Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, qaz031 είπε

Το Microsoft Office είναι το καλύτερο ΑΛΛΑ

Microsoft Office Home & Student 2016 Gr => 159€
https://www.skroutz.gr/s/7529536/Microsoft-Office-Home-Student-2016-Gr.html

Microsoft Office Professional 2016 (All Languages)  => 428€
https://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=microsoft+office+professional

22 από κλειδοsite.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι άλλο πια θα βάλουν στο Office?! Πόσοι χρήζουν αναβάθμισης? Πόσα από τα χαρακτηριστικά αλήθεια χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών? Κατανοητή η εξέλιξη και η ανάγκη κίνησης της αγοράς, αλλά μερικές φορές οι νέες εκδόσεις δεν εστιάζουν στην ουσία.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, CyanBlue είπε

Τι άλλο πια θα βάλουν στο Office?! Πόσοι χρήζουν αναβάθμισης? Πόσα από τα χαρακτηριστικά αλήθεια χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών? Κατανοητή η εξέλιξη και η ανάγκη κίνησης της αγοράς, αλλά μερικές φορές οι νέες εκδόσεις δεν εστιάζουν στην ουσία.

Στις μέρες μπορούμε να επανεξέτασουμε και την λοβοτιμή. Πόσοι μωρέ χρησιμοπούν όλα αυτά τα μέρη του εγκεφάλου...

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Προσωπικά έχω αγοράσει από eBay με 4 ευρώ το office 365 πριν από 2 χρόνια και όλα λειτουργούν άψογα. Λαμβάνω κανονικά τις ενημερώσεις με τις τελευταίες λειτουργίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την οικιακή χρήση που κάνω σαν φοιτητής. Για επαγγελματική χρήση σίγουρα δεν ενδείκνυται από νομικής πλευράς λόγω πιθανών ελέγχων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilisr91 είπε

Καλημέρα σε όλους.

Προσωπικά έχω αγοράσει από eBay με 4 ευρώ το office 365 πριν από 2 χρόνια και όλα λειτουργούν άψογα. Λαμβάνω κανονικά τις ενημερώσεις με τις τελευταίες λειτουργίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την οικιακή χρήση που κάνω σαν φοιτητής. Για επαγγελματική χρήση σίγουρα δεν ενδείκνυται από νομικής πλευράς λόγω πιθανών ελέγχων.

Σίγουρα είναι το 365; Από όσο ξέρω κουμπώνει πάνω σε account σαν υπηρεσία.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, billdanos είπε

Εξαρταται απο το ειδος της συνδρομης που έχεις. Το office 365 personal που έχω εγω, μεχρι τωρα δεν σου επέτρεπε να το έχεις ταυτόχρονα και στα windows και στο mac. 

Εγώ είχα απλή συνδρομή (αυτή που σου επιτρέπει εγκατάσταση μέχρι 5 υπολογιστές) και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Εάν έκανα login από Mac κατέβαζε την έκδοση για Mac και την εγκαθιστούσα κανονικά έχοντας ενεργοποιημένες και Windows εκδόσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Σίγουρα είναι το 365; Από όσο ξέρω κουμπώνει πάνω σε account σαν υπηρεσία.

Καλησπέρα,

Ναι είναι το office 365 Pro plus. Ο seller από το eBay μου έδωσε το email και το password από ένα email που είχε ήδη συνδρομη. Μόλις συνδέθηκα ηδα ότι ήταν άδειο το email σαν αχρησιμοποίητο. Άλλαξα το password και εγκαταστήσα το office σε windows, android, και Chromebook.  Έχω πάρει όλες τις ενημερώσεις και τώρα έχω την έκδοση 1808!!

3 ώρες πριν, billxl είπε

Εγώ είχα απλή συνδρομή (αυτή που σου επιτρέπει εγκατάσταση μέχρι 5 υπολογιστές) και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Εάν έκανα login από Mac κατέβαζε την έκδοση για Mac και την εγκαθιστούσα κανονικά έχοντας ενεργοποιημένες και Windows εκδόσεις.

Screenshot_20180926-172052.png

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Στις μέρες μπορούμε να επανεξέτασουμε και την λοβοτιμή. Πόσοι μωρέ χρησιμοπούν όλα αυτά τα μέρη του εγκεφάλου...

Σωστό και αυτό. Από ότι βλέπω πάνω από το 1% χρήσης εγκεφάλου είναι κάνει κάποιον σήμερα διάνοια. Η λοβοτομή δε χρειάζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα επιταχύνει μέσω openCL στις GPU ή όλα πάλι το CPU?

Γιατί νομίζω πως μέχρι και το Libre office επιταχύνει μέσω γραφικών.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
Στις September 25, 2018 στις 4:27 ΜΜ, billdanos είπε

Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Αν είσαι ας πούμε σε μια δουλειά που όλοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένα templates κλπ στα έγγραφα που διακινούν, θα είναι λίγο "πακέτο" να κάτσεις να ξοδέψεις πολύτιμό χρόνο για να καταφέρεις να τα προσαρμόσεις σε open/libre κλπ. 

Και με office 2016 σε Mac πάλι προβλήματα έχω. Το προιόν ms office έχει μόνο μεταξύ ms windows πλήρη συμβατότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως πλέον με την ετήσια συνδρομή που είχα στο office 365 (personal) από το 2017 και με άφηνε να το έχω μόνο στα windows και στο κινητό/tablet, πλέον με άφησε να το κατεβάσω ταυτόχρονα και στο macbook μου με το ίδιο license και το activation έγινε κανονικά μετά την εγκατάσταση! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...