Vasivouzoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κάθε μέρα εδώ και 3 βδομάδες δέχομαι στο κινητό μου το μήνυμα από cosmote ''ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΤΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ'' Το θέμα είναι πως εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ το ίντερνετ 4g ή 3g αλλά μόνο το wifi. Πηρα τηλέφωνο το 13888 και μου είπαν πως φαίνεται ότι το κινητό μου προσπαθεί να μπει στο διαδίκτυο από το 4g αλλά αυτό δεν ισχύει αφού το έχω απενεργοποιημένο και η συνολική του χρήση που επιβεβαίωσα (από τις ρυθμισεις δικτύου του κινητού) πως είναι βρίσκεται στα 0kb για τον Σεπτεμβριο. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορεί να δει κάποιος πόσο ενοχλητικοί είναι, ακριβώς έτσι είναι και η δικιά μου περίπτωση. https://imgur.com/gallery/89hZx Έχω καρτοτηλέφωνο παρεμπτιπτόντως και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω πάροχο μιας και τη θεωρώ άθλια αυτήν την ιστορία. Δεν θέλω ούτε να βάλω call/sms blocker ούτε τίποτα. Να σταματήσουν να με ζαλίζουν θέλω. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Αν ναι, πως το αντιμετώπισε; 1
aggelos87 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ το ίδιο θέμα έχω Εδώ και έναν μήνα κάθε μέρα στις 8 το πρωί ή στις 7 το απόγευμα δέχομαι το ίδιο ακριβώς μήνυμα. Τα δεδομένα τα έχω απενεργοποιημένα φυσικά. Τους πήρα τηλέφωνό να τους τα ψάλω και απλά μου είπαν πως μπορούν να απενεργοποιήσουν μόνο όλα τα μηνύματα που στέλνει το σύστημα τους. Γιατί γίνετε αυτό τους ρώτησα, γιατί έτσι μου είπανε. κι εγώ με την σειρά μου απλά τους ενημέρωσα πως αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα φύγω για wind. Το κινητό μου είναι το Redmi note 5, το λέω σε περίπτωση που οφείλεται σε πρόβλημα της συσκευής. Αν υπάρχουμε κι άλλοι ας οργανωθούμε λίγο ρε παιδιά να τους παίρνουμε κι εμείς με την σειρά μας κάθε μέρα τηλέφωνο να τους πρήζουμε τα @@ μήπως και συγκινηθούν Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από aggelos87 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, aggelos87 είπε κι εγώ με την σειρά μου απλά τους ενημέρωσα πως αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα φύγω για wind. Καλή τύχη αν πας σ' αυτη την καταπληκτική εταιρία.
aggelos87 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε Καλή τύχη αν πας σ' αυτη την καταπληκτική εταιρία. Spoiler Για μένα καλύτερη απο τις 3 Στην μισή Πελοπόννησο που κινούμε έχω παντού 4g στο stickaki μου Cosmote 4g καλή αλλά κάθε Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι το ιντερνετ της σέρνεται Vodafone ήμουν 3 χρόνια, μια φορά σωστό λογαριασμό δεν μου βγάλανε 🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Για μένα καλύτερη απο τις 3 Στην μισή Πελοπόννησο που κινούμε έχω παντού 4g στο stickaki μου Cosmote 4g καλή αλλά κάθε Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι το ιντερνετ της σέρνεται Vodafone ήμουν 3 χρόνια, μια φορά σωστό λογαριασμό δεν μου βγάλανε 🤣 Για μένα και οι 3 είναι τραγικές
Vasivouzoukos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, aggelos87 είπε Τα δεδομένα τα έχω απενεργοποιημένα φυσικά. Τους πήρα τηλέφωνό να τους τα ψάλω και απλά μου είπαν πως μπορούν να απενεργοποιήσουν μόνο όλα τα μηνύματα που στέλνει το σύστημα τους. Γιατί γίνετε αυτό τους ρώτησα, γιατί έτσι μου είπανε. κι εγώ με την σειρά μου απλά τους ενημέρωσα πως αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα φύγω για wind. Το κινητό μου είναι το Redmi note 5, το λέω σε περίπτωση που οφείλεται σε πρόβλημα της συσκευής. Μεγάλη προσοχή αν τους πεις να σου απενεργοποιήσουν τα μηνύματα ειδοποίησης. Εμένα μου φάγανε έτσι 1,30 ευρώ γιατί και καλά πάλι προσπάθησε το κινητό να μπει στο δικό τους δίκτυο και σαν μαλάκας ξαναενεργοποίησα την υπηρεσία my internet ώστε να ξανααρχίσει να έρχεται το ενοχλητικό μήνυμα αλλά τουλάχιστον να μην μου τρώει το 1,30 ευρώ. Το κινητό μου είναι samsung j7 πάντως και έχω επιβεβαιώσει την ιστορία αυτή με άλλα 2 άτομα εκ των οποίων το ένα είχε τα μηνύματα που έδειξα στο αρχικό ποστ. Όσο και να τους πάρουμε αυτοί που θα το σηκώσουν είναι απλοί τηλεφωνητές και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί δεν μπορούν. Και να γνωρίζουν πως κάποια μαλακία γίνεται στο δίκτυο τους ( που προφανώς γίνεται, δεν είμαστε και οι 2 80 χρονών να μην ξερουμε πως να απενεργοποιήσουμε τα δεδομένα του κινητού μας) δεν πρόκειται να το παραδεχτούν.
panagiotis54 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 νεκρανασταση αλλα εκανες κατι τελικα με αυτο? το εχω απειρο καιρο...
mcstefan7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Πρέπει να αλλάξεις το APN. Το ότι έχεις κλειστά τα δεδομένα δεν λέει κάτι. Κάποια εφαρμογή έχει δικαίωμα να τα ανοίγει τουλ για ένα δευτερόλεπτο. 2020 και σμαρτ κινητό χωρίς δεδομένα;;
Whatevermate Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Το παθαίνω κι εγώ σε dual sim κινητό όπου έχω μια sim Vodafone και μια Cosmote. Η προεπιλογή για τη χρήση δεδομένων είναι η Vodafone, αλλά μου έρχονται καθημερινά αντίστοιχα μηνύματα από Cosmote, ακόμα και όταν είμαι στο WiFi. Δεν βγάζει νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα