Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου από την Vodafone για οπτικές ίνες. Το καλό είναι ότι θα είναι FTTH και όχι VDSL, το κακό είναι όμως όπως λες η αναμονή. Και εγώ κάτοικος Κάτω Τούμπας και πιάνω 9.5 με 9SNR αλλά το ρίχνω και πιάνω 13.Επισης εργασίες δεν έχω δει πουθενά να έχουν ξεκινήσει.🙄

Δημοσ.

Γελάω όταν ακούω FTTH.

Το ότι μια καμπίνα θα είναι enabled για να υποδεχθεί κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι θα φτάσουν ίνες σε κάθε πολυκατοικία. Να ευχηθούμε να μην είναι μεγάλη η απόσταση χαλκού από την κάθε καμπίνα, αλλιώς ...

Δημοσ.

Ο ήλιος θα λάμψει και αύριο, το ποτάμι θα συνεχίσει να ρέει ... και όσοι ανήκουν στο ΑΚ Τούμπας θα συνεχίζουν για καιρό ακόμα να έχουν τις μικρότερες ταχύτητες στη χώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις, αν δεν υπάρξει ξαφνική επιτάχυνση εργασιών το χρονοδιάγραμμα επίτευξης που έχει πει η Vodafone δεν πρόκειται να πιαστεί.

Ως εκ τούτου, αν δεν υπάρχει άγχος ποινικής ρήτρας, μιλάμε για καλό 2020 υψηλές ταχύτητες στις γειτονιές του ΑΚ Τούμπας.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 6:55 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Αυτό ακριβώς λέω. Ότι αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο ρυθμό που πηγαίνουν, δεν παίζει να μιλάμε για το 2019.

Καλησπέρα! Μιας και που κοντευουμε σιγά σιγά στο 3ο τρίμηνο, έχεις παρατηρήσει πουθενα τίποτα εργασίες?!🤨 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Καλό τέλος του 2020 και βλέπουμε ... για να μπορεί να πάρει υπηρεσίες συνδρομητής, γιατί δεν φτάνει απλά να τοποθετηθούν.

Τι εννοείς τέλος του 2020? Από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο πρέπει κανονικά να δωθεί διαθεσιμότητα στους καταναλωτές. Αλλο αν πάρει 2-3 μήνες παράταση για τον οποιοδήποτε λόγο αλλά εγώ προσωπικά δεν βλέπω καμιά κίνηση εδώ κάτω τούμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...