκευή) . Συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από kirileman 3
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kirileman είπε Είπες ότι τα σκάτωσε στο durability test και σου δείχνω screenshot που λέε ξεκάθαρα ότι πέρασε το durability test (και χαρακτηριστικά αναφέρει ότι για μια ακόμα φορά η Apple δημιούργησε μια πολύ στιβαρή και γερή συσκευή) . Συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Durability test είναι όλο το τεστ και τα σκατωσε ...μίλησε για το ισχυρότερο γυαλί μπρος πίσω sapphire glass ενώ είπε απλά ψέμματα γτ ήταν απλό τζαμι που χαράσσεται από το επίπεδο 6 και όχι 9 που είναι το ζαφείρι ... Κλειδιά όχι μαζι με το iphone τόσο απλά ... Κ αυτό έλειπε να σπάει και ένα σύγχρονο επώνυμο κινητό δεν σπαει πλέον 2 1
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vargas είπε Durability test είναι όλο το τεστ και τα σκατωσε
jp77s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Και εγώ το αγόρασα το iPhone Xmas και επιβεβαιώνω ότι η οθόνη του γίνετε μπλε και χάνει το σήμα . Πάνο, άλλαξε αντιβίωση γιατί αυτή που παίρνεις δε σε πιάνει. Η θεραπεία σου δεν πάει καλά και δεν βλέπω να συνέρχεσαι.😀
logistoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, vargas είπε Durability test είναι όλο το τεστ και τα σκατωσε ...μίλησε για το ισχυρότερο γυαλί μπρος πίσω sapphire glass ενώ είπε απλά ψέμματα γτ ήταν απλό τζαμι που χαράσσεται από το επίπεδο 6 και όχι 9 που είναι το ζαφείρι ... Κλειδιά όχι μαζι με το iphone τόσο απλά ... Κ αυτό έλειπε να σπάει και ένα σύγχρονο επώνυμο κινητό δεν σπαει πλέον Πάλι χαράσσεται το "ζαφείρι" της Apple? Και κάπου αλλού δεν γινόταν αυτό; Ρολόι νομίζω Έλα τώρα μην ξαναποσταρω σανό.. οι τύποι ανακαλύπτουν από την αρχή γνωστά υλικά με νέες ιδιότητες, πρωτοπορία Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Όταν σεταρεις για πρώτη φορά ένα νεο τηλέφωνο ή αναβαθμιζεις το λειτουργικό και φερνεις πίσω backups κλπ, η συσκευή μετά το πρώτο boot μπορεί να χρειαστεί εως και μερικές ώρες μεχρι να εκτελέσει όλες τις εργασίες (ανάλογα και τη σύνδεση με το internet). Οσο τα κάνει ολα αυτά ο επεξεργαστής λειτουργεί full και είναι λογικό η συσκευή να ζεσταίνεται. Ενα χρόνο τωρα με το Χ δεν παρατήρησα ποτε ασυνήθιστες θερμοκρασίες σε φυσιολογική χρήση κλπ. και στο ανδροιδ τα ιδια, και κανει και 3-4 μερες μαλιστα. αν και δεν εχω παρατηρησει υπερθερμανση, αρα το κανει οταν δε το χρησιμοποιεις (?) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
logistoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε και στο ανδροιδ τα ιδια, και κανει και 3-4 μερες μαλιστα. αν και δεν εχω παρατηρησει υπερθερμανση, αρα το κανει οταν δε το χρησιμοποιηεις (?) Τι σου κάνει 3-4 μέρες;
Choulio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δε πάνε καλα μερικοι. Τι κομπλεξ είναι αυτο ρε παιδια; Τόσο πολύ τους πειράζει κάποιους οτι το Χs εχει την καλυτερη overall οθονη αυτη τη δεδομένη στιγμη; Πιο πριν ηταν το Note 9 πιο πριν το S9 πιο πριν το X πιο πριν Note8 κοκ. Εννοείται οτι ολες οσες ανεφερα δεν έχουν σημαντικες διαφορές μεταξύ τους και οτι όλες δίνουν τέλεια εικόνα. Αλλα και οι εξειδικευμένες μετρησεις καλο ειναι να υπαρχουν για να παιρνουμε καλυτερη εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα