daPro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω το SE καινούργιο με ατοκες δόσεις.Έχω 4 χρόνια το galaxy s4. Λέω επιτέλους να δοκιμασω κ το iOS κ ψάχνω για μικρή οθόνη. Τι λέτε αξίζει? Θα πάρει αναβάθμιση το se? Τα apps του Android θα τα βρω στο iOS?
SeNNinhA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Το 5s παιρνει ακομη αναβαθμίσεις. Το SE ειναι ειναι στην πράξη ενα mini 6s. Οποτε φαντασου οτι εχει αλλα 2 μοντελα απο κατω του που συνεχιζουν να παιρνουν αναβαθμισεις (5s & 6). Λογικα θα παρει περισσοτερες αναβαθμίσεις απο οσες θα παρουν οι ναυαρχιδες του 2018 (ακομη και τα google pixel). 1
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι φοβερο κινητό. Το είχα για ένα 4 μηνο αλλά παρά είναι μικρό . Τις αναβαθμίσεις θα τις πάρει αλλά μην περιμένεις να είναι το ίδιο γρήγορο όπως το πήρες . Μην ξεχνάς ότι τα τελευταία iphone έχουν 4 gb ram., Κάτι δείχνει αυτο
daPro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα τελευταία iPhone έχουν ενα μηνιάτικο.. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από daPro
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, daPro είπε Τα τελευταία iPhone έχουν ενα μηνιάτικο.. Αφού θα το πάρεις με δόσεις έτσι κ αλλιώς γτ δεν κοιτάς το iphone 7 plus που έχει και 3 gb ram
daPro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, vargas είπε Αφού θα το πάρεις με δόσεις έτσι κ αλλιώς γτ δεν κοιτάς το iphone 7 plus που έχει και 3 gb ram Ρεσυ πάω να δώσω 300 ευρώ 25 για ενα χρονο..Το 7 πλας έχει διπλάσια τιμη
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, daPro είπε Ρεσυ πάω να δώσω 300 ευρώ 25 για ενα χρονο..Το 7 πλας έχει διπλάσια τιμη Έχεις ένα point αλλά παίρνεις κ άλλη συσκευή σε όλα της
daPro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, vargas είπε Έχεις ένα point αλλά παίρνεις κ άλλη συσκευή σε όλα της Δεν μου παει να δώσω τοσα λεφτά για κινητό..
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, daPro είπε Δεν μου παει να δώσω τοσα λεφτά για κινητό.. Απλά στα λεφτά που δίνεις παίρνεις νομίζω καλύτερο android κινητό . Δεν συμπληρώνεις για καλό κ για καλό κ τον οδηγό ..
daPro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, vargas είπε Απλά στα λεφτά που δίνεις παίρνεις νομίζω καλύτερο android κινητό . Δεν συμπληρώνεις για καλό κ για καλό κ τον οδηγό .. Δεν χρειάζεται να συπμληρωσω τπτ..αν δεν πάρω το SE θα κάτσω με το s4 lineage rom.. Απλα θέλω να ξεφυγω για λίγο απτό android..
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, daPro είπε Δεν χρειάζεται να συπμληρωσω τπτ..αν δεν πάρω το SE θα κάτσω με το s4 lineage rom.. Απλα θέλω να ξεφυγω για λίγο απτό android.. Εγώ στο λέω από την άποψη ότι με 4 ιντσες σου βγουν τα μάτια αλλά οκ ότι νόμιζεις
daPro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, vargas είπε Εγώ στο λέω από την άποψη ότι με 4 ιντσες σου βγουν τα μάτια αλλά οκ ότι νόμιζεις Εχεις δίκαιο πρεπει να πάω να το τσεκαρω να το πιάσω στα χέρια..
SeNNinhA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δες και iphone7 μεταχειρισμενο. Εγω ετσι εκανα. 1
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, daPro είπε Εχεις δίκαιο πρεπει να πάω να το τσεκαρω να το πιάσω στα χέρια.. Απλά στα μεταχειρισμένα πως θα το πάρει με δόσεις ;; Στην εποχή των 6 plus οθονών με 18:9 to se είναι όπως κ να το κάνουμε όμορφο μεν outdated δε
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, daPro είπε Δεν χρειάζεται να συπμληρωσω τπτ..αν δεν πάρω το SE θα κάτσω με το s4 lineage rom.. Απλα θέλω να ξεφυγω για λίγο απτό android.. Εγω παντως μια χαρα σε ειδα στο διπλα θεμα να εδειχνες ενδιαφερον για το Mate 10 pro απο τα εγκαινια του Γερμανου που κοστιζε και 350ευρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα