Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

θα ήθελα να αναβαθμίσω τους fans του πισιου, αλλά οι 2 μπροστινοί fans που είχε η θήκη είναι 120x120x20mm και δέχονται κάτι βίδες που (τις μέτρησα) είναι 25mm και περνάνε όλο τον ανεμιστήρα μπρος-πίσω και έχουν στροφές προς το τέλος (προς τη θήκη, τα 5mm που περισσεύουν δηλαδή). Άρα για να βάλω κανα καλό fan της προκοπής (που όλα είναι 120x120x25mm χρειάζομαι ακριβώς την ίδια βίδα αλλά σε 30mm λογικά; Ώστε πάλι τα 25mm να διαπερνάνε το fan και τα υπόλοιπα 5 να βιδώνουν στο case; Τι μαγαζιά πουλάνε τέτοιες βίδες; (Εγώ απλώς θα τους δείξω τη βίδα και θα τους πω "την ίδια αλλά 5mm μακρύτερη "; ).

Thanks

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

Καλησπέρα!

θα ήθελα να αναβαθμίσω τους fans του πισιου, αλλά οι 2 μπροστινοί fans που είχε η θήκη είναι 120x120x20mm και δέχονται κάτι βίδες που (τις μέτρησα) είναι 25mm και περνάνε όλο τον ανεμιστήρα μπρος-πίσω και έχουν στροφές προς το τέλος (προς τη θήκη, τα 5mm που περισσεύουν δηλαδή). Άρα για να βάλω κανα καλό fan της προκοπής (που όλα είναι 120x120x25mm χρειάζομαι ακριβώς την ίδια βίδα αλλά σε 30mm λογικά; Ώστε πάλι τα 25mm να διαπερνάνε το fan και τα υπόλοιπα 5 να βιδώνουν στο case; Τι μαγαζιά πουλάνε τέτοιες βίδες; (Εγώ απλώς θα τους δείξω τη βίδα και θα τους πω "την ίδια αλλά 5mm μακρύτερη "; ).

Thanks

Αν μπορείς ανέβασε μια φωτο με την βίδα.

Μπορείς να βρεις βίδες σε κάποιο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και ζήτα να είναι 5mm πιο μεγάλη.Βγάλε μια βίδα για δείγμα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pavloa είπε

Αν μπορείς ανέβασε μια φωτο με την βίδα.

Μπορείς να βρεις βίδες σε κάποιο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και ζήτα να είναι 5mm πιο μεγάλη.Βγάλε μια βίδα για δείγμα.

thanks!

IMG_20180925_002710.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dim_mnia είπε

thanks!

IMG_20180925_002710.jpg

Α ναι ..τέτοιες χρειάστηκα και εγώ μια φορά και βρήκα σε χρωματοπωλείο.. Κάνε μια γύρα και ρώτα..

Αν δεν βρεις ακριβώς την ίδια πάρε κανονική βίδα που είναι ολόκληρη με πάσο.

Ετσι και αλλιώς εσένα σε ενδιαφέρει να έχει ίδιο πάχος και ίδιο πάσο.

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pavloa είπε

Α ναι ..τέτοιες χρειάστηκα και εγώ μια φορά και βρήκα σε χρωματοπωλείο.. Κάνε μια γύρα και ρώτα..

Αν δεν βρεις ακριβώς την ίδια πάρε κανονική βίδα που είναι ολόκληρη με πάσο.

Ετσι και αλλιώς εσένα σε ενδιαφέρει να έχει ίδιο πάχος και ίδιο πάσο.

οκ θενκς ;D

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...