makridis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, xaratsi είπε Ποτε προλαβες και ειδες το βιντεο μηλο-φανατικουλη; Τι αναλυτικες μετρησεις μου λες ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Δεν είναι μπλε. Είναι το κλασικό ελαφρύ color swifting που κάνουν ΟΛΕΣ οι amoled οθόνες. Και το εφέ που βλέπεις είναι δραματικό λόγω κάμερας που το τραβάει. Το μάτι σου από κοντά δεν το παρατηρεί. 11 1
Istros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xaratsi είπε Ποτε προλαβες και ειδες το βιντεο μηλο-φανατικουλη; Τι αναλυτικες μετρησεις μου λες ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Αστούς τώρα μετά απο αυτό δεν τους πειθεις με τίποτα ακόμα και χωρίς κεραία το παίρνουν και χωρίς wifi.Αφου πολλοί παρήγγειλαν και δεύτερο για να πετύχουν την καλή οθονη. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 2
chris_g92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Λέμε με τον γείτονα να πάρουμε ένα note 9 και ένα xs max για να τα συγκρίνουμε αλλά μάλλον πρέπει να δώσουμε και τα 4 νεφρά μας. 1
cyberdyne Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ειναι αυτο επιχειρημα ρε χαμενε 1 (ΕΝΑΣ ) εβγαλε ενα βιντεο και δεν ειναι το αρθρο που εκανε αναλυτικες μετρησεις? Μηπως να αποκτησεις επαφη με την λογικη και να ξαναερθεις ? Ο συγκεκριμένος είναι γνωστό τρόλ εναντίον της apple. Μην πολυδίνετε σημασία. Απλά όσοι ειναι haters θα πιαστούν από το οποιοδήποτε τυχαίο "flaw" για να κραξουν. Oh by the way κι εγώ iphone έχω αλλά για άλλη μια χρονιά οι τιμές είναι απλά απαράδεκτες.... Φλερτάρω πολύ με το s9+....ίδωμεν 5
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Λέμε με τον γείτονα να πάρουμε ένα note 9 και ένα xs max για να τα συγκρίνουμε αλλά μάλλον πρέπει να δώσουμε και τα 4 νεφρά μας. Για εσας που χρειαζεται να δωσετε νεφρα για να τα παρετε υπαρχουν τα choco poco ,παρτε αυτα να γλιτωσετε και την μεταμοσχευση ! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Fotis13 1
Istros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, chris_g92 είπε Λέμε με τον γείτονα να πάρουμε ένα note 9 και ένα xs max για να τα συγκρίνουμε αλλά μάλλον πρέπει να δώσουμε και τα 4 νεφρά μας. Αν τα πάρετε να κάνουμε και το blind test να βρούμε τις διαφορές.5 διάφορες τουλάχιστον θα έχουν.
babooniaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, chris_g92 είπε Λέμε με τον γείτονα να πάρουμε ένα note 9 και ένα xs max για να τα συγκρίνουμε αλλά μάλλον πρέπει να δώσουμε και τα 4 νεφρά μας. Ρε σεις 2 νεφρά το τηλέφωνο δεν συμφέρει πάρτε το note 8 & το iPhone X που κοστίζουν από ένα νεφρό να εχετε και από ένα καβάτζα για του χρόνου......θα βγουν και του χρόνου νέα τηλέφωνα 😁 1
chris_g92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Για εσας που χρειαζεται να δωσετε νεφρα για να τα παρετε υπαρχουν το choco poco ,παρτε αυτα να γλιτωσετε και την μεταμοσχευση ! Poco και νεφρά στην θέση τους τι καλύτερο . Αλλά δε ξέρω λες να μην βρω κοπέλα επειδή δεν θα με προσέξει καμιά αν δεν έχω note 9 ή iPhone ? 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, chris_g92 είπε Poco και νεφρά στην θέση τους τι καλύτερο . Αλλά δε ξέρω λες να μην βρω κοπέλα επειδή δεν θα με προσέξει καμιά αν δεν έχω note 9 ή iPhone ? Δεν ξερω αυτο ειναι δικο σου θεμα , εγω για την υγεια σου μιλησα καθαρα απο ανθρωπιστικο ενδιαφερον . 1
Istros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπράβο όλο πρωτιές.Μια με τον Α12 σε 4k video rendering,μια με την οθόνη στο Max,Το θέμα είναι ότι στην πράξη ο A12 είναι πιο αργος και στην οθόνη δεν θα καταλάβει κανένας διαφορά.ασε που η ανάλυση είναι χειρότερη στο max με μικρότερο ppi, Dynamic Brightness ειναι παλι χειροτερο και στο Primary Color Shifts παλι χειροτερο απο το note 9.Εαν δει καποιος το τεστ στα μισα το max παιρνει ενα Good ενω στο note 9 το χειροτερο ειναι very good.μεγαλυτερη ακρίβεια στα χρώματα,καλύτερη ανάλυση,καλύτερη αντίθεση κατά τα άλλα είναι καλύτερο από την οθόνη του note 9 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 1 1 1
babooniaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, chris_g92 είπε Poco και νεφρά στην θέση τους τι καλύτερο . Αλλά δε ξέρω λες να μην βρω κοπέλα επειδή δεν θα με προσέξει καμιά αν δεν έχω note 9 ή iPhone ? Ευτυχώς που μέχρι στιγμής μεταμοσχευουν μόνο νεφρά μάτι συκώτι καρδιά γιατί αν ζητούσαν και αλλά ζωτικά όργανα θα είχαμε πρόβλημα με τις γυναίκες μας, αν και σε μερικούς πάνω από τα 70 δεν θα υπήρχε πρόβλημα μιας και τα έχουν για μουσειακό έκθεμα με αρχαιολογική αξία
chris_g92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Δεν ξερω αυτο ειναι δικο σου θεμα , εγω για την υγεια σου μιλησα καθαρα απο ανθρωπιστικο ενδιαφερον . Τεσπά για να μην είναι ειρωνικός, ο καθένας δεν διαφωνώ μπορεί να αγοράσει ότι αγαπάει, ανεξάρτητα αν έχω τα χρήματα ή όχι εγώ δεν θα έπαιρνα τόσο ακριβό τηλέφωνο . 1
xaratsi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, makridis είπε Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω youtuber σε κάθε βίντεο του, αλλάζει γνώμη για όσα προηγουμένως είχε πει και ότι κάνει είναι για τα views ανά βίντεο. Δεν είναι καθόλου αξιόπιστη πηγή, ούτε καν για πληροφόρηση-ενημέρωση. Ακόμα και αν δεις το βίντεο όπου συμπεριλαμβάνει και ένα "επιστημονικότατο" demo του "blue shifting", αν είσαι σοβαρός άνθρωπος κατ'ελάχιστον θα γελάσεις. Οριστε και θρεντ απο day 1 αγοραστες που ξυνισαν με το θεμα οθονης: https://forums.macrumors.com/threads/here-we-go-again-yellow-tint-xs-max.2140260/
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Για εσας που χρειαζεται να δωσετε νεφρα για να τα παρετε υπαρχουν τα choco poco ,παρτε αυτα να γλιτωσετε και την μεταμοσχευση ! Τα οποία choco poco του κάνουν πλάκα στα speed test.θα μου πεις σιγά το σοβαρό τεστ . Όταν όμως είναι πιο γρήγορα της apple τότε αυτοματως γίνεται σημαία ..αλήθεια πόσο αληθινό είναι το επιχείρημα της καλύτερης οθόνης στον κόσμο ; Τα ίδια έλεγαν κ για το γυαλί ότι είναι sapphire αλλά στο durability τεστ τα σκατωσε σαν απλό γυαλί οποιουδήποτε κινητού .. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από vargas 4 1 1
txcellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο skroutz απο 1330 ξεκιναει. Αν δεν εχει τουλαχιστον την καλυτερη οθονη σε αυτη την τιμη τοτε ειναι κυριολεκτικα κοροιδϊα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα