vagelisda Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν βλέπω κάπου το σαιτ ,και το Greek caller id που δούλευε με τη βάση δεδομένων του ,σταμάτησε να δουλεύει εδώ και καιρό χωρίς καμία εξήγηση από τον dev του. Εχεις κανείς ιδέα τι απέγινε ?
vagelisda Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jkoukos είπε Ελληνικό Caller ID Να υποθέσω ότι δε διάβασες το ποστ ? Μπορείς να βάλεις και μια δυο λέξεις στην απάντησή σου? Δεν καταλαβαίνω 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 του ειχα στειλει και emails του greek caller id, ειχε βρει προβλημα, θα το φτιαχνε, δεν ξερω τι απεγινε τελικα, παντως προχθες που δεχτηκα κληση εβγαλε "αθηνα, πειραιας, σαλαμινα", τον ειχα βεβαια τον αριθμο στις επαφες μου, αλλα ειχα βαλει την επιλογη να μου κανει αναζητηση και για τις επαφες, πριν λιγες μερες παντως που εκανα αναζητηση αριθμου μεσα απο το greekcaller, επαιξε
vagelisda Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, patrickdrd είπε του ειχα στειλει και emails του greek caller id, ειχε βρει προβλημα, θα το φτιαχνε, δεν ξερω τι απεγινε τελικα, παντως προχθες που δεχτηκα κληση εβγαλε "αθηνα, πειραιας, σαλαμινα", τον ειχα βεβαια τον αριθμο στις επαφες μου, αλλα ειχα βαλει την επιλογη να μου κανει αναζητηση και για τις επαφες, πριν λιγες μερες παντως που εκανα αναζητηση αριθμου μεσα απο το greekcaller, επαιξε Εχω μιλήσει κι εγώ στο παρελθόν μαζί του. Η εφαρμογή στηρίζεται στο σαιτ who calls me ,αν δε λειτουργεί αυτό ,δε γίνεται. Από τον Dev δεν υπάρχει καμία εξήγηση γιατί σταμάτησε η εφαρμογή πλέον να δουλεύει ,αλλά δε βρίσκω ούτε το σαιτ στο οποίο στηριζόταν αποκλειστικά για πληροφορίες . Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από vagelisda 1
jkoukos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ξεκινάς την πρόταση με "Δεν βλέπω κάπου το σαιτ" και καταλήγεις "Εχεις κανείς ιδέα τι απέγινε ?". Και σου δίνω το site. Δεν απαντώ σε κάτι που δεν γνωρίζω, όπως γιατί δεν σου παίζει.
vagelisda Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jkoukos είπε Ξεκινάς την πρόταση με "Δεν βλέπω κάπου το σαιτ" και καταλήγεις "Εχεις κανείς ιδέα τι απέγινε ?". Και σου δίνω το site. Δεν απαντώ σε κάτι που δεν γνωρίζω, όπως γιατί δεν σου παίζει. Δεν είναι αυτό το σαιτ φίλε,καμία σχέση . Αν θες να διαβάσεις ,είναι από πάνω . Ευχαριστώ. Να διευκρίνησω ότι το εν λόγω σαιτ ,ήταν whocallsme.gr και ήταν μια όαση,ειδικά για αυτούς που τους έτρεχαν οι τράπεζες. Εχω μια φοβια ότι οι τελευταίες έβαλαν το χερακι τους. Ελικρινα απορώ ,νόμιζα ότι το χρησιμοποιούσε όλος ο κόσμος στάνταρ αλλά δεν περίμενα ότι κάνεις δε ρώτησε πριν από μένα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από vagelisda
vagelisda Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ενα bump μπας και έχει κανείς πληροφορίες για το σαιτ η την εφαρμογή . Ψηφίστηκε κανένας νόμος? Τι απεγιναν?
tassos.photography Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 καλημέρα (είναι 00:50 !) και Καλό μήνα από το Πυθαγόρειο Σάμου, η σελίδα πλέον συνδέεται κανονικά .. ΑΛΛΑ .. υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ .. ΔΕΝ μας αφήνει να κάνουμε νέα σχόλια .. γιατί θα πρέπει ο Διαχειριστής της σελίδας .. (έχω στείλει πόσα μηνύματα στο πεδίο 'επικοινωνία' χωρίς καμία απάντηση..) θα πρέπει να κάνει update στην υπηρεσία του #recaptcha .. όπως θα δείτε στην επισυναπτόμενο screenshot .. και με βόλευε πάρα πολύ , και για επισήμανση επικίνδυνων αριθμών και για ανάδειξη σημαντικών αριθμών . γαμώτο από την στιγμή που είναι ενεργή η ιστοσελίδα σε .gr και όχι ένα ταπεινό blog , δεν θα έπρεπε να έχει έναν να τα παρακολουθεί ; ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα