Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι εννοώ γιατί είχες τόσο μεγάλη μείωση; Αν κατάλαβα καλά πέρσι πληρώσατε το 50% των 240 και των 170 λόγω χαμηλών εισοδημάτων. Δηλαδή 120 και 85 ευρώ. Και φέτος πέρα από αυτή την εκπτωση έχετε και την έκπτωση του 30%. 84 ευρώ και 60 θα έπρεπε .κάτι δε μου βγαίνει. 

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ant_ είπε

Πληρωμη ενφια με e-banking Κρατανε προμηθεια οπως στο ταμειο η οχι?

Μπορεις να τον πληρωσεις μεσα απο το taxis net μεσω χρεωστικης καρτας χωρις καμια προμηθεια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ant_ είπε

Πληρωμη ενφια με e-banking Κρατανε προμηθεια οπως στο ταμειο η οχι?

Winbank δεν μου κράτησε προμήθεια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, glenngould είπε

Πιστωτικές κάρτες είπαμε δεν γίνονται δεκτές για πληρωμή φόρων στο taxisnet; Μόνο χρεωστικές;

Ευχαριστώ

Δεν γνωρίζω Για το ερώτημα Σου, Αλλά μπορείς να πληρώσεις μέσω web banking της Τράπεζας Σου με χρέωση της πιστωτικής κάρτας και οι περισσότερες τράπεζες παρέχουν μέχρι και 12 άτοκες δόσεις (Και Στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το ταξιςνετ στην προσωποποιημένη πληροφόρηση εκεί που λέει Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή είναι οι οφειλές μας; :huh:

Γιατί σε εμένα δεν είναι κενό έχει κάποια ποσά.

Αυτό πρέπει να είναι κενό όταν δεν έχεις οφειλές;

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, neo80 είπε

καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το ταξιςνετ στην προσωποποιημένη πληροφόρηση εκεί που λέει Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή είναι οι οφειλές μας; :huh:

Γιατί σε εμένα δεν είναι κενό έχει κάποια ποσά.

Αυτό πρέπει να είναι κενό όταν δεν έχεις οφειλές;

Δεν οφείλεις φόρο εισοδήματος η ΕΝΦΙΑ ?

Δημοσ.

μάλλον όχι τα πλήρωνα μέσω web-banking είναι του πατέρα μου ο λογαριασμός.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι κενό;

αυτά που έχει είναι ενφια & εισόδημα.

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι.

Πείρα το λογιστή τηλέφωνο και μου είπε να τα πληρώσω και ότι δικαιολογούν μόνο χρεωστική κάρτα μέσω taxisnet εδώ όμως λέει ότι είναι και με πιστωτική ξέρει κάποιος να μου πει 100% τι ισχύει τελικά γιατί έχω μπερδευτεί. :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, neo80 είπε

Γεια σας και πάλι.

Πείρα το λογιστή τηλέφωνο και μου είπε να τα πληρώσω και ότι δικαιολογούν μόνο χρεωστική κάρτα μέσω taxisnet εδώ όμως λέει ότι είναι και με πιστωτική ξέρει κάποιος να μου πει 100% τι ισχύει τελικά γιατί έχω μπερδευτεί. :huh:

Μονό χρεωστική τουλάχιστον μέχρι πέρσι. 

Εχω ιδία άποψη καθότι με πιστωτική δεν ολοκληρωνόταν η πληρωμή. 

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι φέτος. Την Δευτέρα θα τους πληρώσω, τελευταία μέρα εννοείται! 

Επεξ/σία από chill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...