therock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω ενα ζευγαρι κομπιουτερακια που ανοιγουν ηλεκτρονικα τη πορτα αυτοκινητου. Μπορω το δευτερο να το προγραμματισω να ανοιγει τη πορτα απο ενα αλλο δικο μου αμαξι
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι ίδια ακριβώς τα αυτοκίνητα? Αν ναι τότε ίσως και να γίνεται.
therock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι τελειως διαφορετικα ειναι, αλλα δε ξερω καν πως λειτουργει το συστημα κεντρικου κλειδωματος. Ενας κωδικος δεν ειναι που γραφεις και ταιριαζεις? Βασικα χαθηκε ενα κομπιουτερακι, και για να μη βγαλω καινουριο κοιταζω μηπως μου δωσει το ενα απο τα 2 ο πατερας μου απο ενα τζιπακι που χει, και το παω σε καποιο κλειδαρα να μου το ταιριαξει
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τότε κατά 99% δεν γίνεται. Τα περισσότερα "κομπιουτεράκια" δεν προγραμματίζονται, το αυτοκίνητο είναι αυτό που συνήθως προγραμματίζεται ώστε να δουλέψει με άλλο, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι το άλλο χειριστήριο να είναι συμβατό. 1
therock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ θενξ αυτο πιστευα ειπα απλα να το εξακριβως και απο καποιον που ξερει, δε πειραζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα