spyrid0n4s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω δώρο στην αδελφή μου μια φωτογραφική μηχανή που έχει όνειρο να πάρει εδώ και χρόνια. Είμαι άσχετος με το θέμα για αυτό ζητάω την πολύτιμη βοήθειά σας και αυτή δεν την θέλει για κάτι συγκεκριμένο ή εξειδικευμένο αλλά κυριώς επειδή κάνει πολλά ταξίδια να βγάζει τοπία/μέρη κλπ. Το budjet μου είναι γύρω στα 200 ευρώ, αν έχετε κάτι να προτείνετε. Ευχαριστώ!
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 240 περίπου https://www.eglobalcentral.eu/panasonic-lumix-dmc-tz80-digital-cameras-black.html?gclid=Cj0KCQjwuafdBRDmARIsAPpBmVX9HF5sHvfQ-4-8i5yG61UMVpB3LG5XX-4BhxyXUlHM4M9UaXIbffAaAuH8EALw_wcB
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spyrid0n4s είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω δώρο στην αδελφή μου μια φωτογραφική μηχανή που έχει όνειρο να πάρει εδώ και χρόνια. Είμαι άσχετος με το θέμα για αυτό ζητάω την πολύτιμη βοήθειά σας και αυτή δεν την θέλει για κάτι συγκεκριμένο ή εξειδικευμένο αλλά κυριώς επειδή κάνει πολλά ταξίδια να βγάζει τοπία/μέρη κλπ. Το budjet μου είναι γύρω στα 200 ευρώ, αν έχετε κάτι να προτείνετε. Ευχαριστώ! Μαζί με την καλησπέρα μου , νομίζω πως με βάση τις περιγραφές σας , μιά bridge camera θα ήταν ότι πιό ενδεδειγμένο , ίσως λίγο πιό ακριβή ..... λίγο ..... είμαι βέβαιος ότι θα έχετε σύντομα καταλήξει ...... υπάρχουν αρκετές λύσεις ......
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spyrid0n4s είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω δώρο στην αδελφή μου μια φωτογραφική μηχανή που έχει όνειρο να πάρει εδώ και χρόνια. Είμαι άσχετος με το θέμα για αυτό ζητάω την πολύτιμη βοήθειά σας και αυτή δεν την θέλει για κάτι συγκεκριμένο ή εξειδικευμένο αλλά κυριώς επειδή κάνει πολλά ταξίδια να βγάζει τοπία/μέρη κλπ. Το budjet μου είναι γύρω στα 200 ευρώ, αν έχετε κάτι να προτείνετε. Ευχαριστώ! Θες αναγκαστικα κατι καινουριο? Θα μπορουσες να βρεις κατι μεταχειρισμενο σε dslr η σε καποια mirroless. Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να δωσεις 200 ευρω να πας σε compact, η ακομα χειροτερα, bridge.
spyrid0n4s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Θες αναγκαστικα κατι καινουριο? Θα μπορουσες να βρεις κατι μεταχειρισμενο σε dslr η σε καποια mirroless. Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να δωσεις 200 ευρω να πας σε compact, η ακομα χειροτερα, bridge. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα καινούργιο. Προφανώς καταλαβαίνω τι εννοέις ή όπως για παράδειγμα να της έδινα το ποσό αυτο και να έβαζε και αυτή αλλα 100 ευρω πχ θα μπορούσε να οδηγούσε σε κάτι που θα άξιζε πολύ περισσότερο. Αλλά το δώρο είναι δώρο όποτε δεν γίνεται
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, spyrid0n4s είπε Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα καινούργιο. Προφανώς καταλαβαίνω τι εννοέις ή όπως για παράδειγμα να της έδινα το ποσό αυτο και να έβαζε και αυτή αλλα 100 ευρω πχ θα μπορούσε να οδηγούσε σε κάτι που θα άξιζε πολύ περισσότερο. Αλλά το δώρο είναι δώρο όποτε δεν γίνεται Τι κινητο εχει? 1
spyrid0n4s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι κινητο εχει? iPhone 7
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, spyrid0n4s είπε iPhone 7 Τοτε δεν θα δει καμια ουσιωδη διαφορα αμα παρει ψηφιακη των 200 ευρω 1
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dr_73 είπε Στα 240 περίπου https://www.eglobalcentral.eu/panasonic-lumix-dmc-tz80-digital-cameras-black.html?gclid=Cj0KCQjwuafdBRDmARIsAPpBmVX9HF5sHvfQ-4-8i5yG61UMVpB3LG5XX-4BhxyXUlHM4M9UaXIbffAaAuH8EALw_wcB Νομίζω πως η συγκεκριμένη πρόταση καλύπτει παραπάνω από ικανοποιητικά το αίτημα σας ...... τιμή , μέγεθος , ποιότητα , καλή επιτυχία !
spyrid0n4s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τις απόψεις παιδιά!
Cntrl+X Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεί παρόλα αυτά μια compact σε σχέση με ένα κινητό να διευκολύνει τη φωτογραφική σύνθεση. Η παρακάτω φωτό είναι τραβηγμένη από απόσταση. Εδώ φωτογραφία τοπίου με εστιακή απόσταση 4mm σε compact με αισθητήρα 1/2,3"... ...και εδώ από το ίδιο νησί, από την ίδια θέση φωτογράφισης με εστιακή απόσταση 54mm (x12 zoom) Λεπτομέρεια από το μικροσκοπικό άνθος μιας Saintpaulia. Canon IXUS 265HS. Εδώ με την Canon IXUS 265HS. Πάνω από x10 zoom. (42mm). Το συμπέρασμά μου: Οι φωτογραφικές μηχανές δεν είναι μόνο ο αισθητήρας. Είναι εργαλεία φωτογραφικής σύνθεσης και από αυτή την άποψη, όσο κι αν έχει χάσει σε σημασία η κατηγορία compact των κάτω των 200 ευρώ φωτογραφικών μηχανών, υπερέχουν ακόμα σε πολλά σε σχέση με τα smarthhphones. 4
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε Μπορεί παρόλα αυτά μια compact σε σχέση με ένα κινητό να διευκολύνει τη φωτογραφική σύνθεση. Η παρακάτω φωτό είναι τραβηγμένη από απόσταση. Εδώ φωτογραφία τοπίου με εστιακή απόσταση 4mm σε compact με αισθητήρα 1/2,3"... ...και εδώ από το ίδιο νησί, από την ίδια θέση φωτογράφισης με εστιακή απόσταση 54mm (x12 zoom) Λεπτομέρεια από το μικροσκοπικό άνθος μιας Saintpaulia. Canon IXUS 265HS. Εδώ με την Canon IXUS 265HS. Πάνω από x10 zoom. (42mm). Το συμπέρασμά μου: Οι φωτογραφικές μηχανές δεν είναι μόνο ο αισθητήρας. Είναι εργαλεία φωτογραφικής σύνθεσης και από αυτή την άποψη, όσο κι αν έχει χάσει σε σημασία η κατηγορία compact των κάτω των 200 ευρώ φωτογραφικών μηχανών, υπερέχουν ακόμα σε πολλά σε σχέση με τα smarthhphones. Η φωτογραφία έχει να κάνει παρεπιπτόντως και με το μέσον δλδ μιά φωτογραφική μηχανή ....... πολύ σωστά , θα χρησιμοποιήσετε και μία φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσετε αυτό που είδατε ...... ευπρόσδεκτες οι εικόνες σας .
Yannis1976 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Εφόσον ήδη έχει ένα iPhone 7 έχει καλύψει φωτογραφίες τοπίου ή παρέας. Αν της πάρεις κάποια φωτογραφική πάρε της με ένα σχετικά μεγάλο ζουμ ώστε να έχει κάποια διαφορά από από το κινητό που έχει ήδη. Ορίστε μερικές προτάσεις για μέχρι 200€: https://www.skroutz.gr/c/1671/compact-fwtografikes-mhxanes/f/483821/toulachiston-18x.html?o=φωτογραφικες+μηχανες+ψηφιακες&price_max=200.001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα