Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ


vcina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έχω έναν εκτυπωτή samsung xpress c460w για χρήση γραφείου, έχει βγάλει μηνύματα , αλλαγή fuser unit kai transfer belt. Θεωρείται οτι αξίζει η αντικατάσταση των αναλωσίμων. Μετα απο έρευνα στο σύνολο θα στοιχίσουν 125ευρώ. Αν όχι, έχετε κάτι να προτείνεται για πολυμηχάνημα έγχρωμο 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δέχεται τα ίδια fuser και transfer belt με το αντίστοιχο μοντέλο σκέτου εκτυπωτή Xpress SL-C430 που είναι στο ίδιο κόστος με τα αναλώσιμα που θες (και μάλλιστα και λίγο φθηνότερα). Αλλά αν κάνεις μια τέτοια κίνηση να το ελέγξεις και ο ίδιος ότι πράγματι είναι οι ίδιοι κωδικοί.
Επίσης τα αναλώσιμα αυτά μηδενίζουν, έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσεις το transfer belt για περίπου 50% ακόμα, και το fuser και 100% ακόμα. Ψάξε στο internet το πως. Αν χρειαστείς έχω τα chip/ασφάλειες, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με τη διαδικασία του πώς, το έχω κάνει για χρόνια, και πολλές φορές.
Να σε ενημερώσω επίσης ότι αυτό το πολυμηχάνηα δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θες. Εκτιμώ ότι το έχεις αγοράσει το 2015 ή αργότερα, συνεπώς έχεις τυπώσει 5.000 σελίδες, δηλαδή 1.600 το χρόνο ή περισσότερες, που είναι αρκετές γι' αυτό το μηχάνημα. Εγώ θα σου πρότεινα με την ευκαιρία να το αλλάξεις. Αν θες πληροφορίες γι' αυτό στείλε μου pm.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...