teddy71 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο μπορεί να έχει συμβεί μόνο αν τυχόν του έχει έρθει κάποιο ημειλ που του έλεγε πχ πλήρωσε εύκολα τον ΕΝΦΙΑ ή οποιαδήποτε άλλη παπάρια και είχε και κάποιο λικν που τον οι οδηγουσε σε κάποια ιστοσελίδα που έμοιαζε με αυτή της τράπεζας. Αν μπεις στο ebanking από την επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας δεν διατρέχεις κανένα κίνδυνο... Πρέπει να εισαι εντελώς στόκος αν μπαίνεις σε οποιαδήποτε σελίδα μέσα από το λινκ κάποιου τυχαίου ημειλ που σου ήρθε, ειδικά όταν πρόκειται για χρηματικές συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Ακριβώς αυτό, το πιο πιθανόν είναι να έπεσε θύμα phishing. Δηλαδή σελίδα που μοιάζουν με αυτή που θες, ώστε να μπερδευτείς και να κάνεις login με τα στοιχεία σου εκεί. ΝΟΥΜΕΡΟ 1 κανόνας σε ότι έχει να κάνει λεφτά στο Internet, είτε αυτό είναι τράπεζα, είτε αυτό είναι paypal, είτε αυτό είναι amazon κτλπ. ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν θα σου στείλει η τράπεζα/paypal/κτλπ link για να κανεις login, ΠΑΝΤΑ θα σου λέει να μπεις στον λογαριασμό σου χωρις link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 ρε παιδια μια βοηθεια εβαλα να πληρωσω με καρτα συμπληρωσα τα ποσα πηγα στην επομενη σελιδα εβαλα τα στοιχεια της καρτας αλλα ειχα κανει ενα ψηφιο στα δεκαδικα λάθος και εκανα back οχι ακυρωση και τωρα μου εχει κολλησει και έχει βγάλει μηνυμα : Πληρωμή σε εκκρεμότητα καμια ιδεα?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, st2 είπε ρε παιδια μια βοηθεια εβαλα να πληρωσω με καρτα συμπληρωσα τα ποσα πηγα στην επομενη σελιδα εβαλα τα στοιχεια της καρτας αλλα ειχα κανει ενα ψηφιο στα δεκαδικα λάθος και εκανα back οχι ακυρωση και τωρα μου εχει κολλησει και έχει βγάλει μηνυμα : Πληρωμή σε εκκρεμότητα καμια ιδεα?????? Μου εχει συμβει σε πληρωμη ασφαλειας και επκοινωνοντας με την ασφαλιστικη απλα μου ειπαν να περιμενω ωστε να γινει αυτοματα η απορριψη της συναλλαγης απο το συστημα, οπως και εγινε μεσα σε λιγοτερο απο δυο ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, st2 είπε ρε παιδια μια βοηθεια εβαλα να πληρωσω με καρτα συμπληρωσα τα ποσα πηγα στην επομενη σελιδα εβαλα τα στοιχεια της καρτας αλλα ειχα κανει ενα ψηφιο στα δεκαδικα λάθος και εκανα back οχι ακυρωση και τωρα μου εχει κολλησει και έχει βγάλει μηνυμα : Πληρωμή σε εκκρεμότητα καμια ιδεα?????? Περιμένεις και μετά από κάνα μισάωρο το πολύ θα έχει αποτύχει η διαδικασία και θα την κάνεις ξανά από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά δυστυχώς είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση Έχει πιάσει ΣΚ και δείχνει τα ίδια Η πλάκα είναι ότι την οφειλή την δείχνει μηδέν Τι να κάνω;; Εφορία;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefonarol Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 30 Μαιου βγαινει ο ΕΝΦΙΑ. Θελω να ρωτησω , πληρωνω ενφια περιπου 6500 ευρω (εχω 7 σπιτια και χωραφια). Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να τα πληρωσω χωρις να μπλεχτω με τραπεζες. Θελω να πληρωσω μετρητα για ευνοητους λογους (εχω μαυρα λεφτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lefonarol είπε 30 Μαιου βγαινει ο ΕΝΦΙΑ. Θελω να ρωτησω , πληρωνω ενφια περιπου 6500 ευρω (εχω 7 σπιτια και χωραφια). Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να τα πληρωσω χωρις να μπλεχτω με τραπεζες. Θελω να πληρωσω μετρητα για ευνοητους λογους (εχω μαυρα λεφτα) Πλήρωσε τα με δόσεις στο ταμείο με μετρητά. Λογικά θα χρειστείς παραπάνω από τις 5-6 δόσεις που ειναι οι νόμιμες γιατί 500 είναι το όριο. Θα φας μια προσαύξηση μικρή, αλλά δεν έγινε και κάτι. Αλλά και από ένα λογαριασμό στην τράπεζα να τα πληρώσεις ηλεκτρονικά με τις μηνιαίες δόσεις ... είναι σχεδόν απίθανο να σε ψάξει κανείς για "ποθεν αισχες" αν κανεις μια κατάθεση 1000 το μήνα μην τρελαθούμε. Εκτός αν μιλάμε για τελείως κραχτή περίπτωση που δηλώνεις 0 εισόδημα. Αλλά και με 7 σπίτια θα σε έπιανε ούτως ή αλλως η εφορία στο τεκμήριο Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από gthe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lefonarol είπε 30 Μαιου βγαινει ο ΕΝΦΙΑ. Θελω να ρωτησω , πληρωνω ενφια περιπου 6500 ευρω (εχω 7 σπιτια και χωραφια). Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να τα πληρωσω χωρις να μπλεχτω με τραπεζες. Θελω να πληρωσω μετρητα για ευνοητους λογους (εχω μαυρα λεφτα) γιατί αν πας να κάνεις μια τραπεζική επιταγή και την πας στο ταμείο της εφορίας τι θα γίνει; edit α τώρα διάβασα καθαρά το πρόβλημά σου νόμιζα ότι είχες χρέη.. καλή σου τύχη.. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefonarol Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, logistoulis είπε γιατί αν πας να κάνεις μια τραπεζική επιταγή και την πας στο ταμείο της εφορίας τι θα γίνει; edit α τώρα διάβασα καθαρά το πρόβλημά σου νόμιζα ότι είχες χρέη.. καλή σου τύχη.. μαλιστα δηλαδη δεν υπαρχει λυση, εκτος απο μετρητα στο γκισε (μεχρι 500) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρετε αν γίνονται δεκτές κάρτες εξωτερικού για βεβ. οφειλές; Θυμάμαι και η Δ.Ε.Η. δεν τις έκανε δεκτές για μία περίοδο αλλά τώρα τις αποδέχεται και είναι και αυτή μέσα από την υπηρεσία e-pos του συστήματος ΔΙΑΣ. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 14/8/2019 στις 5:57 ΜΜ, user2163 είπε Ξέρετε αν γίνονται δεκτές κάρτες εξωτερικού για βεβ. οφειλές; Θυμάμαι και η Δ.Ε.Η. δεν τις έκανε δεκτές για μία περίοδο αλλά τώρα τις αποδέχεται και είναι και αυτή μέσα από την υπηρεσία e-pos του συστήματος ΔΙΑΣ. σοβαρά μιλάς? Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Ρε παιδιά τι μειώσεις και μαλακιες εμένα αυξήθηκε ο ενφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Εμενα παντως ειναι μειωμενο κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 κι εμένα μειωμένο, 120 ευρώ κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα