Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gregdel είπε

Έχει κανείς πληρώσει φόρο μέσω gsis με πιστωτική και όχι χρεωστική;

Σε εμένα:

- Δε δέχτηκε καμμιά πιστωτική απο eurobank και alpha ( Απόρριψη συναλλαγής : Μη αποδεκτή κάρτα )

- Δέχτηκε και τις 2 χρεωστικές από Εθνική και Eurobank

Είχα προσπαθήσει κι εγώ να πληρώσω με πιστωτική πριν καμιά 20αριά μέρες. Δε πέρασε. Τότε που το έψαξα, είχα διαβάσει οτι τελικά δέχονται μόνο χρεωστικές, αλλά αυτή τη στιγμή δε μπόρεσα να το ξαναβρώ...

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Προσπάθησα να πληρώσω τη δόση του φόρου μέσω ebanking (Πειραιώς) και ενώ η συναλλαγή από τη πλευρά της Τράπεζας ολοκληρώθηκε επιτυχώς, και μου τράβηξαν το ποσό κανονικά, μετά από λίγο έλαβα αυτό το μήνυμα από το TAXIS.

Αποτυχημένη προσπάθεια online πληρωμής οφειλής εκτός ρύθμισης μέσω ΔΙΑΣ

Η πληρωμή σας στις ... απέτυχε και ο λόγος ήταν: Απόρριψη συναλλαγής.

Το έχει συναντήσει κανείς; 

Σημείωση: Τη συναλλαγή την έκανα Κυριακή και στις λεπτομέρειες συναλλαγής από τη Πειραιώς έγραφε ότι η συναλλαγή θα εκτελεστεί την επόμενη, Δευτέρα δηλαδή.

Από τη Πειραιώς μου είπαν ότι η μεταφορά έχει προχωρήσει κανονικά από τη πλευρά τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikolas827 είπε

Καλησπέρα. 

Προσπάθησα να πληρώσω τη δόση του φόρου μέσω ebanking (Πειραιώς) και ενώ η συναλλαγή από τη πλευρά της Τράπεζας ολοκληρώθηκε επιτυχώς, και μου τράβηξαν το ποσό κανονικά, μετά από λίγο έλαβα αυτό το μήνυμα από το TAXIS.

Το έχει συναντήσει κανείς; 

Σημείωση: Τη συναλλαγή την έκανα Κυριακή και στις λεπτομέρειες συναλλαγής από τη Πειραιώς έγραφε ότι η συναλλαγή θα εκτελεστεί την επόμενη, Δευτέρα δηλαδή.

Από τη Πειραιώς μου είπαν ότι η μεταφορά έχει προχωρήσει κανονικά από τη πλευρά τους.

Με μπερδεύουν λίγο αυτά που γράφεις...

Πως ακριβώς γίνεται να σου τράβηξαν το ποσό κανονικά, ενώ ταυτόχρονα να σου έβγαλε μήνυμα ότι η συναλλαγή θα εκτελεστεί την επόμενη?

Τι δουλειά έχει το ΔΙΑΣ(διατραπεζικά συστήματα) εφόσον έκανες πληρωμή μέσω e-banking?

Δημοσ.

Την ακόλουθη φράση τη γράφει το TAXIS, δε τη πρόσθεσα εγώ.

Είναι σαν αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Από τη Πειραιώς μου είπαν ότι στις λεπτομέρειες της συναλλαγής γράφει "ολοκληρωμένη", αλλά ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί αύριο που είναι εργάσιμη. Το ποσό, όπως μου είπαν, είναι αυτή τη στιγμή σε έναν "ενδιάμεσο" λογαριασμό πριν την οριστική ολοκλήρωση της συναλλαγής. Γι αυτό και το έχουν "κρατήσει".

Θα φανεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikolas827 είπε

Την ακόλουθη φράση τη γράφει το TAXIS, δε τη πρόσθεσα εγώ.

Είναι σαν αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Δεν είπα ότι την έγραψες εσύ, είπα ότι το ΔΙΑΣ δεν έχει καμία σχέση όταν πληρώνεις βεβαιωμένες οφειλές μέσω e-banking, άσε που με αυτό το τρόπο πληρωμής(μέσω e-banking δλδ) το gsis ενημερώνεται 2-3 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Μήπως πριν από αυτό δοκίμασες να πληρώσεις τη δόση απευθείας στο gsis με κάποια χρεωστική/πιστωτική κάρτα? Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί και το ότι το μήνυμα αυτό σου ήρθε άμεσα, και το ότι αναφέρει ότι η προσπάθεια πληρωμής έγινε μέσω ΔΙΑΣ.

2 ώρες πριν, Nikolas827 είπε

Από τη Πειραιώς μου είπαν ότι στις λεπτομέρειες της συναλλαγής γράφει "ολοκληρωμένη", αλλά ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί αύριο που είναι εργάσιμη. Το ποσό, όπως μου είπαν, είναι αυτή τη στιγμή σε έναν "ενδιάμεσο" λογαριασμό πριν την οριστική ολοκλήρωση της συναλλαγής. Γι αυτό και το έχουν "κρατήσει".

Θα φανεί.

Το ποσό δεν είναι σε κάποιο "ενδιάμεσο" λογαριασμό, στο δικό σου λογαριασμό είναι ακόμα, απλά είναι δεσμευμένο δλδ μη διαθέσιμο για οποιαδήποτε χρήση. Όταν  θα φύγει το ποσό αυτό από τον δικό σου λογαριασμό για να πάει στα ταμεία του κράτους, μόνο τότε θα έχει εκτελεστεί η συναλλαγή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις  διευκρινίσεις.

Πήρα στην ΑΑΔΕ και μου είπαν το ίδιο. Ότι το μήνυμα αυτό βγαίνει μόνο όταν προσπαθεί κανείς να κάνει συναλλαγή με κάρτα. Κάτι που δεν έκανα. Στο "ποσό για πληρωμή με κάρτα" πάτησα "εξόφληση" και προχώρησα, αλλά στοιχεία κάρτας δεν έβαλα και δεν έκανα τη πληρωμή με αυτό το τρόπο. Πλήρωσα μέσω τράπεζας.

Ίσως για αυτό να το έβγαλε. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Nikolas827 είπε

Πήρα στην ΑΑΔΕ και μου είπαν το ίδιο. Ότι το μήνυμα αυτό βγαίνει μόνο όταν προσπαθεί κανείς να κάνει συναλλαγή με κάρτα. Κάτι που δεν έκανα. Στο "ποσό για πληρωμή με κάρτα" πάτησα "εξόφληση" και προχώρησα, αλλά στοιχεία κάρτας δεν έβαλα και δεν έκανα τη πληρωμή με αυτό το τρόπο. Πλήρωσα μέσω τράπεζας.

Καλημερα... Θα πρεπει και να το διαπιστωσεις  μεσα στο taxinet αν εχει αφαιρεθει η δοση του φορου  με  αυτο που πληρωσες εσυ μεσω  internet banking...Γιατι το εκανα και εγω και ακομα δεν εχει φανει... Θα περιμενω να το δω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikolas827 είπε

Μα το έκανες! Το πάτημα στο "εξόφληση" ήταν προσπάθεια πληρωμής με κάρτα, και φυσικά ήταν αποτυχημένη προσπάθεια μια και δεν είχες βάλει στοιχεία κάρτας, αυτός ήταν ο λόγος που σου ήρθε το μήνυμα από το taxis.

Η πληρωμή που έκανες μέσω e-banking θα φανεί στο taxis μετά από 2-3 εργάσιμες, υπομονή.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα,μολις προσπαθησα να πληρωσω και εγω την οφειλη μου μεσω της εφαρμογης ibank εθνικης οπου εχει κανονικα πληρωμη ενφια εισαγωντας την ταυτοτητα πληρωμης κλπ.Εβαλα το ακριβες  συνολικο ποσο και προχωρησα στην συναλλαγη κανονικα.Αμεσως ηρθε μηνυμα στο gsis μεσω mail και στον λογαριασμο μου ΄΄Η πληρωμή σας στις 30/11/2018 21:58:08 απέτυχε και ο λόγος ήταν: Απόρριψη συναλλαγής.΄΄ Φανταζομαι τα λεφτα θα μου γυρισουν μεσα στην επομενη βδομαδα οπως διαβασα παραπανω αλλα γιατι συμβαινει αυτο?

Επεξ/σία από katsouras
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsouras είπε

Παιδια καλησπερα,μολις προσπαθησα να πληρωσω και εγω την οφειλη μου μεσω της εφαρμογης ibank εθνικης οπου εχει κανονικα πληρωμη ενφια εισαγωντας την ταυτοτητα πληρωμης κλπ.Εβαλα το ακριβες  συνολικο ποσο και προχωρησα στην συναλλαγη κανονικα.Αμεσως ηρθε μηνυμα στο gsis μεσω mail και στον λογαριασμο μου ΄΄Η πληρωμή σας στις 30/11/2018 21:58:08 απέτυχε και ο λόγος ήταν: Απόρριψη συναλλαγής.΄΄ Φανταζομαι τα λεφτα θα μου γυρισουν μεσα στην επομενη βδομαδα οπως διαβασα παραπανω αλλα γιατι συμβαινει αυτο?

τσεκαρε ξανά την ταυτότητα πληρωμής

Δημοσ.

Τσεκαρα και ολα ειναι σωστα.Τωρα που ειδα μου εβαλε και τοκο 0,10 λεπτα επειδη δεν πηρε εν τελη την πληρωμη.Που να απευθυνθω να δω αρχικα τι θα γινει με τα λεφτα που εκανα καταθεση?Θα μου γυρισουν αυτοματα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonnis44gt είπε

Γιατη δεν πληρωνετε μεσω ταχις εγω ετσι κανω και δεν εχω ποτε προβλημα

Δεν το ειχα δει οτι εχει επιλογη...Πηγα μεσω της εφαρμογης στο τηλεφωνο γτ ετσι κανω τον τελευταιο καιρο τις πληρωμες μου σε ολα και εφοσον υπηρχε την εκανα.Τωρα θα περιμενω να δω τι θα γινει με τα χρηματα και θα παω στην τραπεζα να τελειωνω.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Η πληρωμη μου προχωρησε κανονικα εν τελη χωρις να κανω κατι αλλο,απλα ηθελα να ενημερωσω.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε έμπειροι σε αυτές τις συναλλαγές αλλά το γράφω μην τυχόν κάποιος άσχετος την πατήσει.

Έχω πάει ΔΟΥ για κάποια δουλειά είμαι στο ταμείο και μπροστά μου είναι ένας κύριος που διαμαρτύρεται για το εξής που του συνέβη.

Μπαίνει από υπολογιστή να πληρώσει με e-banking τη δόση του ΕΝΦΙΑ πληρώνει και μετά από κανένα μήνα βλέπει ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι απλήρωτος.Πάει στην Τράπεζα και εκεί διαπιστώνει ότι κάποιοι απατεώνες εκμεταλεύτηκαν την άγνοιά του την ώρα της πληρωμής του έριξαν κάποια δικιά τους φόρμα ίδια με της Τράπεζας και έκανε την πληρωμή σε κάποιο άλλο λογαριασμό και όχι στη ΔΟΥ.Δεν ξέρω τι έγινε αλλά όπως έλεγε του είπαν από την Τράπεζα ότι τα λεφτά του χάθηκαν..

Edit . Και εγώ άσχετος είμαι για αυτό το λόγο δεν αποφάσισα ακόμη να πληρώνω με e-banking.............:P .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...