logistoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Τώρα σοβαρά λες κάτι τέτοιο? Ναι στα νούμερα είναι, αλλά ένας mobile επεξεργαστής δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντέξει όσο μπορεί να αντέξει ένας desktop σε συνεχόμενη χρήση κάνοντας παράλληλα και άλλα πράγματα! Ακριβώς δεν υπάρχει καμία επαφή, τα νούμερα όμως δημιουργούν εντυπώσεις
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kirileman είπε Και μένα δεν μου λείπει τίποτα. Αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, δεν μπορώ να ρίξω τις γυναίκες που ρίχνει ο Σπαλιάρας. Και αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, "το δικό σας" σκεπτικό είναι προβληματικό, αφού φωνάζετε και ωρύεστε κατά εκείνων που επιλέγουν να ξοδέψουν με συγκεκριμένο τρόπο τα χρήματά τους (τους, όχι σου) σε συσκευές που αποδεδειγμένα υπερτερούν παντού (οθόνη, κάμερα, ποιότητα κατασκευής, αδιαβροχοποίηση, sw, κλπ). Ρίξε μια ματιά σε ποιο τόπικ βρίσκεσαι... Αυτή η ποιότητα κατασκευής πραγματικά ...είναι άλλου επιπέδου .. ειπαμε sapphire glass και τελικά μας βγήκε γυαλί από συνθετο με σεμεδακι .. το βίντεο το ξέρουμε όλοι .. οθόνη δε η καλύτερη του κόσμου ...326 ppi με τεχνολογία που τους είχε δώσει ο πρώτος predator κ την φύλαγε στις αποθήκες της η apple.. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από vargas
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, becoming_I said: Δεν είπα αυτό αλλά οκ Δεν πειράζει εγώ αρέσκομαι στο να μην κλείνω ποτέ εφαρμογές και να εχω 50+ να τρέχουν και να τις ανοίγω αμέσως. Κράτα τα benchmark σου συντοπίτη. Εγώ προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα μου. Μα δεν αναφέρθηκες στο κόστος πριν. Προφανώς και έχεις ξοδέψει λιγότερα και πήρες κάτι που άρεσε σε εσένα και σε καλύπτει. Απλά δεν μας είπες λεπτομέρειες σχετικά με το σε τι είναι καλύτερο στην καθημερινή χρήση!
becoming_I Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Μα δεν αναφέρθηκες στο κόστος πριν. Προφανώς και έχεις ξοδέψει λιγότερα και πήρες κάτι που άρεσε σε εσένα και σε καλύπτει. Απλά δεν μας είπες λεπτομέρειες σχετικά με το σε τι είναι καλύτερη στην καθημερινή χρήση! Σωστό. Η καθημερινή μου χρήση ειναι twitter,web, τηλέφωνο, sms, email και μουσική / φωτογραφίες /βιντεο, youtube. Φυσικά και με κάλυπτε το iPhone που είχα πριν απλώς λόγω έλλειψης χρημάτων είπα να δοκιμάσω android και είμαι εξίσου ευχαριστημένος. Προσωπικά σέβομαι το τι κάνει ο καθένας με τα χρήματα του και δε θα πω σε κανέναν τι να πάρει και τι όχι. ΥΓ1. Games δεν παίζω Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από becoming_I
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, becoming_I said: Σωστό. Η καθημερινή μου χρήση ειναι twitter,web, τηλέφωνο, sms, email και μουσική / φωτογραφίες /βιντεο, youtube. Φυσικά και με κάλυπτε το iPhone που είχα πριν απλώς λόγω έλλειψης χρημάτων είπα να δοκιμάσω android και είμαι εξίσου ευχαριστημένος. Προσωπικά σέβομαι το τι κάνει ο καθένας με τα χρήματα του και δε θα πω σε κανέναν τι να πάρει και τι όχι. Ωραία, αυτό το καταλαβαίνω. Και γω αν είχα αυτό το budget και ήθελα να πάρω ένα smartphone, λογικά αυτό θα αγόραζα. Αυτά όμως που περιέγραψες σαν καθημερινή χρήση, σε τι είναι καλύτερα σε σχέση με το iphone?
becoming_I Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Αυτά όμως που περιέγραψες σαν καθημερινή χρήση, σε τι είναι καλύτερα σε σχέση με το iphone? Μα δεν αναφέρθηκα σε εμένα, όπως ανέφερα με κάλυπτε το iPhone. Αναφέρομαι στο βίντεο που ανέβηκε μεταξύ ΧS και F1. Ίσως η λέξη καλύτερα να ήταν overstatement, θα πώ σχεδόν ίδια στο multitasking. Εννοείται ότι δεν υφίσταται σύγκριση σε όλα τα άλλα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από becoming_I
mobjohn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι ειλικρινα... Μπραβο... Μπραβο στην Apple που ψωνιζει απο τη Samsung
becoming_I Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mobjohn είπε Οχι ειλικρινα... Μπραβο... Μπραβο στην Apple που ψωνιζει απο τη Samsung Οθόνες πάντα απο εκεί ψώνιζε
mobjohn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, becoming_I είπε Οθόνες πάντα απο εκεί ψώνιζε Οοοοοχι οι lcd ηταν κυριως LG οι οποιες ηταν εξισου καλης ποιοτητας. Γενικα οθονες (ραμ ρομ μπαταριες και αλλα πολλα μια ζωη τα ψωνιζε) αυτο λοιπον οσο και αν φανηκε ειρωνικο το προηγουμενο μηνυμα μου, το αναγνωριζω στην Μηλια. Χωριςνα παραγει hardware συνθετει ενα εξαιρετικο συνολο. Διαφωνω με τις τιμες και με την γενικοτερη πολιτικη της. Αλλα οι πωλησεις λενε αλλα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από mobjohn
becoming_I Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mobjohn είπε Οοοοοχι οι lcd ηταν κυριως LG οι οποιες ηταν εξισου καλης ποιοτητας Έχεις δίκιο λάθος μου
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Για να βλέπεις με ευκρίνεια ότι δεν έχεις σήμα 1
copydisk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 "iPhone XS Max has the best display" Περίπου 9.970 αποτελέσματα (0,31 δευτερόλεπτα)
ahill2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, copydisk είπε "iPhone XS Max has the best display" Περίπου 9.970 αποτελέσματα (0,31 δευτερόλεπτα) Περίπου 87.600.000 αποτελέσματα (0,31 δευτερόλεπτα) 1
Tronis20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Τα iphone σε τρια τεσσερα χρονια θα κοστιζουν κοντα στα 5 χιλιαρικα οποτε θα απευθυνονται σε κοινο που καθαριζει πανω απο 70 χιλιαρικα το χρονο.Δεν νομιζω να εχουμε πολλους τετοιους εδω.
Istros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, becoming_I είπε Σωστό. Η καθημερινή μου χρήση ειναι twitter,web, τηλέφωνο, sms, email και μουσική / φωτογραφίες /βιντεο, youtube. Φυσικά και με κάλυπτε το iPhone που είχα πριν απλώς λόγω έλλειψης χρημάτων είπα να δοκιμάσω android και είμαι εξίσου ευχαριστημένος. Προσωπικά σέβομαι το τι κάνει ο καθένας με τα χρήματα του και δε θα πω σε κανέναν τι να πάρει και τι όχι. ΥΓ1. Games δεν παίζω Video rendering δεν έκανες στα 4k? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα