moonspell21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω τα Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers με τα οποια ημουν απολυτα ευχαριστημενος, οταν τα εβαλα στο Mi A2 η ενταση στο τερμα ακομα δε με ικανοποιει. Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα το ανταπτορακι απο type c σε audio που εχει μεσα? Μπορει να υπαρχει κατι καλυτερο για να δοκιμασω? Η καποια αλλη λυσει αν μπορει να προτινει κανεις.
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Το αντάπτορα μια χαρά κάνει την δουλειά του. Απλός το Mi A2 βγάζει ένταση εκεί που πρέπει. Αν τα βάλεις σε άλλο κινητό είναι πιο δυνατά ή είναι το ίδιο ?
26ska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό με τα xiaomi και του ακουστικά είναι πονεμένη ιστορία, εγώ είχα το redmi note 4 και είχα θέμα με τα ακουστικά, αλλά παιζαν χαμηλά, αλλά δεν τα έβλεπε έπρεπε να τα βάλω και να τα βγάλω, άλλοτε παιζαν, άλλοτε ακουγοντουσαν μόνο από το μεγάφωνο. Το εδωσα και ησύχασα σε αυτό το κομμάτι.
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, 26ska είπε Αυτό με τα xiaomi και του ακουστικά είναι πονεμένη ιστορία, εγώ είχα το redmi note 4 και είχα θέμα με τα ακουστικά, αλλά παιζαν χαμηλά, αλλά δεν τα έβλεπε έπρεπε να τα βάλω και να τα βγάλω, άλλοτε παιζαν, άλλοτε ακουγοντουσαν μόνο από το μεγάφωνο. Το εδωσα και ησύχασα σε αυτό το κομμάτι. Ο γιος μου έχει JBL και είναι μια χαρά.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, moonspell21 είπε Εχω τα Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers με τα οποια ημουν απολυτα ευχαριστημενος, οταν τα εβαλα στο Mi A2 η ενταση στο τερμα ακομα δε με ικανοποιει. Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα το ανταπτορακι απο type c σε audio που εχει μεσα? Μπορει να υπαρχει κατι καλυτερο για να δοκιμασω? Η καποια αλλη λυσει αν μπορει να προτινει κανεις. Δυστυχώς αυτή είναι η ένταση που θα πάρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να δεις αν έχει επιλογή στα developer settings να αυξήσεις την ένταση αλλά χλωμό το κόβω. Η μοναδική σοβαρή σου επιλογή είναι να αγοράσεις ένα ξεχωριστό μικρό φορητό DAC το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά απλό που να ανεβάζει απλά ένταση για να έχεις και χαμηλό κόστος μέχρι πιο ποιοτικά και με περισσότερες ευκολίες και δυνατότητες που να τα κάνουν όλα με το αντίστοιχο κόστος όμως. Η δική πρόταση είναι αυτή εδώ: https://www.skroutz.gr/s/9242650/Fiio-A1.html Κόστος κάτω από 50 ευρώ και αρκετά τίμια και αξιόπιστη. Δουλεύει και σε smartphones και σε PC/Laptop.
moonspell21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, απλα ειναι που ειναι μεγαλη η συσκευη, να κουβαλαω και κατι ακομα μαζι? Παει πολυ.... Ισως με τιποτα ασυρματες ψειρες να εχω καλυτερο ηχο. 22 ώρες πριν, saruman123 είπε Το αντάπτορα μια χαρά κάνει την δουλειά του. Απλός το Mi A2 βγάζει ένταση εκεί που πρέπει. Αν τα βάλεις σε άλλο κινητό είναι πιο δυνατά ή είναι το ίδιο ? Τα ειχα πριν στο s4 mini και ο ηχος ηταν μπομπα,και απο ενταση και απο ποιοτητα, και τωρα μια χαρα ακουγονται απλα η ενταση ειναι χαμηλα
kodorevi8ulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, moonspell21 είπε Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, απλα ειναι που ειναι μεγαλη η συσκευη, να κουβαλαω και κατι ακομα μαζι? Παει πολυ.... Ισως με τιποτα ασυρματες ψειρες να εχω καλυτερο ηχο. Τα ειχα πριν στο s4 mini και ο ηχος ηταν μπομπα,και απο ενταση και απο ποιοτητα, και τωρα μια χαρα ακουγονται απλα η ενταση ειναι χαμηλα δεν ξέρω αν πιάνει σε mi a2 (μιας και δεν έχει miui) αλλά βάλε λίγο region India και δες αν είναι ίδια η ένταση
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε δεν ξέρω αν πιάνει σε mi a2 (μιας και δεν έχει miui) αλλά βάλε λίγο region India και δες αν είναι ίδια η ένταση Moνο στο miui αυτο
kodorevi8ulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vargas είπε Moνο στο miui αυτο xiaomi ειναι αυτή , μπορεί να έχει κάνει cp τα settings των regions
vargas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε xiaomi ειναι αυτή , μπορεί να έχει κάνει cp τα settings των regions Θα μπορούσε πλάκα πλάκα 😂😂
AntiCambeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν είχα γράψει οτι τα Samsung υπερτερούν σε ποιότητα μικροφώνου,ακουστικού και gps σε σχέση με τα Κινέζικα κάποιος έγραφε κατεβατά που υποστήριζε τα Κινέζικα και σύγκρινε τιμές Κίνας με Ελλάδας. Οπότε έχουμε το S4 mini του 2015 που έχει δυνατότερη ένταση απο το Mi A2 του 2018.Ισως έχει και καλύτερη ποιότητα,χειρότερη αποκλείεται. Συν τα σκαλώματα που "τρώνε" τα Κινέζικα.Που να συγκρίνουμε το MiA2 με κανά Samsung του 2018...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα