Προς το περιεχόμενο

Κατεβασμα και εγκατασταση του Mojave

earthcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω το macbook pro 13 inches 2017 και θελω να βαλω το καινουργιο λογισμικο mojave. Στα  updates δεν μου βγαζει κατι ενω στην αρχικη σελιδα (featured) μου βγαζει να το κατεβασω. Το προβλημα μου ειναι οτι αφου τελειωνει το κατεβασμα δεν γινεται κατι, δεν ξεκιναει καποια εγκατασταση ουτε βλεπω καποιο αρχειο να εχει κατεβει. Παραλληλα, στο app store μου βγαζει να κανω παλι ληψη του λογισμικου σαν να μην εγινε τιποτα. Να σημειωσω οτι το εχω κατεβασει 4 φορες και οτι εχω ελευθερω χωρο.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, earthcat είπε

Καλησπερα, εχω το macbook pro 13 inches 2017 και θελω να βαλω το καινουργιο λογισμικο mojave. Στα  updates δεν μου βγαζει κατι ενω στην αρχικη σελιδα (featured) μου βγαζει να το κατεβασω. Το προβλημα μου ειναι οτι αφου τελειωνει το κατεβασμα δεν γινεται κατι, δεν ξεκιναει καποια εγκατασταση ουτε βλεπω καποιο αρχειο να εχει κατεβει. Παραλληλα, στο app store μου βγαζει να κανω παλι ληψη του λογισμικου σαν να μην εγινε τιποτα. Να σημειωσω οτι το εχω κατεβασει 4 φορες και οτι εχω ελευθερω χωρο.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Μήπως κατά τη λήψη γίνεται κάποια διακοπή στη γραμμή σου; Εναλλακτικά δε βλέπω κάποιο άλλο λόγο να σου κάνει αυτά που αναφέρεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, earthcat είπε

ουτε.

χμμ, εμενα μολις κατεβηκε ανοιξε μονος του ο launcher. 

Επεξ/σία από najinblue3

Βεβεώσουμοτι δεν ξεκινάει screensaver κατά την διάρκεια του κατεβάσματος .....

ή οτιδήποτε που κλειδώνει / διακόπτει τον χρήστη από το να είναι συνεχώς ενεργός ...

Στις 25/9/2018 στις 8:43 ΜΜ, earthcat είπε

η αληθεια ειναι πως οχι. Με το που τελειωνει το κατεβασμα ειναι ολα σαν να μην εγινε τιποτα..

μεσα στα applications κοιταξες μηπως ειναι εκει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...