moggskoup Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι βοήθεια.. Που λέτε ήρθε σήμερα η καινούρια κάρτα και είπα να δω αν τλκ θα έχει θέμα με την μητρική. Οπότε έβγαλα το ρεύμα τράβηξα ότι είχε μείνει και Άνοιξα το κουτί. Έβαλα την κάρτα στη. Θύρα, όλα καλά και αφού είδα ότι κάνει καλά επαφή την έβγαλα έκλεισα το κουτί έβαλα ξανά το ρεύμα και άνοιξα το pc.. Έλα μου όμως που κόλλησε στο post screen στο testing memory passed, onboard grafics 9 mb και μέχρι εκεί παει (με τα onboard graphics της μητρικής ήμουν πριν δοκιμάσω να δω αν μπαίνει η κάρτα). Και που λέτε έχω δοκιμάσει τα πάντα, διάφορους συνδιασμους όσο αφορά το τι έχω συνδεμένο όταν θα ενεργοποιώ το pc(ram, hdd usb κτλ) άλλαξα τροφοδοτικό και ακόμα τα ίδια. Μόνο πουοταν άλλαζα κάτι μερικές φορές δεν Έδειχνε τπτ όταν ξεκινήσουμε το pc και άλλες έφτανε μέχρι το memory testing και κολλούσε εκεί. Η μόνη διαφορά που πρόσεξα είναι όταν έβαλα ένα πιο παλιό πληκτρολόγιο (εκείνα με το στρογγυλό το βύσμα που είναι συνήθως μοβ, πιτν βγούνε τα usb key board)και τέλος πάντων έφτασε μέχρι το memory testing αλλά με σπασμένη εικόνα!!. Παιδιά παρακαλώ βοηθήστε διότι θα τρελαθώ.. Δεν είναι δυνατόν με ένα τόσο απλό πράγμα να χάλασα το pc και δεν ξέρω τι ακριβώς! Επιπλέον πιστεύω πως μπορεί να χάλασαν τα onboard graphics της μητρικής αλλά είναι απλά μια θεωρία μου
ktm13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αν βγάλεις την κάρτα τελείως και έχεις το PC όπως πριν ανοίγει ?
Left13S Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, moggskoup είπε Οπότε έβγαλα το ρεύμα τράβηξα ότι είχε μείνει και Άνοιξα το κουτί. Έβαλα την κάρτα στη. Θύρα, όλα καλά και αφού είδα ότι κάνει καλά επαφή την έβγαλα έκλεισα το κουτί έβαλα ξανά το ρεύμα και άνοιξα το pc.. Ξανά συνδεσες σίγουρα όλα τα καλώδια που έβγαλες; Οταν λες "κάνει καλά επαφή την έβγαλα " εννοείς την κάρτα; και αν ναι γιατί την έβγαλες; Bios μπαίνει; μήπως πρέπει να επιλέξεις να μπουταρει μ την κάρτα και όχι με τα on board; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Left13S
moggskoup Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα φίλε, ναι δεν απόσυνδεσα κανένα καλώδιο, ήμουν με onboard γραφικά και μου ήρθε η κάρτα και απλά την δοκίμασα στην μητρική να δω αν κουμπώνει, μετά την έβγαλα και άνοιξα το pc και ξαφνικά κόλλησε στο post bios. Δηλαδή αναγνωρίζει τον cpu μετά σωστά την μνήμη και κολλάει, αν και στην μνήμη λέει shared memory 9 mb που δεν μου φαίνεται λογικό Αλλά να κάηκε η μητρική από τόσο απλό πράγμα δεν νομίζω, αφού είχα τραβήξει όλο το ρεύμα πριν την δοκιμάσω. Δεν την εγκατέστησα κανονικά την κάρτα διότι δεν έχω επαρκές τροφοδοτικό 3 ώρες πριν, ktm13 είπε Αν βγάλεις την κάρτα τελείως και έχεις το PC όπως πριν ανοίγει ? Χωρίς την κάρτα bootαρα, ήμουν με onboard και τώρα μένει στο post bios στο memory testing succeful, shared memory 9mb. Επιπλέον δεν κάνει μπιπ αν δεν έχω καμία ραμ μέσα
Sheogorath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, moggskoup είπε Καλησπέρα φίλε, ναι δεν απόσυνδεσα κανένα καλώδιο, ήμουν με onboard γραφικά και μου ήρθε η κάρτα και απλά την δοκίμασα στην μητρική να δω αν κουμπώνει, μετά την έβγαλα και άνοιξα το pc και ξαφνικά κόλλησε στο post bios. Δηλαδή αναγνωρίζει τον cpu μετά σωστά την μνήμη και κολλάει, αν και στην μνήμη λέει shared memory 9 mb που δεν μου φαίνεται λογικό Αλλά να κάηκε η μητρική από τόσο απλό πράγμα δεν νομίζω, αφού είχα τραβήξει όλο το ρεύμα πριν την δοκιμάσω. Δεν την εγκατέστησα κανονικά την κάρτα διότι δεν έχω επαρκές τροφοδοτικό Χωρίς την κάρτα bootαρα, ήμουν με onboard και τώρα μένει στο post bios στο memory testing succeful, shared memory 9mb. Επιπλέον δεν κάνει μπιπ αν δεν έχω καμία ραμ μέσα Άρα δεν ανοίγει το πισι ενώ δεν έχεις όλα τα καλώδια πάνω. Λογικο το βρίσκω.
moggskoup Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν.. Απόσυνδεσα το pc, έβαλα την κάρτα στην υποδοχή, την έβγαλα από την υποδοχή και ξανασυνδεσα το pc και έγινε αυτό
Undertaker25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλαξε θέση τις Ram. Αν δεν δουλέψει, βγάλε τη μπαταρία cmos, περίμενε 30 δεύτερα με 1 λεπτό και ξαναβάλτην. Πες μας μήπως άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Undertaker25
moggskoup Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τα έχω κάνει ήδη αυτά και πάλι τα ίδια, μερικές φορές δεν bootaρει με την πρώτη και δεν δείχνει εικόνα αν αλλάξω θέση τις ραμ, αλλά αν τον ξανανοίξω δείχνει στο post πόση ραμ έχει μέσα και κολλάει εκεί Παιδιά τώρα δεν φτάνει καν μέχρι το post μόνο μαύρη οθόνη δείχνει Παιδιά θαύμα!!! Booταρε στα Windows! Θα δω τώρα αν θα συνεχίσει κανονικά και θα ενημερώσω
spyros007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Για πες περι ποιας μητρικής και καρτας πρόκειται
nikos903 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Γράψε απο τι αποτελείται το σύστημα κομμάτι κομμάτι, ποια κάρτα πήρες να του βάλεις και το δεύτερο τροφοδοτικό που δοκίμασες ποιο ήταν. Τον επεξεργαστή τον έχεις ακουμπήσει τελευταία; Σήκωσε τον και δες για πινάκια στραβά. Μνήμη άλλη να υποθέσω δεν έχεις για δοκιμή ε; Ανέβασε φωτογραφία στο σημείο που κολλάει το σύστημα αν μπορείς.
moggskoup Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά όλα δούλευαν κανονικά με το 1 stick ram, με όλα κολλούσε πάλι εκεί, με τα 3 κολλούσε πάλι εκεί και με τα 2 σε dual κολλούσε εκεί αλλά η εικόνα ήταν χαλασμένη, η μητρική μου είναι gigabyte GA-G33m-s2 ραμ έχω 2χ2 και 2χ1 ο cpu xeon e5450 και η κάρτα GTX760 μόνο που δεν την βάζω ακόμα γτ το τροφοδικο είναι 15 χρόνων στα 425watt Παιδιά λύθηκε το πρόβλημα, τλκ έφταιγε το στικακι της ραμ, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε επειδή εάν το βάλω μόνο του το εντοπίζει αλλά μένει εκεί, και όλα αυτά επειδή απλά έβαλα την κάρτα στην θύρα και την έβγαλα... Περίεργα πράγματα, τι να πω 😂
fwn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, moggskoup είπε Τελικά όλα δούλευαν κανονικά με το 1 stick ram, με όλα κολλούσε πάλι εκεί, με τα 3 κολλούσε πάλι εκεί και με τα 2 σε dual κολλούσε εκεί αλλά η εικόνα ήταν χαλασμένη, η μητρική μου είναι gigabyte GA-G33m-s2 ραμ έχω 2χ2 και 2χ1 ο cpu xeon e5450 και η κάρτα GTX760 μόνο που δεν την βάζω ακόμα γτ το τροφοδικο είναι 15 χρόνων στα 425watt Παιδιά λύθηκε το πρόβλημα, τλκ έφταιγε το στικακι της ραμ, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε επειδή εάν το βάλω μόνο του το εντοπίζει αλλά μένει εκεί, και όλα αυτά επειδή απλά έβαλα την κάρτα στην θύρα και την έβγαλα... Περίεργα πράγματα, τι να πω 😂 Δέν νομίζω το πρόβλημα να είναι στις ram (έστω εάν αυτες μεταξύ τους ειναι συμβατες σε κάποιο βαθμο με κάποιο downclock)αλλίως το πιό πιθανό είναι το τροφοδοτικό να μήν μπορεί να ανταπεξέλθει,γι αυτό και μάλλον δεν πέρναγε το POST,δοκίμασε έστω ένα καινούργιο psu ας μήν είναι οτι καλύτερο αρκει να είναι 80 plus (και σκέτο απλά 80 plus) 1
moggskoup Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά παιδιά ηταν θέμα ραμ, καθώς μόνο με το συγκεκριμένο stick μου έβγαζε θέμα, και αφού έβαλα άλλη ραμ στην ίδια θύρα όλα δούλευαν ρολόι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα