adtakhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 https://www.techpowerup.com/255472/biostar-racing-x570gt8-zen-2-motherboard-pictured-and-detailed 3
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Είπαμε ότι ΟΛΕΣ οι high end Χ570 μητρικές θα έχουν active cooling - φανακι στο chipset λόγω του PCI-E 4.0 και συγκεκριμένων διεργασιών-περιπτώσεων που το κάνουν πολύ ζεστό. 1
NT1G Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Το είπαμε, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. (αναχρονιστικό;) 1
intelrisen Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, NT1G είπε Το είπαμε, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. (αναχρονιστικό;) κοιτα, amd και αναχρονισμος πανε πακετο, που ελεγε και η διαμαντη.
dem Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Είπαμε ότι ΟΛΕΣ οι high end Χ570 μητρικές θα έχουν active cooling - φανακι στο chipset λόγω του PCI-E 4.0 και συγκεκριμένων διεργασιών-περιπτώσεων που το κάνουν πολύ ζεστό. Δεν νομίζω όλες. 10 ώρες πριν, NT1G είπε Το είπαμε, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. (αναχρονιστικό;) Οι Gigabyte που έδειξε δόντια με την x470 gaming 7 και τα έβγαλε με την σειρά z390, δεν θα έχει ανεμηστηράκι στα x570. Λένε.
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, dem είπε Δεν νομίζω όλες. Οι Gigabyte που έδειξε δόντια με την x470 gaming 7 και τα έβγαλε με την σειρά z390, δεν θα έχει ανεμηστηράκι στα x570. Λένε. κακο του κεφαλιου της αν δεν εχει 2
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, dem είπε Δεν νομίζω όλες. Οι Gigabyte που έδειξε δόντια με την x470 gaming 7 και τα έβγαλε με την σειρά z390, δεν θα έχει ανεμηστηράκι στα x570. Λένε. Για να έβαλαν όλοι active cooling, σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Είπα όλες γιατί το είδα σε βίντεο του GamerNexus που έλεγε ο άνθρωπος επειδη εχει μιλήσει με τις εταιρίες ότι όλες οι high end θα εχουν γιατι το τσιπσετ ζεσταινεται αρκετά με συγκεκριμένες διεργασίες λόγω του PCIe 4.0/hard disk config. Υποπτεύομαι λόγω NVMe/Raid γιατί λέει εγω δε δουλεύω με RAID αρα δεν προκειται να κατσω να τσεκάρω ποσο ζεσταίνεται και να το κανω review
dem Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Αν και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν έχει φανακι ή όχι μια high end πάνω, καθώς δεν νομίζω να ξεκινάει ,θέλω να πιστεύω , αν δεν έχεις 3 nvme πάνω και 2 pcie συγχρόνως. Πιστεύω ότι η κίνηση να προσπαθείς να ψύξεις chipset όσο και να είναι το tdp το 2019 είναι σωστή. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 hours ago, thetiesthatbind said: Για να έβαλαν όλοι active cooling, σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Είπα όλες γιατί το είδα σε βίντεο του GamerNexus που έλεγε ο άνθρωπος επειδη εχει μιλήσει με τις εταιρίες ότι όλες οι high end θα εχουν γιατι το τσιπσετ ζεσταινεται αρκετά με συγκεκριμένες διεργασίες λόγω του PCIe 4.0/hard disk config. Υποπτεύομαι λόγω NVMe/Raid γιατί λέει εγω δε δουλεύω με RAID αρα δεν προκειται να κατσω να τσεκάρω ποσο ζεσταίνεται και να το κανω review Μισώ αυτά τα ανεμιστήρια, αλλά λογικά θα σβήνουν όταν δε χρειάζονται ... Θέλω να ελπίζω 1
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εγώ μισούσα το φανακι στην Gaming 7 που έβαλαν για τα VRM στην Ζ370... λογικά θα ανοίγει πάνω από συγκεκριμένο τεμπ και θα είναι και ελεγχόμενο από το μπάιος 1
noFEARgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Βλεπω ολοι σε x570 θα πανε και ανησυχουν για το φαν ; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα