Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, narta said:

Θεωρια ολα αυτα.

Στην πραξη η διαφορα σε 2933+ cl15 me 3600+ cl16 ειναι μετρησιμη μονο σε synthetic. Real life εχει διαφορα 0

Δες το link παραπάνω, εδώ σε fhd gaming το 2133/15 έχει διαφορά 5% με το 4000/19, σε intel... 😛 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Δες το link παραπάνω, εδώ σε fhd gaming το 2133/15 έχει διαφορά 5% με το 4000/19, σε intel... 😛 

Αν δεν πειραξεις subtimings οι διαφορες ειναι ασήμαντες ,αν πειραξεις ομως οι διαφορες γινονται εμφανεις και στο gaming. 

• Moderators
Δημοσ.
Just now, akoinonitos said:

Αν δεν πειραξεις subtimings οι διαφορες ειναι ασήμαντες ,αν πειραξεις ομως οι διαφορες γινονται εμφανεις και στο gaming. 

XMP vs XMP λέμε. Σαφώς το fine tuning πάντα βελτιώνει τα πράγματα. :-) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ποσο; Απο 120fps->130fps; Για να καταλαβεις διαφορα σε πραγματικη χρηση η διαφορα θα πρεπει να ειναι της ταξης του 20% για να κατσεις να ασχοληθεις και να σπαταλησεις χρονο.

Βγαζουμε απο την μυγα ξυγκι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, narta είπε

Ποσο; Απο 120fps->130fps; Για να καταλαβεις διαφορα σε πραγματικη χρηση η διαφορα θα πρεπει να ειναι της ταξης του 20% για να κατσεις να ασχοληθεις και να σπαταλησεις χρονο.

Βγαζουμε απο την μυγα ξυγκι...

Γτ απο 8700k σε 2700x ποση ειναι η διαφορα στο gaming και πανε ολοι σε 8700k ? :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Γτ απο 8700k σε 2700x ποση ειναι η διαφορα στο gaming και πανε ολοι σε 8700k ? :lol:

Ακριβως! Γιατι στην ουσια, το "ξυγκι" κανει την διαφορά...😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Κοιτα αν βαλει μονο xmp και τελος ,παρε 3600cl15 ,αν απο την αλλη γουσταρεις rgb πας εδω ,οι διαφορες θα ειναι αμελητέες εως ανύπαρκτες... 

Καλώς, θα δω και τι παίζει με τις τιμες τους και θα αποφασίσω, δε θέλω να πειράξω μόνος μου τα timings γιατί δεν έχω ιδέα τι τιμές να κουμπώνω και πως να τις ελέγχω, από εκει και πέρα αν δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ 15 και 16 CAS οκέι θα μπορούσα να πάω και στις RGB. Στην αρχή αυτη κοιτουσα αλλα μετα βρηκα καταλάθος την 15αρα. Το κόκκινο/μαύρο βεβαια θα ταίριαζε με το υπόλοιπο μπιλντ αφου το εχω σε κόκκινο-άσπρο

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Καλώς, θα δω και τι παίζει με τις τιμες τους και θα αποφασίσω, δε θέλω να πειράξω μόνος μου τα timings γιατί δεν έχω ιδέα τι τιμές να κουμπώνω και πως να τις ελέγχω, από εκει και πέρα αν δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ 15 και 16 CAS οκέι θα μπορούσα να πάω και στις RGB. Στην αρχή αυτη κοιτουσα αλλα μετα βρηκα καταλάθος την 15αρα. Το κόκκινο/μαύρο βεβαια θα ταίριαζε με το υπόλοιπο μπιλντ αφου το εχω σε κόκκινο-άσπρο

Yπαρχει και η αλλη λυση ,πας εδω μιας και γουσταρεις rgb και γλυτωνεις ενα 80ευρω...

https://quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=1B645528-D658-4D5C-86D0-D78EDCDE9C9F

ή εδω

https://www.skroutz.gr/s/11105234/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZR.html

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Μιλάμε για συγκεκριμένη χρήση των ram? Σε προγράμματα και παιχνίδια;

Γιατί υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές σε cas και clock ανάλογα με το τι ακριβώς δουλεύεις...

Δημοσ.

Τότε οτιδήποτε κοντά σε

3200cl16 , 3000cl15 για intel 

3200cl14 για ryzen 

Είναι κάτι παραπάνω από καλό. Η μοναδική παράλογη περίπτωση που θα σε ενδιαφέρει σε gaming είναι αν τρέξεις 1080p πάνω από 240fps ( το ξέρω δεν έχουμε τέτοια πάνελ ) που εκεί η cpu ή η ram μπορεί να κόψει την gpu .

Οι gskill είναι επιβεβαιωμένα b-die και οριακά καλύτερες από τις corsair σε κάθε χρήση. Οπότε παίρνεις όποιες σου αρέσουν εξωτερικά , στην τιμή ή με όποιο άλλο τρόπο αποφασίσεις...

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδεία ήθελα την γνώμη σας φτιάχνω new pc και θα ήθελα να μάθω αξίζουν αυτές η μνήμες Trident Z Royal 16GB 3600 cas 14  . Να κοιτάξω κάτι άλλο  το pc θα έχει 9900κ 2080 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...