Προς το περιεχόμενο

AMD EPYC/Threadripper - ZEN 2 Architecture

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπαμε ότι ΟΛΕΣ οι high end Χ570 μητρικές θα έχουν active cooling - φανακι στο chipset λόγω του PCI-E 4.0 και συγκεκριμένων διεργασιών-περιπτώσεων που το κάνουν πολύ ζεστό. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NT1G είπε

Το είπαμε, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. (αναχρονιστικό;)

κοιτα, amd και αναχρονισμος πανε πακετο, που ελεγε και η διαμαντη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Είπαμε ότι ΟΛΕΣ οι high end Χ570 μητρικές θα έχουν active cooling - φανακι στο chipset λόγω του PCI-E 4.0 και συγκεκριμένων διεργασιών-περιπτώσεων που το κάνουν πολύ ζεστό. 

Δεν νομίζω όλες.

10 ώρες πριν, NT1G είπε

Το είπαμε, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. (αναχρονιστικό;)

Οι Gigabyte που έδειξε δόντια με την x470 gaming 7 και τα έβγαλε με την σειρά z390, δεν θα έχει ανεμηστηράκι στα x570. Λένε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dem είπε

Δεν νομίζω όλες.

Οι Gigabyte που έδειξε δόντια με την x470 gaming 7 και τα έβγαλε με την σειρά z390, δεν θα έχει ανεμηστηράκι στα x570. Λένε.

κακο του κεφαλιου της αν δεν εχει

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dem είπε

Δεν νομίζω όλες.

Για να έβαλαν όλοι active cooling, σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Είπα όλες γιατί το είδα σε βίντεο του GamerNexus που έλεγε ο άνθρωπος επειδη εχει μιλήσει με τις εταιρίες ότι όλες οι high end θα εχουν γιατι το τσιπσετ ζεσταινεται αρκετά με συγκεκριμένες διεργασίες λόγω του PCIe 4.0/hard disk config. Υποπτεύομαι λόγω NVMe/Raid γιατί λέει εγω δε δουλεύω με RAID αρα δεν προκειται να κατσω να τσεκάρω ποσο ζεσταίνεται και να το κανω review 

Δημοσ.

Αν και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν έχει φανακι ή όχι μια high end πάνω, καθώς δεν νομίζω να ξεκινάει ,θέλω να πιστεύω , αν δεν έχεις 3 nvme πάνω και 2 pcie συγχρόνως. 

Πιστεύω ότι η κίνηση να προσπαθείς να ψύξεις chipset όσο και να είναι το tdp το 2019  είναι σωστή. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, thetiesthatbind said:

Για να έβαλαν όλοι active cooling, σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Είπα όλες γιατί το είδα σε βίντεο του GamerNexus που έλεγε ο άνθρωπος επειδη εχει μιλήσει με τις εταιρίες ότι όλες οι high end θα εχουν γιατι το τσιπσετ ζεσταινεται αρκετά με συγκεκριμένες διεργασίες λόγω του PCIe 4.0/hard disk config. Υποπτεύομαι λόγω NVMe/Raid γιατί λέει εγω δε δουλεύω με RAID αρα δεν προκειται να κατσω να τσεκάρω ποσο ζεσταίνεται και να το κανω review 

Μισώ αυτά τα ανεμιστήρια, αλλά λογικά θα σβήνουν όταν δε χρειάζονται

... Θέλω να ελπίζω

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μισούσα το φανακι στην Gaming 7 που έβαλαν για τα VRM στην Ζ370... λογικά θα ανοίγει πάνω από συγκεκριμένο τεμπ και θα είναι και ελεγχόμενο από το μπάιος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...