Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, neo80 είπε Γεια σας και πάλι. Πείρα το λογιστή τηλέφωνο και μου είπε να τα πληρώσω και ότι δικαιολογούν μόνο χρεωστική κάρτα μέσω taxisnet εδώ όμως λέει ότι είναι και με πιστωτική ξέρει κάποιος να μου πει 100% τι ισχύει τελικά γιατί έχω μπερδευτεί. Πλήρωσα με πιστωτική κάρτα της eurobank και το έβαλα σε 12 άτοκες δόσεις μέσω e banking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Οπότε μόνο χρεωστική μέσω taxisnet. ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις 1 ώρα πριν, user2163 είπε Εγώ πλήρωσα με πιστωτική alpha χθες το ενφια. μέσω taxisnet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, neo80 είπε Οπότε μόνο χρεωστική μέσω taxisnet. ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέσω taxisnet; Ναι κανονικά μέσω taxisnet με πήγε στο dias.com.gr έβαλα τα στοιχεία και έγινε κανονικά η πληρωμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Πριν 2 βδομάδες πλήρωσα όλο το ποσό με χρεωστική μέσω του taxis και μέσω ebanking από άλλο μέλος της οικογένειας. Μειωμένο αρκετά σε σχέση με πέρσι αλλά πρέπει να κατέβει και άλλο γιατι ειναι κερατιάτικα λεφτά για κάτι που είναι δικό μας πληρώνουμε νοίκι κάθε χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, neo80 είπε Οπότε μόνο χρεωστική μέσω taxisnet. ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέσω taxisnet; Πλήρωσα την εφορία μέσω taxisnet με πιστωτική , απλά έτσι δεν είχα επιλογή για δόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) οκ ευχαριστώ και πάλι. 😃 42 λεπτά πριν, Arkin είπε Πριν 2 βδομάδες πλήρωσα όλο το ποσό με χρεωστική μέσω του taxis και μέσω ebanking από άλλο μέλος της οικογένειας. Μειωμένο αρκετά σε σχέση με πέρσι αλλά πρέπει να κατέβει και άλλο γιατι ειναι κερατιάτικα λεφτά για κάτι που είναι δικό μας πληρώνουμε νοίκι κάθε χρόνο. Άστο αυτό κανονικά ο ΕΝΦΙΑ είναι παράνομος και αντισυνταγματικός σύμφωνα με το άρθρο 4 & 78 του συντάγματος, αλλά αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα και θα χαλάσουμε το τόπικ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από neo80 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, neo80 είπε οκ ευχαριστώ και πάλι. 😃 Άστο αυτό κανονικά ο ΕΝΦΙΑ είναι παράνομος και αντισυνταγματικός, αλλά αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα και θα χαλάσουμε το τόπικ Να το αφήσω γιατί ζούμε στη χώρα του παραλόγου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, neo80 είπε οκ ευχαριστώ και πάλι. 😃 Άστο αυτό κανονικά ο ΕΝΦΙΑ είναι παράνομος και αντισυνταγματικός σύμφωνα με το άρθρο 4 & 78 του συντάγματος, αλλά αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα και θα χαλάσουμε το τόπικ Ο Παυλόπουλος, το ξέρει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaraa88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/9/2018 στις 1:14 ΜΜ, theo93 είπε Και εγώ χθες πλήρωσα πρώτη φορά απο taxis, χρησιμοποιούσα ebanking εθνικής Στις 26/9/2018 στις 4:23 ΜΜ, Joshua21 είπε Δοκίμασα πριν λίγο να πληρώσω ΕΝΦΙΑ μέσα από το taxis με δύο διαφορετικές χρεωστικές κάρτες της Alpha και δεν τα κατάφερα, και τις δύο φορές μου έβγαλε μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου. Τελικά πλήρωσα μέσω e-banking. Στις 26/9/2018 στις 4:26 ΜΜ, AristidisZ είπε Kαλά που είναι ο 1ος μήνας, γιατί προβλέπω να έχεις πληρώσει 3 δόσεις Παιδια τα φωτα σας! εχθες πηγα οπως παντα να πληρωσω την ληξηπροθεσμη οφειλη μου(δλδ πρωτη δοση φορου εισοδηματος ,δεν χρωσταω απο περυσι) μεσω ταξισ νετ με την καρτα της εθνικης και η τραπεζα μου βγαζει η συναλλαγη απορριπτεταιη.Η καρτα ειναι εθνικη debit mastercart .Θελω μεσω ταξισ και οχι e banking. υπαρχει καποιος νομος που δεν γνωριζω οτι αν εχει ληξει η δοση πρεπει να μπω σε ρυθμιση κτλ ?γιαυτο με πεταει?η ειναι θεμα τραπεζας?γιατι μεχρι αυριο ειναι η ρυθμισεις για δοσεις.αν και δεν θελω να μπω σε ρυθμιση απλα αργω λιγο να πληρωσω τισ δοσεις.Δηλαδη περυσι τι εκανα : ξεκιναγα απο ιουνιο που εκανα την δηλωση και εβαζα 100 ευρω μεχρι μαρτιο και ετσι αποπληρωνα 1000 ευρω.τωρα δεν γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Στις 27/9/2019 στις 8:41 ΜΜ, neo80 είπε Γεια σας και πάλι. Πείρα το λογιστή τηλέφωνο και μου είπε να τα πληρώσω και ότι δικαιολογούν μόνο χρεωστική κάρτα μέσω taxisnet εδώ όμως λέει ότι είναι και με πιστωτική ξέρει κάποιος να μου πει 100% τι ισχύει τελικά γιατί έχω μπερδευτεί. Στις 27/9/2019 στις 12:57 ΠΜ, glenngould είπε Πιστωτικές κάρτες είπαμε δεν γίνονται δεκτές για πληρωμή φόρων στο taxisnet; Μόνο χρεωστικές; Ευχαριστώ Είναι πολύ μυστήριο αυτό που συμβαίνει, μπόρεσα να πληρώσω μόνο με 2 χρεωστικές και με καμία από τις 3 πιστωτικές μου στο taxisnet. Είναι δυνατόν να μην είναι ξεκάθαρο αν το taxisnet δέχεται πιστωτικές; (ΌΧΙ ΤΟ EBANKING τραπεζών, δεν αναφέρομαι σε αυτό) Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα; Εγώ σας ενημερώνω ότι δεν πέρασε καμία πληρωμή φόρου στο taxisnet με πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, glenngould είπε Είναι πολύ μυστήριο αυτό που συμβαίνει, μπόρεσα να πληρώσω μόνο με 2 χρεωστικές και με καμία από τις 3 πιστωτικές μου στο taxisnet. Είναι δυνατόν να μην είναι ξεκάθαρο αν το taxisnet δέχεται πιστωτικές; (ΌΧΙ ΤΟ EBANKING τραπεζών, δεν αναφέρομαι σε αυτό) Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα; Εγώ σας ενημερώνω ότι δεν πέρασε καμία πληρωμή φόρου στο taxisnet με πιστωτική. Δοκίμασες με πιστωτική της alpha; Εγώ με πιστωτική της alpha την aegean bonus visa έκανα κανονικά μέσα από το taxis πληρωμή ΕΝΦΙΑ. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 με πιστωτική της eurobank σε 12 δόσεις όλα Ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, kleo1 είπε με πιστωτική της eurobank σε 12 δόσεις όλα Ok. Μέσω taxis; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά αναφέρομαι στην απεθείας εφάπαξ άμεση καθαρή πληρωμή μέσα στο taxisnet. ΌΧΙ σε πληρωμές μέσω τραπεζών ή ebanking. Στο taxisnet δεν μου δέχεται πιστωτικές της ΠΕΙΡΑΙΩΣ (και μάλιστα σε 3 πιστωτικές πειραιώς). Καθαρές κάρτες χωρίς χρέος κλπ. εννοείται. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από glenngould Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα και εγώ για πληρωμή μέσα από το taxis λέω ο φίλος με τις δόσεις μάλλον εννοεί μέσα από το e-banking που είναι άλλο. Εμένα πάντως με πιστωτική της alpha πέρασε η συναλλαγή. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα