shikabalas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300, αν βρεθει κατι πολυ καλο υπερβαση μεχρι 400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, gps, social, multimedia (youtube etc) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: -Αδιαφορο,δες σχολιο παρακατω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint απαραίτητο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι αλλα κανω υποχωρησεις σε αυτο το κομματι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Απαραιτήτως 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν καιγομαι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Προτιμάται, αλλά όχι απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μενω Γερμανια οποτε κοιταω amazon κυριως 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Εκτός κάποιας καλής προσφοράς, καινούργιο Λοιπον, με λιγα λογια ψαχνω για αντικαταστατη του Galaxy Α5 (2016) που ειχα μεχρι τωρα μιας και η μπαταρια αρχιζει να τα φτυνει πριν κλεισει τη 2ετια που αλλαζω συνηθως κινητο. Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω το κινητο να ειναι παντοφλα, το θελω οσο πιο μαζεμενο γινεται αλλα δυστυχως το πραγμα πλεον παει αποκλεστικα στα κινητα σε μεγεθος ταμπλετ σιγα-σιγα. Δεν συμπληρωσα μεγεθος οθονης παραπανω καθως με τα bezeλ less να εξαπλωνονται, ειναι ενα χαρακτηριστικο χωρις πολυ νοημα πλεον. Βλεπεις κινητα με πανω απο 6 ιντσες μικροτερα σε μηκος απο παλαιοτερα 5,5 ιντσων κτλ. Γιαυτο αντι για μεγεθος οθονης θα πω οτι προτιμω κατι στο μεγεθος του τωρινου μου κινητου, που ειναι στα 145 mm αντε να παω μεχρι 150 τα υπολοιπα μου ειναι πολυ αβολα δυστυχως. Πχ redmi note 5 θα με καλυπτε απολυτα με αυτα που ζηταω παραπανω, αλλα το πηρε φιλος και εκνευριζομουν και μονο που το κρατουσα..Μονο το p20 lite βλεπω να με καλυπτει σε ολα, αλλα εχω ακουσει για πολυ κακη μπαταρια και θα ηθελα να ακουσω αποψεις και ενναλακτικες επιλογες.
kp1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Για μενα κοιτα huawei mate 10 pro 6/128 dual ή xiaomi mi8 6/128 global edition(αυτο απο εξω παραγγελια) στην ιδια τιμη παιζουν περιπου!
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, shikabalas είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300, αν βρεθει κατι πολυ καλο υπερβαση μεχρι 400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, gps, social, multimedia (youtube etc) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: -Αδιαφορο,δες σχολιο παρακατω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint απαραίτητο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι αλλα κανω υποχωρησεις σε αυτο το κομματι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Απαραιτήτως 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν καιγομαι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Προτιμάται, αλλά όχι απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μενω Γερμανια οποτε κοιταω amazon κυριως 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Εκτός κάποιας καλής προσφοράς, καινούργιο Λοιπον, με λιγα λογια ψαχνω για αντικαταστατη του Galaxy Α5 (2016) που ειχα μεχρι τωρα μιας και η μπαταρια αρχιζει να τα φτυνει πριν κλεισει τη 2ετια που αλλαζω συνηθως κινητο. Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω το κινητο να ειναι παντοφλα, το θελω οσο πιο μαζεμενο γινεται αλλα δυστυχως το πραγμα πλεον παει αποκλεστικα στα κινητα σε μεγεθος ταμπλετ σιγα-σιγα. Δεν συμπληρωσα μεγεθος οθονης παραπανω καθως με τα bezeλ less να εξαπλωνονται, ειναι ενα χαρακτηριστικο χωρις πολυ νοημα πλεον. Βλεπεις κινητα με πανω απο 6 ιντσες μικροτερα σε μηκος απο παλαιοτερα 5,5 ιντσων κτλ. Γιαυτο αντι για μεγεθος οθονης θα πω οτι προτιμω κατι στο μεγεθος του τωρινου μου κινητου, που ειναι στα 145 mm αντε να παω μεχρι 150 τα υπολοιπα μου ειναι πολυ αβολα δυστυχως. Πχ redmi note 5 θα με καλυπτε απολυτα με αυτα που ζηταω παραπανω, αλλα το πηρε φιλος και εκνευριζομουν και μονο που το κρατουσα..Μονο το p20 lite βλεπω να με καλυπτει σε ολα, αλλα εχω ακουσει για πολυ κακη μπαταρια και θα ηθελα να ακουσω αποψεις και ενναλακτικες επιλογες. Με το μέγεθος που θες, μόνο κανένα τέτοιο https://www.amazon.de/Sony-Smartphone-interner-Speicher-Dual-SIM-Black/dp/B079YZ7ZS4
shikabalas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Για το Honor 10 τι πιστευετε? Ειχα διαβασει οταν πρωτοκυκλοφορησε οτι υπηρχαν παραπονα για το δακτυλικο αποτυπωμα οτι ηταν πολυ αργο, δεν επιανε κτλ. και γιαυτο το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου. Τωρα με ενα ψαξιμο ομως βλεπω οτι μετα απο 4-5 μηνες που κυκλοφορει υπαρχουν θετικα σχολια και νομιζω με καλυπτει πληρως σε αυτα που ζηταω.
saruman123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Pocofone F1 Pocophone F1 και είναι 155.5 mm άρα μεγάλο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123 1
leftpc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 150mm είναι το νέο Meizu 16th αλλά ακόμα βρίσκεται σε προπώληση και η τιμή του είναι στα ύψη.Γύρω στα 350 ευρώ θα σταθεροποιηθεί λογικά μέσα στον Οκτώβριο. Πριν λίγες μέρες το είχε σε προσφορά στο aliexpress την έκδοση 8gb ram/128gb rom global version στα 400 ευρώ. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-16th-8gb-128gb-global
SeNNinhA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) LG G6 και εισαι αρχηγοπουλο και σε σωστο μεγεθος. Μεγαλη μπαταρια δεν εχει. Απλα επαρκης. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από SeNNinhA 1
georgerapp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 lg g6 ,xperia xz1 , xz1 compact μη πας σε τιποτα κατωτερο απο πλευρας επεξεργαστη. τα sony ειναι ιδιαιτερα γρηγορα κινητα με καλες καμερες και οθονες ενω ως δια μαγειας εχουν καλη αυτονομια,τουλαχιστον οχι κατω απο τον μεσο ορο. επισης xiaomi οπως mi mix 2s.
GianniSM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Όποιος σου λέει πως η μπαταρία του Ρ20 Lite είναι άθλια απλά δεν το έχει πιάσει στα χέρια του. Το έχω σαν συσκευή της δουλειάς, και την μέρα την βγάζει άνετα, την βρίσκω καλύτερη από του Note 8 που είναι το προσωπικό μου. Σε θέμα κολλήματα καθόλου, τις κάμερες δεν τις δοκίμασα ουσιαστικά, αν θέλω καλές φώτος χρησιμοποιώ το Note. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα