Προς το περιεχόμενο

UGREEN cable for charging and data transfer for Andriod@joybuy 0,85 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Τι φάση είναι αυτό; αντιγραφή του αλι;

Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει να δω τι παίζει με τη μάρκα, αλλά τώρα που το γκούγκλαρα από εδώ     και εδώ φαίνεται να είναι κανονική μάρκα, και αν κρίνω από τα ratings μάλλον από τις καλές.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreasece είπε

Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει να δω τι παίζει με τη μάρκα, αλλά τώρα που το γκούγκλαρα από εδώ     και εδώ φαίνεται να είναι κανονική μάρκα, και αν κρίνω από τα ratings μάλλον από τις καλές.

H καλύτερη είναι μαζί με Blitwolf, MyGeek, Baseus και την Pzoz για τους φίλους της Huawei.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, andreasece είπε

Όχι ρε συ για τα baseus, την ξέρω έχω πολλά πράγματα.ποιοτική είναι.για το σάιτ λέω, πρώτη φορά το βλέπω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Τι φάση είναι αυτό; αντιγραφή του αλι;

Περίπου. Άλλοι πωλητές, αλλά δέχεται και PayPal. Είναι έμπιστο. 

Δημοσ.

Επειδη χαλασε το καλωδιο του φορτιστη του κινητου μου (το κινητο ειναι xiaomi redmi note 3 se κι ο φορτιστης εχει Output:DC5V-20000mA Input AC100-240v 50/60hz 0.5A model CYSK10-0500200-E ) ποιο τυπο καλωδιου να παρω απο της προσφορας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα 5 απο το εβαυ οταν ειχε το 5$ κουπονι τσαμπα... τωρα με κανεις να παρω και αλλα

Η ποιοτητα παντως ειναι κορυφη !

Επεξ/σία από Roku123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Roku123 είπε

Πηρα 5 απο το εβαυ οταν ειχε το 5$ κουπονι τσαμπα... τωρα με κανεις να παρω και αλλα

Η ποιοτητα παντως ειναι κορυφη !

δεν δουλεύει άλλο αυτό. πήγα να ξανα πάρω με άλλο acc και λέει δεν δουλευει το coupon 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Roku123 είπε

Τελικα δεν πηρα γιατι ειδα το shipping time... δωσε κανα 0.50 παραπανω και παρε απο aliexpress η εβαυ

Καλα που το ειπες, ειδα τα αρχεια μου και 1η παραγγελια απο αυτο το μαγαζι, μεσα Ιουλιου, εφτασε μεσα Σεπτεμβρη..., την ειχα ξεχασει στο μεταξυ...pass.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, blueangel3 είπε

Εσείς εχετε παραλαβει κανενα καλωδιο UGreen από την προσφορα τοτε του Ebay ? Εγώ τίποτα ακομα παντως...

Εγω πηρα αρκετά πράγματα. Μου ήρθαν καμια 20 φακελάκια προχθές. Ουτε Μηνάς δεν πέρασε. Αλλα περιμένω και λίγο ακόμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blueangel3 είπε

Εσείς εχετε παραλαβει κανενα καλωδιο UGreen από την προσφορα τοτε του Ebay ? Εγώ τίποτα ακομα παντως...

που ηρθαν 3 πακετα μεχρι στιγμης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...