kavouras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, GBorb είπε Δουλευω excel επαγγελματικα. Εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει στην αγορα. Φίλε μου εννοώ αν έχεις δοκιμάσει τα pages, numbers της apple.
panosveto12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πάντως μια χαρά κάνω την δουλειά μου και με το open office και τσάμπα ! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 10 minutes ago, panosveto12 said: Εγώ πάντως μια χαρά κάνω την δουλειά μου και με το open office και τσάμπα ! Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Αν είσαι ας πούμε σε μια δουλειά που όλοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένα templates κλπ στα έγγραφα που διακινούν, θα είναι λίγο "πακέτο" να κάτσεις να ξοδέψεις πολύτιμό χρόνο για να καταφέρεις να τα προσαρμόσεις σε open/libre κλπ.
davidcas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, GBorb είπε Δουλευω excel επαγγελματικα. Εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει στην αγορα. Επαγγελματικα excel? Εχει data model, power query, Powerpivot και DAX της Apple?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kavouras είπε Για macOS απλά δοκιμάστε τα pages (αντίστοιχο του word), numbers (αντίστοιχο του excel) κτλ που τα βγάζει η ίδια η apple, είναι δωρεάν και απλά είναι πολλά χρόνια πιο μπροστά απο το office. Πανεύκολα στη χρήση, με όλες τις δυνατότητες του word. Στην αρχή κι εγώ είχα δοκιμασει libreoffice κτλ, αλλα δεν υπάρχει καμία σύγκριση με pages, numbers κτλ... Είναι δωρεάν άλλωστε, απλά κάντε μια δοκιμή... Μην τα λες αυτά ρε φίλε. Εγω χρησιμοποιώ τα Google Docs γιατί μου αρκούνε. Αλλά σαν το Office καμια σουίτα δεν ειναι.
alprio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Επίσης όσοι έχουμε ήδη μια άδεια που ανανεώνουμε κάθε χρόνο για το office365, από αρχές Οκτωβρίου θα μπορούμε με την ίδια άδεια να το έχουμε ταυτόχρονα εγκατεστημένο και στα windows και στο Mac! Εγω το κάνω από πέρυσι αυτό..
ikar6 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Συμβατότητα υπάρχει μιας και ανοίγουν ή και σώζουν σε .doc format κλπ. Αν όμως χρησιμοποιείς κάποιο ιδιαίτερο styling σε ένα έγγραφο ή μια παρουσίαση, υπάρχει πιθανότητα κα΄τα τη μετατροπή να χάσει ορισμένα στοιχεία από τη διαμόρφωση. Σε απλά έγγραφα και excels, λειτουργεί κατά 95% σωστά. Δυστυχώς δεν έχεις δίκιο. Δεν μπορείς να βασιστείς στο pages για να παραδώσεις μία εργασία π.χ. Εφόσον πρόκειται να διαβαστεί σε υπολογιστή με Windows 9 φορές τις 10 θα έχει χαλάσει το φορμάτ και θα φαίνεται χάλια. Το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμα της Apple που είναι αντίστοιχο με το PowerPoint. Είναι εξαιρετικό αλλά αν δεν θες να γελοιοποιηθείς στην παρουσίαση θα πρέπει να το τρέξεις από υπολογιστή Mac.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, alprio said: Εγω το κάνω από πέρυσι αυτό.. Εξαρταται απο το ειδος της συνδρομης που έχεις. Το office 365 personal που έχω εγω, μεχρι τωρα δεν σου επέτρεπε να το έχεις ταυτόχρονα και στα windows και στο mac.
desosav Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Προφανως οσοι χρησιμοποιουν την σουιτα του office για να ανοιγοκλεινουν εξελακια, αρχεια word και να χρησιμοποιουν 5 αντε 10 για τις εκατονταδες λειτουργιες τους μπορουν να βολευτουν με ενα καρο αλλες εφαρμογες ακομα και με το office 2003. Για οσους εχουν office 365 αρα μαλλον ειναι enterprise χρηστες ακομα και το office 2013 ειναι απαρχαιομενο. Οι αλλαγες που γινανε στο 2016, η ενσωματωση με onedrive for business, sharepoint, teams αποτελει μονοδρομο για επιχειρησεις που τους ενδιαφερει η δημιουργηκοτητα, παραγωγηκοτητα, ομαδικοτητα κτλ κτλ. οι νεες λειτουργιες που ερχονται στο office 2019 με εργαλεια οπως το ideas και αλλα artificial intelligence εργαλεια φερνουν το office ετη φωτος απο τον ανταγωνισμο. Οχι οτι εχει πραγματικό ανταγωνιστη αλλα λεμε τωρα.
qaz031 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, desosav είπε Το Microsoft Office είναι το καλύτερο ΑΛΛΑ Microsoft Office Home & Student 2016 Gr => 159€ https://www.skroutz.gr/s/7529536/Microsoft-Office-Home-Student-2016-Gr.html Microsoft Office Professional 2016 (All Languages) => 428€ https://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=microsoft+office+professional Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από qaz031
whoever81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) TL;DR Microsoft Office για εταιρείες και επαγγελματικά/σοβαρά projects. Libre, Open, Google, Free κτλ. για όλους τους υπόλοιπους. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από whoever81
alexisnik19911 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 κανα patchaki για να τρεξουν σε 7/8.1 (ποτε μην λες ποτε)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, qaz031 είπε Το Microsoft Office είναι το καλύτερο ΑΛΛΑ Microsoft Office Home & Student 2016 Gr => 159€ https://www.skroutz.gr/s/7529536/Microsoft-Office-Home-Student-2016-Gr.html Microsoft Office Professional 2016 (All Languages) => 428€ https://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=microsoft+office+professional Λογικό δεν είναι; Η Ferrari δεν έχει την ιδια τιμή με το Nissan
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, kavouras είπε Τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι το λές? Εγω δουλεύω συγχρόνως και τα δύο και σου λέω ακριβώς το αντίθετο..... Αγόρι μου, δες τους τζίρους του Office. Δες ποσά πακέτα παρέχει και με τι κόστος. Μέχρι και πακέτα για διαχείριση κρατήσεων έχει, οταν ο μαλακας ο Ελλήνας ο Ξενοδόχος έπαιρνε ΕΣΠΑ για να του πληρώσουμε για δεύτερη φορά τις ίδιες μπούρδες του. 8 ώρες πριν, qaz031 είπε Το Microsoft Office είναι το καλύτερο ΑΛΛΑ Microsoft Office Home & Student 2016 Gr => 159€ https://www.skroutz.gr/s/7529536/Microsoft-Office-Home-Student-2016-Gr.html Microsoft Office Professional 2016 (All Languages) => 428€ https://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=microsoft+office+professional Έχει πακέτο και με το μήνα. Το Samsung Galaxy είναι ακριβότερο.
MrAn0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Aja είπε Προς στιγμην παντως τα 2016 τρεχουν μονο με εναν απο τους πυρηνες του επεξεργαστη σε macOS κατι που τα κανει πολυυυυυ αργα. Ελπιζω να κανουν κατι γιαυτο. Οντως τώρα ;; Τα έχω βάλει και εγώ γι’αυτο σέρνονται !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα