Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια

Στο σκρουτζ έχει ~165€ τον i5 6500, ψάχνομαι για αναβάθμιση, τι λέτε αξίζει?

Edit: Και αν η τιμή θεωρείται προσφορά γιατί η επόμενη είναι ~200 το βάζω και στις προσφορές!

Επεξ/σία από spyros4776
Δημοσ.

Όχι. Ο επεξεργαστής αυτός θα έπρεπε να πωλείται 90€. Τόση είναι η σημερινή του αξία. Επειδή είμαι στην ίδια φάση με σένα οι σκέψεις μου είναι είτε να βρεις σε ευκαιρία, μέχρι 150-160€ έναν μεταχειρισμένο i7 6700/7700 K/non-K είτε να πουλήσεις την πλατφόρμα για να πας σε Ryzen 5, κατά προτίμηση 6c/12t.

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, tanasen01 said:

Όχι. Ο επεξεργαστής αυτός θα έπρεπε να πωλείται 90€. Τόση είναι η σημερινή του αξία. Επειδή είμαι στην ίδια φάση με σένα οι σκέψεις μου είναι είτε να βρεις σε ευκαιρία, μέχρι 150-160€ έναν μεταχειρισμένο i7 6700/7700 K/non-K είτε να πουλήσεις την πλατφόρμα για να πας σε Ryzen 5, κατά προτίμηση 6c/12t.

Και εγώ για ι7 σκεφτόμουν αλλά ξεφεύγει η τιμή, ευτυχώς δεν τον παρήγγειλα, θα περιμένω να βρω κάποια ευκαιρία τότε!

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

στην ιντελ παντα σε ολες τις γενιες αξιζε αναβαθμιση απο celeron-pentium σε i5-i7 κ απο i3 σε i7,

οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα εκτος αν βρεθει κατι σε απιστευτα συμφερουσα τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε δεν αγοράζουμε παλιές γενιές σε καινούργια 😛

Και όντως αν βρεις κανέναν μεταχειρισμένο 6500 μέχρι 80-90μαξ μη δώσεις παραπάνω 

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...