Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Έχετε δεν έχετε όλο με το poco f1 ασχολείστε ... Χαλάει την πιάτσα κινητό που με 300 + κινητό  κάνει σχεδόν ότι κάνει κ ένα iphone απλά δεν είναι premium..😂😂

φυσικά και δεν κάνει σχεδόν τα ίδια... η αίσθηση πριμιουμίλας είναι ένα χιλιάρικο δρόμος φίλε 

• Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι απολυτα φυσιολογικο το πιο ακριβο τηλεφωνο στον κοσμο να εχει την καλυτερη οθονη στον κοσμο 

Επισης ειναι απολυτα φυσιολογικο να ξεπερναει σε πωλησεις ολα τα φθηνοτερα iphone

Φιλοσοφιες ζωης ειναι αυτες 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vargas είπε

Έχετε δεν έχετε όλο με το poco f1 ασχολείστε ... Χαλάει την πιάτσα κινητό που με 300 + κινητό  κάνει σχεδόν ότι κάνει κ ένα iphone απλά δεν είναι premium..😂😂

Άσε το iPhone, αυτό είναι για πρόβατα που δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και βάζουν 480 δόσεις. Να ανταλλάξω το Note 9 με το Πόκο-Φόρμουλα1-ατέλειωτηευχαρίστηση; Όλο και κάποιο βιντεάκι θα δείχνει το Πόκο να ανοίγει το twitter πιο γρήγορα αφού!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

μάλιστα δηλαδή σε αυτό το test βλέπουμε ότι σε single core ο επεξεργαστής ενός κινητού είναι μόλις 6% πιο αργός σε σχέση με desktop intel χρονισμένο στα 4.4GHz

και μετά μου λέτε ότι το geekbench είναι σοβαρό τεστ.. γελάει ο κόσμος.. 

• Thanks 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, inangelsheart είπε

Δηλαδή λες δημοσίως ότι κλέβεις το κράτος? Γιατί μπορεί να έχεις απαλλαγή του ΦΠΑ αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει και να το αποδώσεις.. πρόσεχε τι λες...

Κάηκα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kirileman είπε

Άσε το iPhone, αυτό είναι για πρόβατα που δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και βάζουν 480 δόσεις. Να ανταλλάξω το Note 9 με το Πόκο-Φόρμουλα1-ατέλειωτηευχαρίστηση; Όλο και κάποιο βιντεάκι θα δείχνει το Πόκο να ανοίγει το twitter πιο γρήγορα αφού!

To πρόβλημα ειναι το σκεπτικό σας οχι η συσκευή . Φωνάζετε κ ωρυεστε για αυτούς που κατηγορούν τις επιλογές σας ως απαράδεκτα κ άχρηστα ακριβές , αλλά νιώθετε την ανάγκη να κοροϊδέψετε ένα κινητό που απλά έτυχε να βγει στην αγορά με συμφέρουσα τιμή και δεν του λείπει τπτ . Με την ίδια λογική λοιπόν γτ να μην κοροϊδέψει κάποιος το xr που χρησιμοποιεί τεχνολογία του 2010 κ κοστίζει 750 ευρώ ; Αυτό βρωμάει πριμιουμιλα να μου πεις το ξέχασα ...

Επεξ/σία από vargas
  • Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, logistoulis said:

μάλιστα δηλαδή σε αυτό το test βλέπουμε ότι σε single core ο επεξεργαστής ενός κινητού είναι μόλις 6% πιο αργός σε σχέση με desktop intel χρονισμένο στα 4.4GHz

και μετά μου λέτε ότι το geekbench είναι σοβαρό τεστ.. γελάει ο κόσμος.. 

Τώρα σοβαρά λες κάτι τέτοιο? Ναι στα νούμερα είναι, αλλά ένας mobile επεξεργαστής δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντέξει όσο μπορεί να αντέξει ένας desktop σε συνεχόμενη χρήση κάνοντας παράλληλα και άλλα πράγματα! 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ειναι απολυτα φυσιολογικο το πιο ακριβο τηλεφωνο στον κοσμο να εχει την καλυτερη οθονη στον κοσμο 

Επισης ειναι απολυτα φυσιολογικο να ξεπερναει σε πωλησεις ολα τα φθηνοτερα iphone

Φιλοσοφιες ζωης ειναι αυτες 

Και πέρυσι το x ήταν το πιο ακριβο αλλά την καλύτερη οθόνη την είχε το s9.Τωρα ξαφνικά έγινε φυσιολογικό.Ας είναι καλά η samsung η μήπως είναι LG?να ξέρετε που θα ανάψετε κανένα κεράκι.

• Thanks 1
Δημοσ.

τελικά η apple τα κόλλυβα τα έχει στο ζωνάρι της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά τα benchmarks είναι για όσους αρέσκονται σε αυτά. Η καθημερινή χρήση είναι το απόλυτο benchmark. Δηλαδή που το Poco κερδάει το XS σε καθημερινή χρήση αλλά σίγουρα στα benchmarks τρώει σκόνη.

Αυτό που η apple έχασε πλέον είναι το VFM στα χαμηλότερες κατηγορίες. Το iPhone SE ήταν από τις πιο τίμιες προτάσεις της

Επεξ/σία από becoming_I
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vargas είπε

και δεν του λείπει τπτ

Και μένα δεν μου λείπει τίποτα. Αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, δεν μπορώ να ρίξω τις γυναίκες που ρίχνει ο Σπαλιάρας. Και αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, "το δικό σας" σκεπτικό είναι προβληματικό, αφού φωνάζετε και ωρύεστε κατά εκείνων που επιλέγουν να ξοδέψουν με συγκεκριμένο τρόπο τα χρήματά τους (τους, όχι σου) σε συσκευές που αποδεδειγμένα υπερτερούν παντού (οθόνη, κάμερα, ποιότητα κατασκευής, αδιαβροχοποίηση, sw, κλπ).

Ρίξε μια ματιά σε ποιο τόπικ βρίσκεσαι...

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, becoming_I said:

Γενικά τα benchmarks είναι για όσους αρέσκονται σε αυτά. Η καθημερινή χρήση είναι το απόλυτο benchmark. Δηλαδή που το Poco κερδάει το XS σε καθημερινή χρήση αλλά σίγουρα στα benchmarks τρώει σκόνη.

Αυτό που η apple έχασε πλέον είναι το VFM στα χαμηλότερες κατηγορίες. Το iPhone SE ήταν από τις πιο τίμιες προτάσεις της

Άρα μας λες πως η καθημερινή χρήση είναι το να ανοιγοκλείνεις συνεχώς εφαρμογές για ώρα χωρίς καν να κάνεις κάτι με αυτές? Και όχι το να τις χρησιμοποιείς αυτές τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν! 

Και μετά λες πως τα benchmarks είναι για όσους αρέσκονται σε αυτά... Τρελή λούπα! :) 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Άρα μας λες πως η καθημερινή χρήση είναι το να ανοιγοκλείνεις συνεχώς εφαρμογές για ώρα χωρίς καν να κάνεις κάτι με αυτές? Και όχι το να τις χρησιμοποιείς αυτές τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν! 

Δεν είπα αυτό αλλά οκ

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Και μετά λες πως τα benchmarks είναι για όσους αρέσκονται σε αυτά... Τρελή λούπα! :) 

Δεν πειράζει εγώ αρέσκομαι στο να μην κλείνω ποτέ εφαρμογές και να εχω 50+ να τρέχουν και να τις ανοίγω αμέσως. Κράτα τα benchmark σου συντοπίτη. Εγώ προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα μου.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Istros είπε

Και πέρυσι το x ήταν το πιο ακριβο αλλά την καλύτερη οθόνη την είχε το s9.Τωρα ξαφνικά έγινε φυσιολογικό.Ας είναι καλά η samsung η μήπως είναι LG?να ξέρετε που θα ανάψετε κανένα κεράκι.

ειρωνικα το λεω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...