Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Crus είπε Αμπελαλε Εντωμεταξύ η Intel ρίχνει cash ξανά για να αγοράσει reviews και γενικά αρνητικά άρθρα προς την AMD όπως έκανε και παλιότερα. Ανέβηκε άρθρο στο Fudzilla που λέει ότι οι EPYC ανεβάζουν voltage που ξεπερνάει το μέγιστο επιτρεπτό των 7nm της TSMC και θα κάψει τα τσιπάκια. Το τραγικό είναι πως όλο το άρθρο είναι βασισμένο σε "Well informed sources" οπως λένε.. Τους απαντάει η AMD με δελτίο τύπου ότι λένε μαλακιες κοινώς αλλά αυτοί πετάνε αετό. Φυσικά το άρθρο δεν είναι review και δεν έχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο για όσα λέει. Αφου η Intel καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές η κατάσταση στον ανταγωνισμό πρέπει να είναι πολύ δύσκολη.. Σφιξοκωλιες που λένε και στο χωριό μου.. https://fudzilla.com/news/pc-hardware/49183-is-amd-rome-burning Απλά βρίσκονται σε σύγχιση απ' τις σφαλιάρες που έχουν αρπάξει. Performance crown μόνο στο gaming έχει η Intel, όλα τα υπόλοιπα τα έχει χάσει.
NT1G Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, malakudi είπε Καλά και η AMD δεν έχει τιμολογήσει "τίμια" πάντως. Για ποιο λόγο ο 64ρης να είναι πάνω από δυο φορές το κόστος του 32ρη - με την λύση των chipset έπρεπε να είναι το πολύ διπλάσια η τιμή και όχι παραπάνω. Το ίδιο και για τον 32ρη σε σχέση με τον 16ρη. Σου κάνει binning τα chiplets για το καλύτερο κομμάτι που πουλάει. 🤷♂️ Επίσης halo product; 1
adtakhs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Εντάξει, τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα στους Server. Όταν έχει 7nm , καλύτερο SMT, νέα FPU με 2x256 Fmac, ανεβάζεις και X2 πυρήνες, δεν μένουν περιθώρια για αμφισβήτηση. Μένει να δούμε πως θα πάνε στις πωλήσεις. 2
narta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από narta
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Εξαφανισμένα τα Intel fanboys, φαντάσου, χαχα.
dimoskoutr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Είμαστε σε φάση αντικατάστασης server 6 ετίας και πίστεψέ με ούτε κατά διάνοια δεν θα αγοράσουμε AMD δυστυχώς. Οι νοοτροπίες μέσα στα κεφάλια δύσκολα αλλάζουν... Περαστικά σας τότε... 23 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Είμαστε σε φάση αντικατάστασης server 6 ετίας και πίστεψέ με ούτε κατά διάνοια δεν θα αγοράσουμε AMD δυστυχώς. Οι νοοτροπίες μέσα στα κεφάλια δύσκολα αλλάζουν... Γιατί βρε φιλτατε sad αντίδραση; Αφού βλέπεις τι επιδόσεις έχουν οι amd και σε τι τιμή... Αφού τα κεφάλια που αποφασίζουν δεν αλλάζουν περαστικά σας τι να πω; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από dimoskoutr 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 19 minutes ago, dimoskoutr said: Περαστικά σας τότε... Γιατί βρε φιλτατε sad αντίδραση; Αφού βλέπεις τι επιδόσεις έχουν οι amd και σε τι τιμή... Αφού τα κεφάλια που αποφασίζουν δεν αλλάζουν περαστικά σας τι να πω; Sad γιατί είναι λυπηρό, δεν τρολάρω με τις αντιδράσεις Περαστικά τους, δε θα βγάζω εγώ δουλειά πάνω σ' αυτά τα μηχανήματα...
adtakhs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Sad γιατί είναι λυπηρό, δεν τρολάρω με τις αντιδράσεις Περαστικά τους, δε θα βγάζω εγώ δουλειά πάνω σ' αυτά τα μηχανήματα... Στείλε τους το μνμ μπας και καταλάβουν ....
ROG-X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πανωλεθρία στο Μιλάνο για την Intel... 2 x AMD EPYC 7742 = 14.000 $ 2 x Intel Xeon 8280 = 20.000$ Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από ROG-X 1
ilos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Sad γιατί είναι λυπηρό, δεν τρολάρω με τις αντιδράσεις Περαστικά τους, δε θα βγάζω εγώ δουλειά πάνω σ' αυτά τα μηχανήματα... 3 ώρες πριν, adtakhs είπε Στείλε τους το μνμ μπας και καταλάβουν .... Ρε Georgeman έτοιμους servers δε παίρνετε από κάποια μεγάλη εταιρία? Δε νομίζω να κάθεστε να στήνετε μόνοι σας server racks αφού ελάχιστες εταιρίες διαθέτουν την γνώση και το προσωπικό για αυτό στην Ελλάδα. Η AMD τα τελευταία χρόνια ήταν ανύπαρκτη στα datacenters και αυτές όλες οι πολυεθνικές έχουν συμφωνίες με την intel με ορίζοντα 5ετίας10ετίας.Σε 2-3 χρόνια θα φανεί η φθορά από τους EPYC και όχι από τη μια στιγμή στην άλλη. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από ilos 1
ROG-X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Mε τα απλοποιημένα νεας γενιας chiplets, η AMD με την TSMC τα έχουν για στραγάλια... Η κοκκινη αρκουδα εχει πιασει τους μπλε απο τον σβερκο.... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από ROG-X
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, ilos said: Ρε Georgeman έτοιμους servers δε παίρνετε από κάποια μεγάλη εταιρία? Δε νομίζω να κάθεστε να στήνετε μόνοι σας server racks αφού ελάχιστες εταιρίες διαθέτουν την γνώση και το προσωπικό για αυτό στην Ελλάδα. Η AMD τα τελευταία χρόνια ήταν ανύπαρκτη στα datacenters και αυτές όλες οι πολυεθνικές έχουν συμφωνίες με την intel με ορίζοντα 5ετίας10ετίας.Σε 2-3 χρόνια θα φανεί η φθορά από τους EPYC και όχι από τη μια στιγμή στην άλλη. Και όμως στήνουμε in house clusters με storages κλπ, φυσικά proconfigured από μεγάλους κατασκευαστές, δεν κάθομαι να βάζω SAS controllers και CPUs εγώ... Τελευταία φορά που κοίταξα δεν πήρε το μάτι μου καμία πρόταση με EPYC, δυστυχώς. Λογικά όλο και κάτι θα είχαν κρυμμένο κάπου... Anyway... Μακάρι να υπάρξει φθορά με τους EPYC. 1
narta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Anyway... Μακάρι να υπάρξει φθορά με τους EPYC. Ναι ναι, να παρουμε φθηνους second hand servers απο το ξεφόρτωμα
j2k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ερωτηση του ασχετου... Ενας EPYC 2 ποσες φορες ποιο γρηγορος ειναι απο τον ryzen 5 2400G 16GB RAM 3000mhz που εχω ? Για να δω αν αξιζει να τον παρω γιατι θα μου χρειαστει ενα πολυ δυνατο pc για επεξεργασια 3d objects Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από j2k
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δεν θα πας σε Epyc αλλά σε Threadripper... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα