akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Για single core μιλαω.Καλα αν ανεβαζε all core 5.1 θα τραβαγε και το πατο του. Ενταξει εγω τη προβλεψη μου κανω και πιστευω πως μαμα single core 5 ghz κανενα μοντελο δε θα πιανει. Προφανως μακαρι να τα βαρανε,τον 3700 περιμενω με τα 50αρικα στο χερι. Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Εγώ προτιμώ να δω βελτίωση σε ipc με καλύτερη κατανάλωση και θερμοκρασίες από τον 2700x και τα ρολόγια ας μην φτάσουν στα 5 ghz αν η τιμή του είναι αυτή που φημολογείται.
Ouranium Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Πέτρο κάπου ανέφερες Γιατί δν έκαναν άλλοι κατασκευαστές αυτό που έκανε η AMD. Δεν είχαν infinity fabric την εταιρεία που το έφτιαξε την αγόρασε η AMD όποτε έχει και αποκλειστικότητα,λόγο lisa su βέβαια Γιατί δν θα πήγαινε το μυαλό τους αν θυμάμαι καλά το είχε προτείνει αυτό από το 90 όταν εργαζόταν στην IBM.οσο για τα ccx η AMD έχει με αυτόν τον τρόπο 70% επιτυχία στην κατασκευή τρελό ποσοστό σε σχέση με το 50% της Intel.ετσι κερδίζει.
Sheogorath Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Ouranium είπε Πέτρο κάπου ανέφερες Γιατί δν έκαναν άλλοι κατασκευαστές αυτό που έκανε η AMD. Δεν είχαν infinity fabric την εταιρεία που το έφτιαξε την αγόρασε η AMD όποτε έχει και αποκλειστικότητα,λόγο lisa su βέβαια Γιατί δν θα πήγαινε το μυαλό τους αν θυμάμαι καλά το είχε προτείνει αυτό από το 90 όταν εργαζόταν στην IBM.οσο για τα ccx η AMD έχει με αυτόν τον τρόπο 70% επιτυχία στην κατασκευή τρελό ποσοστό σε σχέση με το 50% της Intel.ετσι κερδίζει. Χαχαχα, όχι μωρε. Πατάτα της Intel είναι (αν δεν κάνω λάθος) με τους PentiumD που ήταν δυο Pentium 4 να μιλάνε μέσω FSB, και μετα με τους Core2Quad, δυο C2D να μιλάνε μέσω FSB. Αυτές τις εποχές κιολας ήταν δυο ξεχωριστά dies στο ίδιο package. Μετα τους πρώτους i7 το παράτησε και πήγε μονολιθικό τσιπ. Μετα κράζει την AMD για την "κόλλα" ξεχνώντας τι έκανε παλιότερα.
NT1G Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Και η Intel έχει αναφερθεί στα chiplets για το μέλλον πάντως.
Ouranium Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Εμείς τα βλέπουμε από την οπτική την δικιά μας και δν κατανοούμε ποσό σημαντικά είναι τα chiplets σε γραμμές παραγωγής ,μηχανήματα,αυτοκίνητα και πάει λέγοντας.η Bugatti veyron έχει 16 επεξεργαστές πάνω νομίζω.
leros2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Ούτε και εγώ πιστεύω ότι θα είναι τόσο υψηλά χρονισμένοι. Ακόμα και να έχουν την δυνατότητα να boostαρουν τόσο ψηλά, θα το κρατήσουν για το refresh που σίγουρα επακολουθήσει σύντομα, όπως έγινε με τους τωρινούς ryzen.
Aten-Ra Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Ouranium είπε .οσο για τα ccx η AMD έχει με αυτόν τον τρόπο 70% επιτυχία στην κατασκευή τρελό ποσοστό σε σχέση με το 50% της Intel.ετσι κερδίζει. Τι ποσοστά είναι αυτά και που τα βρήκατε ??
nikos5800 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Τι ποσοστά είναι αυτά και που τα βρήκατε ?? Ήταν μια πρόσφατη φήμη ,μιλούσε για 70% επιτυχία στην κατασκευή σε σχέση με το 80% zen πρώτης γενιάς
narta Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 2:28 ΠΜ, Dantε είπε Ενταξει εγω τη προβλεψη μου κανω και πιστευω πως μαμα single core 5 ghz κανενα μοντελο δε θα πιανει. Και 4.8GHz να πιανει με 10% (οχι 15% που φημολογειται) IPC gain θα στέλνει αδιάβαστο οτιδηποτε mainstream τηε μπλε λογο τιμολογησης. Προσωπικα μιας και ειμαι σε TR4 πλατφορμα και 4.5GHz all core σε 24/32 cores μια χαρα θα μου κατσει αμα εχει εστω 10% IPC gain on top του διπαλσιασμου του AVX pipeline. H Intel καλυτερα να εχει οχι λαγο αλλα δρακο να κραταει ασσο καρο στο μανικι του αλλιως την βλεπω να ιδρωνει ωσαν δολοφονος πιγκουινος σε εκκλησια της Σαχάρας χωρις αρκουδισιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 6:32 ΜΜ, narta είπε Και 4.8GHz να πιανει με 10% (οχι 15% που φημολογειται) IPC gain θα στέλνει αδιάβαστο οτιδηποτε mainstream τηε μπλε λογο τιμολογησης. Προσωπικα μιας και ειμαι σε TR4 πλατφορμα και 4.5GHz all core σε 24/32 cores μια χαρα θα μου κατσει αμα εχει εστω 10% IPC gain on top του διπαλσιασμου του AVX pipeline. H Intel καλυτερα να εχει οχι λαγο αλλα δρακο να κραταει ασσο καρο στο μανικι του αλλιως την βλεπω να ιδρωνει ωσαν δολοφονος πιγκουινος σε εκκλησια της Σαχάρας χωρις αρκουδισιο. Είναι καιρός να πάρει λίγο το performance crown και η AMD στα CPUs, στα GPUs απ' την άλλη δεν παίζει να συμβεί για τον απλούστατο λόγο ότι η NV δεν κοιμόταν όπως η Intel. 1
narta Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι καιρός να πάρει λίγο το performance crown και η AMD στα CPUs, στα GPUs απ' την άλλη δεν παίζει να συμβεί για τον απλούστατο λόγο ότι η NV δεν κοιμόταν όπως η Intel. Οι dGPU δεν εχουν πολλα ψωμια ακομα. Μια πεταεντια ισως. Το παιχνιδι παει στο full intergraded SoC τυπου CRY Supercomputer που ανακοινωθηκε. CPU/GPU/HBM2 on a package
Dantε Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι καιρός να πάρει λίγο το performance crown και η AMD στα CPUs, στα GPUs απ' την άλλη δεν παίζει να συμβεί για τον απλούστατο λόγο ότι η NV δεν κοιμόταν όπως η Intel. Πιστευω πως εαν τα παει καλα με τους Ζεν 2 και παρει κανα φραγκο,θα ριξουν κατιτις και στην ati μπας και βγαλει κατι βελτιωμενο αλα ryzen. Ελπιζουμε,διοτι με τις RTX αρχισε λιγο να ιντελιαζει και η nvidia. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα