Προς το περιεχόμενο

Οι συνιδρυτές του Instagram αποχωρούν από το Facebook

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Instagram cofounders: "Αποχωρούμε!"

Facebook:  "Οι φωτογραφίες σας θα είναι για πάντα μαζί μας..."

Επεξ/σία από hyperspaced
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το πήρα απόφαση. Θα σβήσω ΚΑΙ το Instagram. Το Instagram άρχισε να στραγγαλίζει τις προσωπικές μου σχέσεις, έγινε η ζωή μου... Τα πρωινά μου πλεον ξεκινούν με ενα "σκρολάρισμα" στο feed μου και οι εξοδοι με φίλους περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε φορά φωτογραφίες απλα και μόνο για να αποκτήσω ενα όμορφο προφιλ. Και να φανταστείτε ότι τα σχόλια που παίρνω είναι τυπου "πανεμορφη φωτογραφία δεν ήξερα οτι εχεις τοσο ταλέντο". Παρόλο που μου αρέσουν, δεν νοιώθω ποτέ ικανοποιημένος γιατί βλέπω άλλα προφιλ και σκεφτομαι "Ουαο! Αυτο θα πει ταλέντο! Μακάρι να ήμουν κι εγω τοσο όμορφος και γυμνασμένος!" Απο σημερα λοιπόν ΤΕΛΟΣ! Θα σταματήσω να ζηλεύω  και να συγκρίνω την ζωη μου με άλλων, θα εκτιμώ παραπάνω τους πραγματικούς μου φίλους με με πραγματική διαπροσωπική επικοινωνία αντι απλά να τους ακολουθώ! (Θα σας κρατάω ενήμερους για την πορεία μου μακριά απο το Instagram... 😊)

Επεξ/σία από Federer
  • Like 5
  • Thanks 2

8 ώρες πριν, Federer είπε

Λοιπόν το πήρα απόφαση. Θα σβήσω ΚΑΙ το Instagram. Το Instagram άρχισε να στραγγαλίζει τις προσωπικές μου σχέσεις, έγινε η ζωή μου... Τα πρωινά μου πλεον ξεκινούν με ενα "σκρολάρισμα" στο feed μου και οι εξοδοι με φίλους περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε φορά φωτογραφίες απλα και μόνο για να αποκτήσω ενα όμορφο προφιλ. Και να φανταστείτε ότι τα σχόλια που παίρνω είναι τυπου "πανεμορφη φωτογραφία δεν ήξερα οτι εχεις τοσο ταλέντο". Παρόλο που μου αρέσουν, δεν νοιώθω ποτέ ικανοποιημένος γιατί βλέπω άλλα προφιλ και σκεφτομαι "Ουαο! Αυτο θα πει ταλέντο! Μακάρι να ήμουν κι εγω τοσο όμορφος και γυμνασμένος!" Απο σημερα λοιπόν ΤΕΛΟΣ! Θα σταματήσω να ζηλεύω  και να συγκρίνω την ζωη μου με άλλων, θα εκτιμώ παραπάνω τους πραγματικούς μου φίλους με με πραγματική διαπροσωπική επικοινωνία αντι απλά να τους ακολουθώ! (Θα σας κρατάω ενήμερους για την πορεία μου μακριά απο το Instagram... 😊)

Απο τοτε που εκλεισα το facebook, βγαινω εξω, περπαταω, αδυνατισα, βελτιώθηκε η οραση μου, εγινα βιγκαν, κανω κροσφιτ, κερδισα το τζοκερ και βρηκα 5 ευρο στο δρομο

ναι καλα. πολυ λιγοι νοήμων άνθρωποι εχουν φατσο-book την σημερινή εποχή.

και πριν αρχίσετε να κράζετε. Σκεφτείτε (εαν μπορείτε) 

Σε ενα άρθρο ειχα διαβάσειι οτι συμφωνά με έρευνες, οι πιο ενεργοί χρήστες του facebook, πάσχουν απο σοβαρές διαταραχές οπως

Κόμπλεξ κατωτερότητας και  Διπολικές διαταραχές!!

Δεν ειχα ποτέ fb, το σκέφτηκα κάποια στιγμή να φτιάξω αλλα μετα λογικεύτηκα. 

P.S. ειμαι 35 χρονων, και δουλευω στην πληροφορική 15 χρονια. το λεω σε περίπτωση που καποιοι νομιζουν οτι ειμαι κανενας γερος- ερημίτης  σε σπηλιά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...