Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλήρωσα στο taxis net με κάρτα πιστωτική της eurobank .Κανένα πρόβλημα 

Δημοσ.

Με αυτό το υπαναπτυκτο σαιτ της ααδε απορώ πως ρισκαρετε πληρωμή με κάρτα(όχι σε θέμα ασφάλειας αλλά λαγκαρισματος-σωστης λειτουργίας του σαιτ) . Ταυτότητα οφειλής και πληρωμή μέσω  ebanking. Ούτε προμήθεια έχει και οι περισσότεροι εχουν συνδεδεμένες τις κάρτες με το ebanking. Εκτός βέβαια αν θες να πληρώσεις με πιστωτική για δόσεις. Εκεί πάω πάσο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Με αυτό το υπαναπτυκτο σαιτ της ααδε απορώ πως ρισκαρετε πληρωμή με κάρτα(όχι σε θέμα ασφάλειας αλλά λαγκαρισματος-σωστης λειτουργίας του σαιτ) . Ταυτότητα οφειλής και πληρωμή μέσω  ebanking. Ούτε προμήθεια έχει και οι περισσότεροι εχουν συνδεδεμένες τις κάρτες με το ebanking. Εκτός βέβαια αν θες να πληρώσεις με πιστωτική για δόσεις. Εκεί πάω πάσο. 

θα έρθει ο γκουρού της google και θα λύσει τη γραφειοκρατία, κατάλαβες ποιον λέω 😂

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθουσα εδω και μερες να πληρωσω με χρεωστικη της Εθνικης τον ΕΝΦΙΑ και δεν συνδεοταν με τον server. Μου εβγαζε μηνυμα οτι ο server καθυστερει. Tην πρωτη δοση την ειχα πληρωσει κανονικα με την ιδια καρτα. Εχει αλλαξει κατι? Δεν παιρνουν πλεον χρεωστικες της Εθνικης?

Ασχετο, αλλα ακριβως το ιδιο πραγμα μου συμβαινει οταν θελω να πληρωσω τα εισιτηρια της καρτας των ΜΜΜ. Με καμια καρτα της Εθνικης δεν γινεται η πληρωμη. Με καρτα της Alpha δεν εχει προβλημα.

Επεξ/σία από ardi21
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πήγα χθες να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ της θείας μου μέσω ebanking από την Πειραιώς. Μου ήρθε μήνυμα ότι το ποσό δεσμεύτηκε και η πληρωμή θα γίνει σήμερα ) μία μέρα μετά δηλαδή). Μπαίνω σήμερα στο taxisnet της θείας μου και βλέπω το μήνυμα: 

Αποτυχημένη προσπάθεια online πληρωμής οφειλής εκτός ρύθμισης μέσω ΔΙΑΣ

Η πληρωμή σας στις 26/11/2019 18:45:14 απέτυχε και ο λόγος ήταν: Απόρριψη συναλλαγής

Εν τω μεταξύ μπαίνω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς και βλέπω ότι το ποσό έχει αφαιρεθεί κανονικότατα. Πότε θα πρέπει να ανησυχήσω; Επισημαίνω ότι ΔΕΝ πήγα να πληρώσω μέσω ΔΙΑΣ αλλά μέσω ebanking. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, er_kan είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Πήγα χθες να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ της θείας μου μέσω ebanking από την Πειραιώς. Μου ήρθε μήνυμα ότι το ποσό δεσμεύτηκε και η πληρωμή θα γίνει σήμερα ) μία μέρα μετά δηλαδή). Μπαίνω σήμερα στο taxisnet της θείας μου και βλέπω το μήνυμα: 

Η πληρωμή σας στις 26/11/2019 18:45:14 απέτυχε και ο λόγος ήταν: Απόρριψη συναλλαγής

Εν τω μεταξύ μπαίνω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς και βλέπω ότι το ποσό έχει αφαιρεθεί κανονικότατα. Πότε θα πρέπει να ανησυχήσω; Επισημαίνω ότι ΔΕΝ πήγα να πληρώσω μέσω ΔΙΑΣ αλλά μέσω ebanking. 

Συνήθως το taxisnet κάνει 3-4 εργάσιμες ημέρες να ενημερωθεί . 

Κάνε μια ερώτηση και στη ΔΟΥ.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, er_kan είπε

Μ

Spoiler

παίνω σήμερα στο taxisnet της θείας μου και βλέπω το μήνυμα: 

Κοιτα  και στα "στοιχεία πληρωμών" στη προσωποποιημένη πληροφόρηση. Εκεί φαίνεται πότε και αν  η ΑΑΔΕ έλαβε τη πληρωμή που έχει γινει. Αν υπάρχει εκεί τότε κάποια στιγμή θα μπουν.

Μ

Spoiler

Κοιτα  και στα "στοιχεία πληρωμών" στη προσωποποιημένη πληροφόρηση. Εκεί φαίνεται πότε και αν  η ΑΑΔΕ έλαβε τη πληρωμή που έχει γινει. Αν υπάρχει εκεί τότε κάποια στιγμή θα μπουν.

Μ

Spoiler

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, hp8 είπε

Δε φαίνεται να εκκρεμεί κάτι. Το θέμα είναι ότι απ'την τράπεζα έχει φύγει το ποσό. Η προθεσμία για την πληρωμή είναι μεθαύριο και έχω αρχίσει να ανησυχώ. 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάναμε μια πληρωμή τον Απρίλιο μέσω e banking

Μπαίνω σήμερα στο Taxis και βλέπω ότι του Απριλίου είναι απλήρωτη και έχει πάρει και προσαύξηση 2,90

Τσεκαρα να δω για της πληρωμες και φαινεται οτι πληρωθηκε

Τι κανουμε σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε

Κάναμε μια πληρωμή τον Απρίλιο μέσω e banking

Μπαίνω σήμερα στο Taxis και βλέπω ότι του Απριλίου είναι απλήρωτη και έχει πάρει και προσαύξηση 2,90

Τσεκαρα να δω για της πληρωμες και φαινεται οτι πληρωθηκε

Τι κανουμε σε αυτή την περίπτωση;

Υπομονή μέχρι να μηδενιστεί η οφειλή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φοβηθηκα και πληρωσα και τον Απριλιο και τον Μαρτιο
Οποτε οταν μηδενίσει θα πιστωθεί το ποσό του Απριλίου με την προσαύξηση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε

Φοβηθηκα και πληρωσα και τον Απριλιο και τον Μαρτιο
Οποτε οταν μηδενίσει θα πιστωθεί το ποσό του Απριλίου με την προσαύξηση;

Κάτσε γιατί κάπου σε έχασα, τα πλήρωσες όλα μέσα στον Απρίλιο? Αν ναι, τότε θα χρεωθείς προσαύξηση για τη δόση του Μαρτίου μια και την καθυστέρησες, και για τη δόση του Απριλίου η προσαύξηση θα διαγραφεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα πληρωσα με την προσαύξηση τον Απριλιο [ενώ είχε πληρωθεί] και τον Μαιο

Δηλαδή στην αναζήτηση πληρωμών φαίνονται 6 απο της 12 που εχει

Ξεκινοντας απο τον Ιανουαριο

Επεξ/σία από Loup-Garou
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε

Σημερα πληρωσα με την προσαύξηση τον Απριλιο [ενώ είχε πληρωθεί] και τον Μαιο

Δηλαδή στην αναζήτηση πληρωμών φαίνονται 6 απο της 12 που εχει

Ξεκινοντας απο τον Ιανουαριο

Στο πρώτο post έγραψες πως τον Απρίλιο πλήρωσες το ποσό του Απριλίου...

Στο επόμενο post έγραψες πως πλήρωσες μαζί τα ποσά του Απριλίου και του Μαρτίου...

Τώρα γράφεις ότι σήμερα πλήρωσες για δεύτερη φορά τον Απρίλιο...

Αν σου πω ότι κατάλαβα τι θες να πεις, θα είναι ψέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...